Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün teknosaya gittim. Bir elime Fit'i diger elime Gio'yu aldım ekranda bariz o kadar çözünürlük farkı vardıki onu geçtim youtubeye girdim ikisine aynı anda tıkladım gio videoyu anında açtı fakat fit halen beklemedeydi. Seçimimi Gio'dan yana kullandım pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLCaNo34

Arkadaşlar bugün teknosaya gittim. Bir elime Fit'i diger elime Gio'yu aldım ekranda bariz o kadar çözünürlük farkı vardıki onu geçtim youtubeye girdim ikisine aynı anda tıkladım gio videoyu anında açtı fakat fit halen beklemedeydi. Seçimimi Gio'dan yana kullandım pişman değilim.

Hayırlı uğurlu olsun, sende bizdensin
  • Teknosadaki olayı hic anlamadım, ilk elektro worlde baktım telefonu alırken sonra bide teknosaya bakayım dedim belki ucuzdur diye, electro worlddekiyle arasında öyle bi çözünürlük farkı vardı ki aklınız durur, gerçekten 2 ayrı telefon gibi geldi halbuki ikiside aynı isim altında satılıyor. Keşke birde electroya baksaydınız.
  • Arkadaşlar başka bir yerden uygulamaları hafıza kartına kurma olayını ayarlamıştım. Anacak şöyle bir sorun var; o ayarı yapmama rağmen uygulamaları her ne kadar hafıza kartına kursam da telefon hafızasında ki mevcut yer dolmaya başlıyor. Uygulamalardan bazısını kaldırdığım zaman telefon hafızasında ki yer de açılıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim. İlginize şimdiden teşekkürler.

Ayrıca bir şey daha belirtmek istiyorum mms ayarlarım yapılı olmasına rağmen resim gönderemiyorum ve alamıyorum da. Resim için yükleniyor yazısı çıksa da yüklenmiyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim..?
  • @dstrbd hiç bi fikrim yok dostum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

Tşk ederim hayalci. Teknosa hariç Tim'de olsun diğer mağazalarda olsun Fit'in çözünürlüğü hep aynıydı içim hiç ısınmadı. Geçmiş mesajlarda arkadaşların yazdıkları gibi gerçekten çözünürlük berbat hepsine hak verdim. Gio özellik bakımında Ace ile hemen hemen aynı sadece kamera hariç. Kamera konusundada 3.2 ile 5 megapixel arasında öyle ahım şahım bi fark olacağınıda zannetmiyorumki fotoğraf çekimide gayet güzel.
  • quote:

quote:

Tşk ederim hayalci. Teknosa hariç Tim'de olsun diğer mağazalarda olsun Fit'in çözünürlüğü hep aynıydı içim hiç ısınmadı. Geçmiş mesajlarda arkadaşların yazdıkları gibi gerçekten çözünürlük berbat hepsine hak verdim. Gio özellik bakımında Ace ile hemen hemen aynı sadece kamera hariç. Kamera konusundada 3.2 ile 5 megapixel arasında öyle ahım şahım bi fark olacağınıda zannetmiyorumki fotoğraf çekimide gayet güzel.

Gio konusuna ve oyun konusuna beklerim seni

• quote:

quote:

3.2 ile 5 megapiksel arasında öle ahım şahım bi fark yokmu hehe 2 megapiksel var dostum o 2 megapiksel le telefon satıyorlar
    asıl senin dedigin çözünürlükler arası ahım şahım bişey yok gerçi sen devamlı pikselleri sayıyorsan bilemem .
    acey le aynı mı arada 200 lira var samsung kek mi böyle kıyak geçeçek vardır bi bildigi

• quote:

Gio konusuna ve oyun konusuna beklerim seni

Konuyu en başından okuya okuya geliyorum. Artık oradayım
  • Bende ace ile fit arası kaldım. Ama bu gidişte ace alıcam kamera ve oyun daha iyi galiba. Güzel uygulama ve oyun adları paylaşırsanız sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

3.2 ile 5 megapiksel arasında öle ahım şahım bi fark yokmu hehe 2 megapiksel var dostum o 2 megapiksel le telefon satıyorlar
    asıl senin dedigin çözünürlükler arası ahım şahım bişey yok gerçi sen devamlı pikselleri sayıyorsan bilemem .
    acey le aynı mı arada 200 lira var samsung kek mi böyle kıyak geçeçek vardır bi bildigi

Ewt satıyorlar doğru sen gibilerde hemen zıplayıp alıyor Az önce arkadaşım eline aldı Gio'yu ilk dediği cümle neydi biliyomusun " Bu nasıl bir çözünürlük böyle yuh dedi " Benim pixelleri saymadığım kesin ama senin saydığını tahmin etmek güç değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Bende ace ile fit arası kaldım. Ama bu gidişte ace alıcam kamera ve oyun daha iyi galiba. Güzel uygulama ve oyun adları paylaşırsanız sevinirim :)

ikiside iyi telefon tavsiye ederim . ace 4 galaxy den en iyi olanı fiyatıda iyi türkiye de gio ve mini daha çok tuttu fiyat daha uygun oldugu için .
    benim görüşüm 400-500 tl 3 mp camera ya verilmez
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: A_R_D_A

Bende ace ile fit arası kaldım. Ama bu gidişte ace alıcam kamera ve oyun daha iyi galiba. Güzel uygulama ve oyun adları paylaşırsanız sevinirim :)

ikiside iyi telefon tavsiye ederim . ace 4 galaxy den en iyi olanı fiyatıda iyi türkiye de gio ve mini daha çok tuttu fiyat daha uygun oldugu için .
    benim görüşüm 400-500 tl 3 mp camera ya verilmez

Teşekkür ederim hızlı cevap verdiğiniz için bende iyice aceye yöneldim. Ama burda yazım kalırsa sevinirim :)
  • quote:

quote:

Ewt satıyorlar doğru sen gibilerde hemen zıplayıp alıyor Az önce arkadaşım eline aldı Gio'yu ilk dediği cümle neydi biliyomusun " Bu nasıl bir çözünürlük böyle yuh dedi " Benim pixelleri saymadığım kesin ama senin saydığını tahmin etmek güç değil.

arkadaşın akıllı adammış

• Gio'nun işlemcisi ve ekranı dısında +'sı var mı ?
  • mrb. fitciler , ben lg p503 kullanmaktayım genel anlamda memnunum telefonumdan. fakat canımı sıkan az da olsa ekranın sol alta toz parçacıkları gördüm. acaba gioda böyle sorun yaşayan var mı merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

mrb. fitciler , ben lg p503 kullanmaktayım genel anlamda memnunum telefonumdan. fakat canımı sıkan az da olsa ekranın sol alta toz parçacıkları gördüm. acaba gioda böyle sorun yaşayan var mı merak ettim.

lg p503 kullanıyosan bu siteye bir gozat derim.

http://www.lg-p500.ru/

• 5800 göre ekran çözünürülüğü nasıl
  • uzun zamandır applanete giremiyorum,ağ hatası veriyor.Var mı aynı sorunu yaşayan ,çözümünü bilen ?
  • Bendede girmiyor maalesef applanete. Sanırım server kapalı
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.