Beyler 3 telefondan hangisini almalıyım veya sizce 1000 tlye ne alabilirim akıllı bir telefon istiyorum.Xperia X10 baya ilgimi çekti 2 sine görede fiyatı daha ucuz... lütfen bana Yardımcı olun arkadaşlar...
Butun bu 3 telefonun birbirlerine olan avantajlarını dezavantajlarınıwww.kiyas.la dan gorebilirsin tavsiye ederim. En azından teknik açıdan oldukca bilgin olur :)
Hocam site seninse gerçekten güzel yapmışsın.Reklam yapanları pek sevmem ama bu site gerçekten güzel olmuş
Yok abi ne benimi :D Arkadaş telefon alacaktı ondan gördüm sonra bende baya beğendim yardımı olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum (3 5 yerde daha paylaştım.) :D zaten böyle reklamda olmaz :D Zaten bugun arastırdım webrazzi de filan cıkmıs kıyas.la
Yukarda bi arkadaş gsmarenayı kurt mu yedi diye sormus ama bence iki site arasında alaka yok :D
Gsmarena daha teknik olarak bilgi sunar,en ufak ayrıntısına kadar ve sık sık güncellenir.Bu arada yeme bizi reklam yaptığını biliyoruz rahat ol
gsmarena internetteki en iyi cep telefonu sitesi daha iyisi ve gunceli yok katılıyorum :) Oldukça detaylı onada katılıyorum :D
verdiğin üç telefon arasında da fark var. hem donanım hem de fiyat farkı. eğer paran yetiyorsa s2 al. yok yetmiyorsa n8'i at bir köşeye androidli smartphone'lar arasında şansı yok. x10 da eskidi sayılır neredeyse. xperia neo ve lg optimus black tavsiye ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme