Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: spongebob35

5800 göre ekran çözünürülüğü nasıl

sorunun cevabını bende merak ettim 5800 ı satıp almayı düşünüyorum kararsızım
  • internetten karşılaştırma yapabilirsiniz, bir fikrim yok 5800 hakkında
  • mrb arkadaşlar bende samsung galaxy fit aldım nette bayağı araştırma yaptım biraz androide aşine oldum ama az:)
    gingerbread sürümü ile ilgili samsung destek hattını aradım ne zaman kies e koyacaksınız diye kesin bi bilgi vermediler
    şimdi iki konuda yardım isteyeceğim birincisi telefonla birlikte gelen uygulamalardan quickofficeyi kaldırmak istiyorum bunu root etmeden
    yapabilme imkanım varmı ?
    ikincisi bilgisayardan tele attığım filmleri izleyebilmem için (türkçe altyazılı) bana bir uygulama tavsiye edebilirmisiniz.
    şimdiden teşkler.
  • Meraba arkadaşlar bende fit kullanıcısıyım yaklaşık 1 haftadır.Herşeyden çok memnunum ama tek sorunum bataryası.3 saat oyun oynadım 2 saat film izledim dyen arkadaşlar gördüm çok şaşırdım.Ben sadece mesajlaşıyorum,taş çatlasa yarım saat müzik dinliyorum ama nerdeyse günde 2 defa şarj ediyorum.İlk aldığımda telefonu şarja taktım ama yarı yerde almak zorunda kaldım dışarı çıktığım için acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi? Bu şarj sorunu çok canımı sıkıyor çünkü..
  • @mrtdmr sanırım telefonu root etmeden öyle bir işlem yapamıyoruz, fakat neden root etmek istemiyorsunuz ki ?

android uygulamaları konusunda pek bilgim yok, diğer arkadaşlar yardımcı olabilir sanırım veya GooGle amcayı deneyin

@dijav telefonunuzu bi servise götürseniz, belki bataryasında bir arıza vardır, çünkü gerçekten ben yarım saat müzik dinleyince şarj sadece %1 falan iniyor. Günlük yarım saat müzik dinlesem şarj en az 2 gün gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijav

Meraba arkadaşlar bende fit kullanıcısıyım yaklaşık 1 haftadır.Herşeyden çok memnunum ama tek sorunum bataryası.3 saat oyun oynadım 2 saat film izledim dyen arkadaşlar gördüm çok şaşırdım.Ben sadece mesajlaşıyorum,taş çatlasa yarım saat müzik dinliyorum ama nerdeyse günde 2 defa şarj ediyorum.İlk aldığımda telefonu şarja taktım ama yarı yerde almak zorunda kaldım dışarı çıktığım için acaba ondan kaynaklanıyor olabilirmi? Bu şarj sorunu çok canımı sıkıyor çünkü..

ilk bir hafta benimde sarj az gitmişti sonra daha iyi gitmeye başladı . aşırı yogun kullanımda bile 1 gün gitmesi lazım
  • Merhabalar öncelikle! Bende aranıza yeni katıldım.Cihazı dün aldım henüz ancak baya kurcalama fırsatım oldu çok güzel kaliteli bir cihaz hemen alıştım.Cihaz hakkında ileri seviyede bir bilgim olmasada Android İşletim Sistemi hakkında çok bilgim vardır istediğinizi sorabilirsiniz.Cihazıda beraber öğrenicez inşallah...

Bu konuya biraz göz gezdirdim ve bazı yanıtlanmayan ve çok tartışılan konular gördüm biraz onlardan bahsetmek isterim:

Öncelikle Android Market meselesine gelelim.Android market Galaxy Fit'iniz için ücretli veya ücretsiz binlerce oyun , uygulama vb.yüklemenizi sağlar.Bunu kullanmka için sıradan bir google hesabınız olması yeterlidir(örneğin gmail).Ücretli uygulamalar için kredi kartıbilgilerinizde gereklidir. Bu android market'i internetten cihazına indirmeniz mümkün değildir.ancak Rom unuzu değiştirebilirsiniz. Ama internetten indirdiğiniz Romlar yabancı ülke romlarıdır ve herhangi bir bozulmada garanti kapsamına girmez yani biraz riskli.Bunun dışında cihazı satın aldığınız yerden Android Market yüklemesini yaptırabilirsiniz.Örneğin ; samsung mağazaları bu yükmeyi yapar.Yada benim gibi vodafone den aldıysanız orasıda yapar diğer operatörleri bilemiycem.Android marketi yükledim ancak Flash Player yüklenmiyor diye sorular gelmiş ve cevapları yanlış olmuş; sürüm desteklemiyor... aksine Android 2.2Froyo flash player 10.1 i destekleyen ilk mobil işletim sistemidir.ancak bunun yüklemesini yapamazsınız. Çünkü Android yani googlenin türkiye ile yasal sorunları var.bunlar kapsamında bazı uygulamaları cihazınıza türkiyeden yükleyemiyorsunuz.Bununda çözümü var Rom değiştirmek.Cihazınıza bir amerika romu yüklerseniz android marketten dilediğiniz herşeyi yükleyebilirsiniz flash player de dahil.ama rom değiştirmenin sakıncalrından yukarıda bahsetmiştim. Samsungun bu problemi yakında düzeltmesini umuyorum.yada siz yetkili servise götürüp bu sorununuzu dile getirebilirsiniz.

Geçelim ikinci sorunumuza Koruma Kılıfı; benim kendim kullandığım bir kılıf çok güzel ancak bu koruma kılıfı yada siz her ne diyorsanız telefona arka kapak gibi bir şey arkasını ve yanlarını çizilmeye karşıkorur kullanışlıdır yere düşünce kırılmasını önler ve güzel görünür ancak telefon ekranı tamamen açıktır ve o bölgeye hiçbir korumada bulunmaz orayı korumak için naylon koruma sticker larından alabilirsiniz neredeyse her seyyarda bulunur.Size kendi koruma kılıfımın resmini koyucam(tabii koyabilirsem).Ve bu kılıfı Vodafone bayilerinden Samsung Galaxy Fit koruma kapağı , kabı vb. diye bulabilirsiniz 15 lira gibi ucuz bir rakama .

Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Les Livres Noire -- 18 Haziran 2011; 22:38:15 >

• Bir de size uygulama tavsiyesi vereyim benim kullandıklarım çok değil çünkü cihazı daha dün aldım ama ileride de yüklediklerimden tavsiye vereceğim.Şimdilik bunlar ;

*grave digger(eğlenceli bi arcadee oyunu zombili)
    *grow free (akvaryumda bir balıksınız küçük balıkları yiyerek büyüyorsunuz sonra daha büyük balıklar yiyorsunuz eğlenceli)
    *Thunder bear(ayısınız yıldırım atıp topları size çarmadan patlatıyorsunuz)
    *glow hockey(bol ışıklı bi masa hokeyi 2kişi oynayabiliyorsunuz)
    *flying turtle(kaplumbağanızı dağlardan kaydırarak puan alıyorsunuz görevleri yaparak bölüm geçiyorsunuz)
    *worm jump(doodle jump tarjı güzel bir oyun zıplayarak tepeye ulaşmaya çalışıyorsunuz)
    *yoo ninja(yerçekimini yenip yere düşmeden parkuru tamamlıyorsunuz)
    *angry birds(değişik kuşlarla domuzları yok ettiğinz eğlenceli bir oyun tavsiyem)
    *unique rabbit(değersiz bir tavşan olup yaşlılara yardım ettiğiniz çizgi film tarzı eğlenceli bir oyun)
    *skype(arkadaşlarınızla sesli ve görüntülü konuşmanıza yarayan bir program 5 kişi birden konuşabilirsiniz)
    *skyfire(güzel bir web browser flash playeri içinde)

şimdilik benden bu kadar iyi geceler millet

• Aramıza hoşgeldiniz Sayın @sanbocukk

Size bir soru sorayım bari gelir gelmez, telefonunuzu kiese bağladığınızda Android 2.3 Gingerbread sürümünü kurdu mu telefonunuza ? Çoğu arkadaş ben kiesten yükledim diyorda, ben telefonu taktığımda güncelleme mevcut değil diyor.
  • Merhaba, bende bir süreliğine android telefon kullandım sonra sattım. şimdi fit almayı düşünüyorum. Hele birde 2.3 gingerbread sürümü kiesten yüklenebiliyorsa (rom değiştirme falan kafamı kurcalıyor. kimisi garantiyi bozmaz diyo kimisi bozar diyo falan filan) hiç beklemiyeceğim.
    Benim ayrıca merak ettiğim konuşurkenki ses kalitesi nasıl iyi mi? Genelde samsunglarda bu sorun olmuyor ama bi sorayım dedim.
  • @sels konuşurken gayet kaliteli bir ses alıp, karşı tarafada kaliteli bir ses yollamaktasınız, o yönden sıkıntınız olmasın.

Bu telefon için 2.3 sürümü yayınlandı fakat ben hala kiesden "güncelleme mevcut değil" ibaresini almaktayım. Bazı arkadaşlarımız ise kiesden yüklemişler 2.3'ü. Yakın zamanda yetkili bayiye götüreceğim telefonu, onlar yüklesin 2.3'ü ben neden dert ediyorum :)
  • @yabik sorunu cevaplayayim ben il disinda olldugum icin henuz bilgisayarima kiesi kuramadim ancak eger denilen gibi android 2.3 guncellemesi geldiyse telefondan internete girdiginizde guncelleme mevcut diye bir uyari almaniz gerekmektedir sahsen ben bu guncellemenin oldugunu pek dsunmuyorum cunku 2.3 henuz yaklasik bin lira ustu cok hasilat getiren telefonlarda kullanildi bu telefonda boyle bir uygulamaya bu kadar cabuk gecilecegini dusurmuyorum il disinda oldugum icin nete telden girmek zorundayim bunuda pek yapamiyorum cogu zaman offline olacagim icin sorularinizi hemn cevaplayamiyorum vede biraz yazim yanlisi yaptlm telden anca bu kadr kusura bakmayin sali gununden sonra telden nete daha girebilecegim iyi gunler
  • @yabik
    Uzun araştırmalar uzun sponsor(nakit :D ) aramalarından sonra az kaldı telefonun elime geçmesine fakat son bir sorum olacaktı.Hatırladıgım kadarıyla sizin telefonunuz beyaz renkteydi. Arka kapak kirlenmeye çok müsait duruyor. Telefonu aldıgınızdan beri kirlendimi memnun musunusuz renginden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Aramıza hoşgeldiniz Sayın @sanbocukk

Size bir soru sorayım bari gelir gelmez, telefonunuzu kiese bağladığınızda Android 2.3 Gingerbread sürümünü kurdu mu telefonunuza ? Çoğu arkadaş ben kiesten yükledim diyorda, ben telefonu taktığımda güncelleme mevcut değil diyor.

yabik 2.3 gingerbread ı takip etmiyordum kiesde çıktımı eyer çıktıysa kies i pc den kaldır 1 hafta kadar önce kies in yeni sürümü yayınlandı onu indirip kur o zaman 2.3 yükleyebilirsin şayet çıktıysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

quote:

Orijinalden alıntı: yabik

Aramıza hoşgeldiniz Sayın @sanbocukk

yabik 2.3 gingerbread ı takip etmiyordum kiesde çıktımı eyer çıktıysa kies i pc den kaldır 1 hafta kadar önce kies in yeni sürümü yayınlandı onu indirip kur o zaman 2.3 yükleyebilirsin şayet çıktıysa

şimdi baktım da kies den 2.3 çıkmamış daha

• uygulamaları hafuza kartına atmıyor. telefonun dahili hafızasına atıyor. ayarlar-uygulamalar bölümünde taşımaya çalıştım. sd karta taşı aktif değil. bilseydim almazdım.
    sd kartın yarısı nile dolu değil.
  • telefondaşlarım
    uygulama yüklüyordum. hafıza dolu uyarısı verdi. o zamana kadar hafıza kartuına yüklediğini sanıyordum. dahili hafıza doluydu ama sd kartın yarısı bile dolu değildi. biraz internette araştırma yaptım nasıl çözülür diye. ayarlar-uygulamalar bölümünden taşınabiliyor dendi; ama sd karta taşı aktif değil. 1-2 root uygulamaları denedim o da olmadı. acil yardım uygulama yükleyemiyorum.
  • telefonum hala 2.2.1 nasıl root yapılacağını bir türlü bulamadım.
    yükseltme de yapamadım. market de yok.
    lütfen yardımcı olabilir misiniz?
  • @sanbocukk hayır bu telefon için gingerbread 2.3 sürümü yayınlandı bundan adım gibi eminim, avrupadaki bir kuzenimdede var bu telefon ve orjinal olarak kies üzerinden yükledi, ben sadece Türkiyeye kies üzerinden ne zaman geleceğini merak ediyorum.

@Bunela? Ben telefonumun renginden memnunum fakat beyaz rengi zorunlulukdan almıştım çünkü siyah rengi kalmamıştı, arkadaki kapakta en ufak bir toz dahi yok, dikey olarak çizgilendirmişler arka kapağı herhangi bi toz girdiğinde elinizi sürterseniz direk toz çıkıyor, renkdede bi açılma veya koyulaşma yok, aldığımda rengi neyse şu anda da o :)

Ayrıca telefonu alacak olursanız gerçekten ilk girdiğiniz yerden almayın, ben bu telefonu ilk teknosada sordum, telefonu almak istemedim, aynı telefon öyle bir çözünürlüğü öyle bir görüntüsü vardıki 8bit oyunların oynandığı bir alet tutuyormuşum gibi hissettim, ben bu telefonu almam dedim. Başka telefonlar bakmak üzere elektro world'e gittik bi telefon gördüm ve çok beğendim hangi model bu dedim galaxy fit dedi, ya nasıl olur dedim teknosadada aynı modele baktık bunla alakası yoktu, bilmiyoruz dediler. neyse 2 hafta araştırıp teknosada o halde görünce aradığım telefonu almadığım için çok bozulmuştum, elektro world beni gerçekten güzel bir telefona kavuşturdu. Belkide arkadaşlarımız çözünürlüğü çok kötü diye o teknosadaki modele bakıp diyorlardır fakat bana denk gelenin onlarada denk gelmesi kötü.

Benim telefonumun çözünürlüğü aynen şöyle (Hatta ekran parlaklığını daha fazla açarsam çok daha güzel, yani bundan bi farkı yok çözünürlüğün onu belirtmeye çalışıyorum)(Bu çözünürlüğe kötü diyecek birisi var mı ?):

http://www.youtube.com/watch?v=uyNxxuyv3eg&feature=fvsr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabik -- 20 Haziran 2011; 16:42:34 >

• Bende electro world ya da vatan bılgısayardan almayı dusunuyorum. Bu cuma günü electro world'e bi ugrucam. Çözünürlük farkı varsa(diger tekno marketlerle) ordan alıcam. Beyaz renk mi yoksa siyah renk mi hâla tereddütte kaldım
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.