Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim anlamadığım peki ben bu videoyu kendi web tarayıcısında nasıl oynattım? Gingerbread ile ilgisi olabilir mi peki?
  • Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Yarın telefon almayı düşünüyorum yalnız SE xperia x10 mini pro ile Galaxy Fit arasında kaldım. Uzun zaman kullanmayı düşünüyorum ve yanlış tercih yapmak istemiyorum. Bilgisinden faydalanacağımız arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Yarın telefon almayı düşünüyorum yalnız SE xperia x10 mini pro ile Galaxy Fit arasında kaldım. Uzun zaman kullanmayı düşünüyorum ve yanlış tercih yapmak istemiyorum. Bilgisinden faydalanacağımız arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Galaxy fit tavsiyemdir. Xperia yi çok inceledim tasarımı klavyesi birçok yanı cezbetti , çözünürlüğüde fazla ama SAR değeri çok yüksek ayrıca çok kalın telefon.SAR değeri ve KALINlıgı sorun değilse onu al

@blacke2 ; flash ı olup olmadıgını varsa sürümünü ayarlarını kurcalayarak bulabilrmisin, yada adobe flash web sitesini ziyaret et bakalım orda bilgilendirm oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: by rallier
    Galaxy fit tavsiyemdir. Xperia yi çok inceledim tasarımı klavyesi birçok yanı cezbetti , çözünürlüğüde fazla ama SAR değeri çok yüksek ayrıca çok kalın telefon.SAR değeri ve KALINlıgı sorun değilse onu al

Kalınlık pek önemli değil. Sar değerine gelince max 2 kw deniliyor. Benim için önemli olan batarya problemi. SE' de 1-1.5 gün deniliyor Galaxy Fit'te ise yine max 2 gün deniliyor. Galaxy'nin bataryası 1350 mah sanırım SE'nin ise 930 mah. Bu aradaki fark ne kadar etki eder ?
  • @blacke2 belkide gingerbread ile flash desteği gelmiştir evet, inşallah yav heycanlandım, flash player 10.1 veya 10.2 yüklemeyi bi dener misiniz rica etsem ?
  • evet tam bende öyle diyecektim olduysa süper olur gidip 1,5 milyar vermeye gerek yok telefona..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

quote:

Orijinalden alıntı: by rallier

Kalınlık pek önemli değil. Sar değerine gelince max 2 kw deniliyor. Benim için önemli olan batarya problemi. SE' de 1-1.5 gün deniliyor Galaxy Fit'te ise yine max 2 gün deniliyor. Galaxy'nin bataryası 1350 mah sanırım SE'nin ise 930 mah. Bu aradaki fark ne kadar etki eder ?

benim şarj 3 gün gidiyor mesala şimdi telefondan baktım 3 gün 8 saat 19 dakika olmuş fişden çıkalı bataryada yüzde 70 lerde daha

• benim 4. günüm %50 :)
  • şarj ın ekran görüntüsü
     Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nik-bulamadım -- 14 Haziran 2011; 23:10:54 >

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Peki Galaxy Fit Android 2.2 Froyo'dan sonra güncelleme verecek mi ? SE'da 2.1 den sonra güncelleme vermeyecekmiş galiba ?
  • go launcher

adw launcher

tavsiyemdir tavsiye edebileceginiz uygulama varmı
  • Kasma yok, e tabi 250 mb ram var telefonda 700 tane uygulama acmayı denerseniz, kasmayı gecin, telefon bi ileri aşamaya giderek kendini imha bile eder :)

kendi tarayıcısı telefonun gerçekten başarılı, ayrıcada opera skyfire kullanacaksınız eğer telefonu alırsanız, operanın zevkli ve hızlı surfu dolayısıyla ben telefonun kendi tarayıcısını ayda bir kere bile açmıyorum.

Nokia kullanıcısıymışsınız, nokiadaki ovi ve pc suite'in birleştirilip samsung haline dönüştürülmesidir kies, kies ile veri aktarımı yapabilir, pcnize telefonunuzdaki bazı şeyleri depolayabilir(yedek almak) (notlar, rehber vs.), telefonunuzu çıkan güncellemelerden orjinal bi şekilde mahrum bırakmayabilirsiniz.

Android marketteki her uygulamayı açabilirsiniz (ekran vs uyumlu olduktan sonra problem yok)

Tek eksiği daha öncede bin kere belirttiğim gibi flash desteği yok, ne kamerada flaş var nede ana tarayıcıda flash desteği, fakat skyfire ile opera bu açığı kapatıyor.

Alırsanız şimdiden hayırlı olsun, başka sorularınız varsa çekinmeyin.

• Cevaplar için teşekkürler :) Önceki telefonun sınırlarını epey bi zorlamıştım ram olmamasına karşın iyi dayanmıştı Flashları oynatıp oynatamaması benım için önemsiz yalnız. fb touch'daki videolar ve mobile youtube önemli benim için. En kısa zamanda alıcam inş. Bazı android forumlarınada üye oldum yavas yavas alısıcam teşekkür ederim :)
  • rica ederim gingerbread desteğide mevcut telefonun, aldıktan sonra güncelleyebilirsiniz fakat ben ısrarla kies üzerinden yayınlanmasını bekliyorum, orjinal iyidir. Aldığınızda büyük ihtimalle froyo sürümü gelecektir.
  • Yüklemedeğim için bir fikrim yok, genel güncellemelerden yola çıkarak, hız artışı, bug giderimi vs. söz edilebilir.

Root tam yetki demektir, telefonunuzdaki administrator yetkisini ele almanız demektir (androidde superuser olarak geçer). Biz size yeteri kadar root işleminde yardımcı oluruz merak etmeyin :)
  • hayır garanti dışı kalmazsınız, root kesinlikle güvenlidir ve hata verse bile telefonunuzda bi sorun oluşmaz, sadece biraz yetkinizi artırır. Örneğin sistemin kendisinde var olarak gelen uygulamaları root yetkiniz olmadan kaldıramazsınız veya root yetkiniz olmadan çoğu uygulama telefon hafızasında kalır ve bi süre sonra lütfen yer açın şeklinde uyarılar verip yeni uygulamalar yüklemenizi engeller, yani hafıza kartına taşıyamadığınız uygulamalarınızda olacak, bunları root yetkisiyle hallediyoruz :)

başlangıçta otomatik olarak açılan uygulamaları düzenleyebilirsiniz, engelleyebilirsiniz vs. vs. Telefonunuzun gerçek hakimi olursunuz :)
  • Roottan sonra kendisi her uygulamayı hafıza kartına yüklüyor diye biliyorum, en azından ben roottan sonra bi daha taşıma işlemiyle uğraşmadım.

Hayır yüklenmiyor değil, 1-2 uygulama dışında tüm uygulamalarınız otomatik olarak hafıza kartına yükleniyor, sadece üreticinin hatasından kaynaklanan sayılı uygulama (iGo örnek verilebilir) taşınamıyor, rootda bu işlevin üstesinden geliyor :)
  • Wifi'ı açıp kapatmanız aşırı basit, üst menüyü cektiginizde tek dokunma ile wifi, gps, bluetooth, ekranı otomatik döndürme ve sessiz modlarını açıp kapatabilirsiniz.

Sürekli internete bağlı olma hali ise sadece servis sağlayacınızın interneti yüzünden geçerli (3G, Edge vs. hızlarında), wap ayarlarıyla bağlanmak istediğiniz takdirde ayarlardan interneti aktifleştirirsiniz ve otomatik olarak internete bağlanır. Ayar değiştirmek zor değil, 3 yere dokunuyorsunuz sadece :)
  • telefonu aldığım 2. gece bir inceleme yapmıştım almak isteyen arkadaşlara belki faydalı olur diye :) 2. veya 3. sayfada bulabilirsiniz youtube linkini
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.