Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slide Me menüsünü kullanmanıza gerçekten gerek yok, Android Markette ve Applanetde istemediğiniz kadar uygulama mevcut. Gerçi bende de son 1 aydır Applanete girmiyo fakat internetten her türlü uygulama açlığımı giderebiliyorum :) yani, uygulamalarıda kul yapıyor, farklı telefonlarda farklı tepkiyi verebilirler. internet aracılığı ile tüm uygulamalara kavuşabilirsin, marketlere bağlı kalma :)
  • tesekkürler:)
  • Galaxy Fit ile Ekran Görüntüsü (Screen Capture) Nasıl Alınır?

Galaxy Fit'imizde ekran görüntüsü almak için ShotMe, PicMe gibi 3. parti yazılımlara ihtiyacımız yok, üstelik bu yazılımlar Root yetkisi alınmış cihazlarda çalışıyorlar, çoğu kişi ya çekindiği için ya da gerek duymadığı için cihazını root etmiyor. Peki Galaxy Fit'te nasıl ekran görüntüsü alınır?
    Şöyle yapıyoz, yaklaşık 2 sn. kadar geri tuşunu basılı tutuyorken elimizi çekmeden ortadaki menü tuşuna basıyoruz. SD kartımızda ScreenCapture klasörünü görmüşseniz işlem tamamdır.
    Kendi telefonumdan bir kaç ekran görüntüsü ;
     Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 13 Haziran 2011; 16:28:40 >

• @blacke2; Memnun kaldın mı ?
    Bende bu telefonu almayı düşünüyorum fikirleriniz tavsiyeleriniz var mı ? Benim için multimedya çok önemli, oyun meraklısı değilimdir ama nette gezinmem mobil desteği olmayan sayfalarda bile işlerimi sürdürmem gerekebiliyor.Bu telefon uygun mudur ? Donma, yavaşlama yapıyor mu uzun süreli net kullanımında video desteği görsel desteği nasıl net üzerinde.
  • internet konusunda tek eksiği flash desteği yok, haricinde tam bir multimedya telefonu. Yani mobil olmayan youtube videolarını falan izleyemiyoruz.
  • Flast desteği mi yok
    Bu telefona 10.1 sürümü yüklenmiyor mu ? Tamam 10.2 1ghz işlemci istiyor, ama 10.1 versiyonun kurulabilmesi gerekiyor
  • Ne yazıkki :/

muhteşem bir telefon fakat (ben fazla kullanmadığım için bu zamana dek bir kere bile şikayet etmedim), web browserdaki flash eksikliği ve kameradaki flaş eksiği, çok resim çekip internete girenler için büyük problem. Youtube videolarını youtube uygulaması ile veya skyfire ile açmaktayım onda bir problem yok ama.

Bu telefonun flashlarla problemi var (flaş, flash :))
  • Doğru entegre flash da yoktu değilmi ? Çok hissediliyor mu yorumlar arasında bir arkadaş gece çekimi iyi zaten gerek kalmıyor demişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabik

internet konusunda tek eksiği flash desteği yok, haricinde tam bir multimedya telefonu. Yani mobil olmayan youtube videolarını falan izleyemiyoruz.

Ben neredeyse tüm youtube videolarını izliyorum? Yani denediğim tüm videolar açtı?? Ayrıca mesela Samsung'un sitesine girip Galaxy S II videolarını falan çatır çatır izliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamiryov -- 13 Haziran 2011; 17:00:50 >
  • Şimdi götürüpde telefonu zifiri karanlığa sokup çekersen flash bile işlemez o mekana. Telefonu kanepenin altına koy, zamanlayıcıyı ayarla, flashla ceksin, bişe anlicak mısın :)

Gece hiç çekim yapmamıştım, Az önce senin için evin en karanlık odasına girip cekim yaptım (depo), benim bile göremediğim bi nesneyi fotoğrafta gördüm ve bir kez daha gurur duydum telefonumla :) gece çekimi iyi gerçekten bunu anlıyoruz
  • @blacke2 yazdığım yazının sadece işinize geldiği kısmını değil devamınıda okuyun lütfen. Telefonunuzda youtube üzerinden Lady Gaga - Bad Romance official videoyu izlemeyi dener misiniz ?

İlgili link:http://www.youtube.com/watch?v=qrO4YZeyl0I
  • Evet izliyorum şu an :)
  • Belirttiğim yollar dışında mı peki ?

Mesela opera ile açar mısınız bi ?
  • Evet Opera ile açtığımda beni youtube programına yönlendirdi ve çalışıyor :) Hatta ek ran görüntüsü aldım ama resmi cepten atamadım, linki kopyalayamadım bir türlü
  • @yabik ; Teşekkürler içim rahatladı, inşallah o zaman yakında bende gurur duyacağım telefonla
    @blacke2 ; aaaa linki kopyalayamama sorunu mu var telefonda
  • @blacke2 güzel kardeşim bak ben yukarıda ne yazdım, youtube uygulaması ve skyfire ile açabilmekteyim yazdım :)
  •  Samsung Galaxy  FİT  S5670 ANA KONU
    buyrun resim.. @by rallier, kopyalama sorunu yok, sadece resmi yüklediğim siteden linki alamadım :)

@yabik, siz bana bu linki verdiniz ve ben açtım di mi?. Siz demişsiniz ki "Telefonunuzda youtube üzerinden Lady Gaga - Bad Romance official videoyu izlemeyi dener misiniz ? " Evet denedim ve dahili internet tarayıcısında açtım, sonra siz istediğiniz için Opera'dan da denedim.. O beni Youtube programına yönlendirdi.. Bazen tarayıcının kendisi flash desteklemiyor olabilir.. Tıpkı Skyfire'ın desteklediği gibi ;)

Siz web browser'ın da flash yok diyorsunuz ama ben seyrettiğimi söylüyorum buna ne diyeceğiz peki

• Telefonun orjinalinde yok Flash desteği. Olduğunu mu iddaa ediyorsunuz ? Sanırım 2 aydır elimde bu telefon ve flash desteği olmadığına eminim. İşletim sisteminin flash desteği ayrıdır, web browserın flash desteği ayrıdır, flash destek gerektiren bir oyunu oynayamazsınız, ya görende kullanmadığım bi telefonunun bi özelliğini savunuyorum falan zannedecek, Death Worm uygulaması ilk çıktığında flash 10.1 ve üstü olması gerekiyor diyip açmıyordu örneğin.
  • Benim anlamadığım peki ben bu videoyu kendi web tarayıcısında nasıl oynattım? Gingerbread ile ilgisi olabilir mi peki?
  • Benim anlamadığım peki ben bu videoyu kendi web tarayıcısında nasıl oynattım? Gingerbread ile ilgisi olabilir mi peki?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.