Şimdi Ara

Samsung Galaxy FİT S5670 ANA KONU (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.638
Cevap
11
Favori
132.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarr. film izlemek istedim sd kartıma film attım. Real player yüklemiştim. Açılmadı :( film izleyemiyor muyuz ? En çok kullanılan her tür video , film açan hangi player ıyüklemeliyim ?
  • teşekkürler...
    samsung galaxy fit de istemediğimiz bir numaranın aramasını engellemek için kara listeye alma gibi bir özellik yok mu ? Yoksa onun için de mi bi program indirmem gerek ? hangi program bilen var mı ?
  • İnternet bağlantısı gerektirmeden navigasyon igo diye biliyorum. Ama o kadar site gezdim indiremedim. İndirebileceğim bi site tavsiye edebilirseniz çok sevinicem arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
  • igo yu indirmek için benim açtığım konunun ilk mesajın sonuna bakın.
    konumda summer player ve daha fazlası ihtiyaçlarını giderecek programlar var tüm android cihazlarda çalışır bu tür programlar, lütfen istek için, açtığım konuya yazın hemen yardım edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalci -- 28 Mayıs 2011; 10:43:28 >
  • baktım ama bulamadım . ? yazdığınız mesajlarda ilgili birşey göremedim nerde acaba _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy fit

baktım ama bulamadım . ? yazdığınız mesajlarda ilgili birşey göremedim nerde acaba _?

İlk sayfada

Türkçe İGO navigasyon full 190 Mb, arama istersen buyur link.

http:// hotfile .com/dl/118441207/7fb8ce4/igo_navigasyon.rar.html
  • Teşekkürler fakat bu rar dosyasını telde açmak için . bi program gerekmez mi ?
    Birde neden herkes burda gio dan bahsediyor anlayamadım fit ondan daha iyi ama gio için güncelleme çıkıyor. Samsung wave 2 de çok iyi bir tel fakat işlemcisi bada. samsung neden iyi telefona kötü işlemci koyuyor ? Ben pişman oldum galiba fit aldığıma satmak istiyorum. Bi yer baya yüksek fiyat verdi. Başka bir telefoncuya sordum o zaman o faturayı iptal edip tekrar sıfır gibi satacaktır dedi. Aldığım yer de bunu yapmışsa nasıl anlayacağım ? Böyle bişi mümkün mü sizce arkadaşlar ? Birde flash açmıyor fit , yükleyemedim skyfire önerilmiş çoğu yerde ben yükledim sonra sildim çünkü youtube da ki video yu bile açamadı normal üzerindeki internet adlı tarayıcı açıyorken.
  • Fit neresi iyi anlamadım, neyse, igo programını bilgisayara indirip, telefonun hafıza kartına atacaksın, sonra apk dosyasını yükleyeceksin.yükledikten sonra menüde igo çıkacaktır.

skyfire bende çalııyor, youtube,facebook, izlesene.com ve daha bir çok sitenin videoları açılıyor, ben hatta online film izliyorum. konumda var skyfire onu indirip denedinmi.
  • teşekkürler. fit iyi demedim igoya göre daha iyi bence dedim. Zaten memnun değilim fit ten . Samsung kullanıcısı da değilim nasıl aldım bilmiyorum. Değiştrmek istiyorum nokialarda da var mı bu flash yükleyememe sorunu ? ben bi siteden bulup telden yükledim skyfire i iki gün önce youtube dan bi klip açiim dedim açılmadı. hatırlamıyorum siteyi . istemediğimiz bir numarayı karalisteye almak için napmamız lazım ?bilen varsa paylaşsın lütfen..
  • quote:

teşekkürler. fit iyi demedim igoya göre daha iyi bence dedim. Zaten memnun değilim fit ten . Samsung kullanıcısı da değilim nasıl aldım bilmiyorum. Değiştrmek istiyorum nokialarda da var mı bu flash yükleyememe sorunu ? ben bi siteden bulup telden yükledim skyfire i iki gün önce youtube dan bi klip açiim dedim açılmadı. hatırlamıyorum siteyi . istemediğimiz bir numarayı karalisteye almak için napmamız lazım ?bilen varsa paylaşsın lütfen..

BUYUR İNDİR.
    Artık gelen aramalardan istemediğinizi engelleyebilirsiniz.Bilinmeyen,ödemeli,gizli aramaları engelleyebileceksiniz.Aynı zamanda belli saatlerde gelecek uygulamaları da engelleyebilceksiniz.

http://www.mediafire.com/?ngxvz6e59jwvus2

• aynı şekilde indirdim apk dosyasını sd ye attım . açtım yükle dedim . uygulamayı açınca dünkü gibi yine şu mesajı verdi :
    please insert your sd card containing igo content files...

Call blocker ın türkçesi yok mu ?
  • quote:

aynı şekilde indirdim apk dosyasını sd ye attım . açtım yükle dedim . uygulamayı açınca dünkü gibi yine şu mesajı verdi :
    please insert your sd card containing igo content files...

Call blocker ın türkçesi yok mu ?

SD kartın takılımıydı, telefonda.
  • skyfire i tekrar indirip yükledim .şimdi youtube dan video açıyor. hatta film de izliyorum demişsiniz . Hangi siteden izleyebiliyorsunzu acaba ? mesela cadılar zamanı izle diyorum ama link 1 , link 2 hiçbirini açamadı ?
  • evet takılıydı. dün de yükledim yine aynı mesajı verdi sildim . igo yu 3 gündür araştırıyorum bakmadığım yer kalmadı iki kez yükledim ikisi de aynı şekilde sorun çıkardı :(
  • Kardeş sana verdiğim adresler bende hep yükledim çalıştı, benim başka yapacağım bişey yok, zaten bütün android tellerde çalışması gerek.
  • Bu arada internet kotalı kullanırken kotayı aşıp aşmadığımı kontrol etmek için 3 g watchdog pro v1.03.apk yükledim bu işe yarıyor mu acaba ?Daha iyi bi program mevcut mu yada ?
  • O işine yarar en iyisi o merak etme, ayarla kullan.
  • ok teşekkürler
  • peki bunu türkçeye çeviremiyor muyuz ? türkçesi yok sanırım
  • türkçesi var pro olmayan , alttaki listeden indir,program olarak ne ararsan daha fazlası var sitede

3G WatchDog V0.10.0.apk

http://www.apkmarketim.com/apk/index.php?PHPSESSID=7f0876b49408a54e19dda03aa1df9b5f&direction=0&order=nom&directory=-Karma-
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.