Şimdi Ara

XPERIA X10 ? Samsung Galaxy S II ? N8 ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 3 telefondan hangisini almalıyım veya sizce 1000 tlye ne alabilirim akıllı bir telefon istiyorum.Xperia X10 baya ilgimi çekti 2 sine görede fiyatı daha ucuz... lütfen bana Yardımcı olun arkadaşlar...

• 1200 tl ye sgs almıstım. peşimden gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

1200 tl ye sgs almıstım. peşimden gel
    x10 eskidi,GS2 pahalı,N8 o kadar para etmez(android değil symbian) sen Xperia Neo al ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

x10 eskidi,GS2 pahalı,N8 o kadar para etmez(android değil symbian) sen Xperia Neo al ;)

Alıntıları Göster
    Alabilirseniz SGS II alın tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

Alabilirseniz SGS II alın tabiki.

Alıntıları Göster
    1.000 TL sınır varsa kesinlikle Xperia Neo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

1.000 TL sınır varsa kesinlikle Xperia Neo.

Alıntıları Göster
    Sınır 1.000 ise alabileceğin en iyi cihaz Neo. Biraz daha üste çekebilirsen piyasadaki en iyi cihazı SGS2 alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

Sınır 1.000 ise alabileceğin en iyi cihaz Neo. Biraz daha üste çekebilirsen piyasadaki en iyi cihazı SGS2 alırsın.

Alıntıları Göster
    N8
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy ace
    10 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Note 3 N9005
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

N8

N9
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

N8

N9

Alıntıları Göster
    xperia neo iyi seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

xperia neo iyi seçim olur

Alıntıları Göster
    Xperia Neo'dan Şaşma Mavi rengini almanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrkmn61

Xperia Neo'dan Şaşma Mavi rengini almanı öneririm

Alıntıları Göster
    Xperia Neo neden bu kadar tavsiye ediliyor , X10 'a göre artılarını merak ediyorum.

Ben de aradayım da fiyat ve tasarım olarak X10 hoşuma gitmişti. Kararsız kaldım şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

Xperia Neo neden bu kadar tavsiye ediliyor , X10 'a göre artılarını merak ediyorum.

Ben de aradayım da fiyat ve tasarım olarak X10 hoşuma gitmişti. Kararsız kaldım şimdi?

http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=tr&lc=tr#p=914652,906017,689695

SE nin en iyi modeli Arc, en azından özellik bakımından, ve Arc'da olup da Neo'da olmayan bir şey neredeyse yok. Verdiğim linke göz gezdirebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: umtyilmz

http://www.sonyericsson.com/cws/products/compare?cc=tr&lc=tr#p=914652,906017,689695

SE nin en iyi modeli Arc, en azından özellik bakımından, ve Arc'da olup da Neo'da olmayan bir şey neredeyse yok. Verdiğim linke göz gezdirebilirsin.

Alıntıları Göster
    X10 ile neo arasında dağlar kadar fark ve farklar var
    -Multitouch var (neo ve x10da)
    -neo'da bravia ekran teknolojisi var
    -x10 ve neo'da HD video çekimleri var
    -neo'da exmor r sensör var ve bu özellik dünyada bir ilk
    -2 telde de flash player xdesteği var
    - X10'da film sitelerinde HD 720p bazı filmlerde takılma olduğu söyleniyor ama Neo'da 1080p Full HD bile sorunsuz şekilde izleyebiliyorsun
    -Neo'da HDMI çıkışı var
    Say say bitiremezsin.

İşte bu da neo ile x10 kıyaslaması

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3734&idPhone2=2964

Bu arada x10'a android 2.3.3 geldi

Bu da exmor r sensör özelliği ve kalitesi
    http://www.youtube.com/watch?v=ZtBZOXiASQk&feature=related

Bir başka exmor r sensöz farkı

http://www.youtube.com/watch?v=A5HSRzZgFb8&feature=related

Sırf bu özellikleri var diye bu telefonu yine alırım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 9 Eylül 2011; 12:36:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir-_-Arawn

Beyler 3 telefondan hangisini almalıyım veya sizce 1000 tlye ne alabilirim akıllı bir telefon istiyorum.Xperia X10 baya ilgimi çekti 2 sine görede fiyatı daha ucuz... lütfen bana Yardımcı olun arkadaşlar...

Butun bu 3 telefonun birbirlerine olan avantajlarını dezavantajlarınıwww.kiyas.la dan gorebilirsin tavsiye ederim. En azından teknik açıdan oldukca bilgin olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PF

quote:

Beyler 3 telefondan hangisini almalıyım veya sizce 1000 tlye ne alabilirim akıllı bir telefon istiyorum.Xperia X10 baya ilgimi çekti 2 sine görede fiyatı daha ucuz... lütfen bana Yardımcı olun arkadaşlar...

Butun bu 3 telefonun birbirlerine olan avantajlarını dezavantajlarınıwww.kiyas.la dan gorebilirsin tavsiye ederim. En azından teknik açıdan oldukca bilgin olur :)

GsmArena'yı kurt mu yedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

quote:

quote:

GsmArena'yı kurt mu yedi?

Alıntıları Göster
    Kıyas.la da verilen teknik bilgiler x10 için eski sürüm bilgileridir bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: mtrkmn61

Kıyas.la da verilen teknik bilgiler x10 için eski sürüm bilgileridir bilginize...

Alıntıları Göster
    Başlıktakilerin karşılaştırılması yanlış SGS2 bi kaç gömlek üstün bu telefonlardan.
    SGSII>Xperia Neo>Xperia x10>En son tercihin N8 olsun o telefona para veren kafamı
  • quote:

quote:

Hocam site seninse gerçekten güzel yapmışsın.Reklam yapanları pek sevmem ama bu site gerçekten güzel olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

quote:

Hocam site seninse gerçekten güzel yapmışsın.Reklam yapanları pek sevmem ama bu site gerçekten güzel olmuş

Yok abi ne benimi :D Arkadaş telefon alacaktı ondan gördüm sonra bende baya beğendim yardımı olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum (3 5 yerde daha paylaştım.) :D Zaten bugun arastırdım webrazzi de filan cıkmıs kıyas.la

Yukarda bi arkadaş gsmarenayı kurt mu yedi diye sormus ama bence iki site arasında alaka yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PF -- 10 Eylül 2011; 19:21:55 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

quote:

Yok abi ne benimi :D Arkadaş telefon alacaktı ondan gördüm sonra bende baya beğendim yardımı olabileceğini düşündüğüm için paylaşıyorum (3 5 yerde daha paylaştım.) :D zaten böyle reklamda olmaz :D Zaten bugun arastırdım webrazzi de filan cıkmıs kıyas.la

Yukarda bi arkadaş gsmarenayı kurt mu yedi diye sormus ama bence iki site arasında alaka yok :D

Gsmarena daha teknik olarak bilgi sunar,en ufak ayrıntısına kadar ve sık sık güncellenir.Bu arada yeme bizi reklam yaptığını biliyoruz rahat ol

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.