Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayalci

Şuanda kies üzerinden yayınlanmadı, onlar rootlanmış olanları yüklediler, ben bekleyeceğim kies üzerinden yüklesin.

Gerçi ben root işlemini yapamadım ama :) Peki yeni sürüm Türkiye'ye geldiğinde Kies üzerinden yükleyebilecek miyim? Yoksa geçti Bor'un pazarı mı?
  • kies üzerinden yayınlanacak, usb ile pcye bağladığımızda kies uyarı verir yeni güncelleme çıktı diye
  • hepsiburada dan bugün telefon elime geçti çok güzel bir telefonmuş içinden 2gb hafıza kartı çıktı ilk olarak bir kılıf edindim saat 18:50 den beri telefona müzik oyun uygulama atıyorum süper bir cihaz
  • quote:

kies üzerinden yayınlanacak, usb ile pcye bağladığımızda kies uyarı verir yeni güncelleme çıktı diye

Telefonu bilgisayara bağlayıp KİES'i açtığımda KİES'te "Cihazın Bu Sürümü Güncelleştirilemez" uyarısı çıkıyor. Altında
    PDA:KPG/ PHONE:KPG/ CSC:KPG (SER)

yazısı çıkıyor. Sizde de böyle mi?
  • Arkadaşlar market uygulamasından theme (tema) indirdim ancak telefonda temayı nerden değiştirebileceğimi bulamadım bilen varsa şimdiden teşekkürler (Ana ekran duvar kağıdı, Animasyonlu duvar kağıtları ve Duvar kağıdı galerisinde bulamadım)
  • tema hakkında hiç bi bilgim yok dostum.

@blacke2 neden öyle oldu ya, belkide güncel sürüm olduğu için öyledir, kiese güncel versiyon gelince sürümünüz güncel yazar diye umud edelim. Ücretsizse daima orjinal kullan :)
  • @yabik, yüklediğim sürüm orijinal Samsung Gingerbread 2.3.4 samfirmware sitesinden.
    ODIN ile yükleme yapıldığında böyle oluyor diyorlar. Ancak bir kaç yerde Telpa'da sürüm yükselten arkadaşların da başına gelmiş bu durum. Samsung bunun bir hata olmadığını söylemiş.. Bakalım bekleyelim.. olmazsa başka bir güncelleme çıktığında KIES üzerinden yapamazsam yine ODIN'le işimi görürüm :)
  • uygulama tavsiyesi olan varmı
  • arkadaşlar telefonu bugün aldım. gerçekten çok güzel bir cihaz. fakat internet gerektiren uygulamalarda bana sormadan hat üzerinden girdiği için liralarım gitmiş. internete veya herhangi bir yere girerken bana hangi bağlantı üzerinden(wi-fi mi hat mı) gireceğimi sormasını nasıl sağlarım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justkilled

arkadaşlar telefonu bugün aldım. gerçekten çok güzel bir cihaz. fakat internet gerektiren uygulamalarda bana sormadan hat üzerinden girdiği için liralarım gitmiş. internete veya herhangi bir yere girerken bana hangi bağlantı üzerinden(wi-fi mi hat mı) gireceğimi sormasını nasıl sağlarım?

hangisiyle bağlanacağını seçmek gibi bir şansın yok bildiğim kadarıyla.Zaten wi-fi açıksa wi-fiden bağlanır,açık değilse hat üzerinden bağlanır.Buna engel olmak hat üzerinden girdiğin interneti kapatman lazım.Ayarlar-Kablosuz ağlar-mobil ağlara girip paket veri kullan tikini kaldırırsan interneti kapatır.
  • Galaxy Fit 2.3.4 için Root yöntemi ; (2.3.3 için de olur)

Bildiğiniz gibi z4root ve SuperOneClick yöntemleri Gingerbread'de çalışmıyor. Bu sebeple cihazımızı Root etmek için aşağıdaki yöntemi uygulayacağız.. Ben kendi cihazımda denedim ve root yaptım

1.http://www.multiupload.com/5LZN1BLHSN bu adresten upd_1.zip dosyasını indiriyoruz.

2. Cihazımızı PC bağlayıp SD kartın kök kısmına kopyalıyoruz.

3. Cihazımızı kapatıyoruz taa ki titreşimi duyana kadar. Yani kapandığından emin olun.

4. Cihazı Recovery modda açıyoruz. Bunun için orta menü tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basmamız gerek.

5. Cihaz Recovery Modda açıldığında apply update from SD card seçeneğine gidiyoruz, recovery menüsünde dolaşmak için ses açma-kısma tuşlarını kullanıyorsunuz. Apply update from SD Card seçeneğini menü tuşu ile onayladığımızda, SD karta attığımız upd_1.zip dosyasını gösteriyoruz. 2-3 saniye sürüyor yüklemesi.

6. Cihazımızı recovery menüsündeki ilk seçenek olan Reboot kısmından yeniden başlatıyoruz. Yeniden başladığında menülerde SuperUser ikonunu görürseniz başardınız demektir..

Kolay gelsin

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-fit-2-3-4-gingerbread-root-islemi sitesinden KENDİ anlatımımı buraya da aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 13 Haziran 2011; 13:49:51 >

• googleandroidin adminiyle 3 gün konuştum, zar zor ikna ettim Galaxy Fit alt başlığının açılması için. Meyvesini alıyorum :) bıkmıştım googleandroidde gionun konularına bakmaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacke2

Galaxy Fit 2.3.4 için Root yöntemi ; (2.3.3 için de olur)

Bildiğiniz gibi z4root ve SuperOneClick yöntemleri Gingerbread'de çalışmıyor. Bu sebeple cihazımızı Root etmek için aşağıdaki yöntemi uygulayacağız.. Ben kendi cihazımda denedim ve root yaptım

1.http://www.multiupload.com/5LZN1BLHSN bu adresten upd_1.zip dosyasını indiriyoruz.

2. Cihazımızı PC bağlayıp SD kartın kök kısmına kopyalıyoruz.

3. Cihazımızı kapatıyoruz taa ki titreşimi duyana kadar. Yani kapandığından emin olun.

4. Cihazı Recovery modda açıyoruz. Bunun için orta menü tuşuna ve açma kapama tuşuna aynı anda basmamız gerek.

5. Cihaz Recovery Modda açıldığında apply update from SD card seçeneğine gidiyoruz, recovery menüsünde dolaşmak için ses açma-kısma tuşlarını kullanıyorsunuz. Apply update from SD Card seçeneğini menü tuşu ile onayladığımızda, SD karta attığımız upd_1.zip dosyasını gösteriyoruz. 2-3 saniye sürüyor yüklemesi.

6. Cihazımızı recovery menüsündeki ilk seçenek olan Reboot kısmından yeniden başlatıyoruz. Yeniden başladığında menülerde SuperUser ikonunu görürseniz başardınız demektir..

Kolay gelsin

http://www.googleandroid.gen.tr/Thread-galaxy-fit-2-3-4-gingerbread-root-islemi sitesinden KENDİ anlatımımı buraya da aldım..

güzel olmuş root etmek istemiyorum ama ilerde lazım olur . root etmek isteyenlerde olabilir teşekkürler

• Sürüm 2.2.1 hala bir güncelleme mevcut değil kiesde. Neden bu kadar gecikti orjinal ?

http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/58/948/128/Ads_z-preview.jpg?ts=1307961002248
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

googleandroidin adminiyle 3 gün konuştum, zar zor ikna ettim Galaxy Fit alt başlığının açılması için. Meyvesini alıyorum :) bıkmıştım googleandroidde gionun konularına bakmaktan

yabik link verebilirmisin
  • reklam olmasın, googleandroid diye arat googleda, ilk çıkan siteye gir, samsung başlığının alt başlıklarında Galaxy Fit var, veya sitenin forumuna girer girmez CTRL+F tuşlarına basıp Galaxy Fit diye aratabilirsin.
  • quote:

http://www.googleandroid.gen.tr/Forum-galaxy-fit

buyyrun link

teşekkürler
  • Burda android adına link vermek yasak değil ama googleandroid e buranın linkini verdim yasak diye kaldırdılar ben de bir daha hiç yazmıyorum artık.
  • merhabalar ben 2 gün önce fit aldım şarj konusunda cok memnunum gayet ii gidiyor fakat slide me ye gırdıgım zaman bır hata olustu 505 yazısı cıkıyor bu ne demek? nasıl çözebilirim ayrıca biri bana internet ayarlayını nasıl yapıcağım hakkında bilgi verirse memnun olurum
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.