Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyvallah.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LEAME kullanıcısına yanıt
    Benim hiç bir zaman olmadı işareti hala da yok ne yapmam gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekranın sol alt tarafında beyazlaşma oluştu normal mi ve neden olabilir

• cadin C kullanıcısına yanıt
    Az önce türk telekomu aradım. Online işlemler uygulamasında volte desteğimin açık olduğunu ama telefonda açılmadığını belirttim. Teyit etmek için volte desteği olan bir hattı benim telefona, benim hattı da başka telefona taktım.
    Sonuç olarak uygulamada açık olsa bile onların sisteminde kapanabildiğini söyledi. Sistemden açtı ve telefonu yeniden başlatın dedi. Şu an herhangi bir sıkıntı yok. Volte yazısı geri geldi.

• Başka telefonda volteyi kendi hattımda görüyorum ama aynı hat telefonda takılıyken volte gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheGreenArrow

Android 9 güncellemesini yapmadım önerir misiniz. Şuanki performanstan memnunum bir düşüş olmasından korkuyorum
    Beyler yok mu bilen eden

• Kapatacağım bir hat vardı onu turkcelle taşımıştım, taktım onda volte geldi telefona. Optimize için yeniden başlatıyor kendini, yine sorun yok.
    Kendi hattımı takıyorum volte yine geliyor, optimize için yeniden başlattığı zaman volte gidiyor.
    Hayatımda böyle aptalca sorun görmedim

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    İşte bu sadece turkcell'de oluyor.

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Volte olan hat 2 Apn alıyor otomatik olarak, volte almayan da 3 Apn ayarı alıyor.
    Ayarları silip kendim volte alandaki ayarları yapıp deneyeyim dedim ondan da bişey anlamadım

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Ona ben de uğraştım yaw. Ama nafile.

• kanun.ist K kullanıcısına yanıt
    Ben telefonun belli bir şeye göre hat için Apnyi otomatik verip ayar yaptığınıddüşünüyorum.

• Bootleader kilidini kaldiramiyorum lutfen yardim 05445224877

• arkadaslar xz premium alarak araniza katildim.

elimde siyah spigen black armor kılıf var su anki değeri 60 70 lira arasiymis, kilifsiz kullanmak istedigimden bunu satmak istiyorum. ilgilenen varsa benimle iletisime gecebilir.

• Arkadaşlar yaklaşık 1 senedir kullandığım telefonumda bu sabah baktığımda sol üst köşesinde mor bir nokta altında da nokta şeklinde bir sararma olduğunu gördüm bunun sebebi ne olabilir? Çözümü nedir?

• Merhaba, pir güncellemesi sonra navigasyon tuşlarını kaldıran ekran hareketleri ile kontrol özelliği bu telefona gelmedi mi? Mesela kenardan içe çekince geri tuşu yapması gibi. Ve tek el kullanım modu yok mu acaba? Üst köşeye erişmek zor oluyor

• bloyjack kullanıcısına yanıt
    aslinda pie in dikkat ceken ozellikleri bu cihaza gelmemis. navbar gesture, dark mode gibi. mantigini anlayamadim sony bazi konularda belli tutumlar izliyor gibime geldi. telefonda night shift bile yok illa 3. parti uygulamayla halletmek gerekiyor. ilk izlenimlerime gore sony performans konusunda rakipsiz ama yazilim islevselligi ve arayuz konusunda sinifta kalmis, şık bir arayuzu yok. premium cihaz kullandigini hissettirmiyor, hatta birakin premiumu artik standartlasmis ozellikleri bile vermiyor. samsung experience bu konuda bana gore cok iyi.

• Ekranın ustune erişmek tek elle kullanırken zor gerçekten ekranı aşağı kaydırma yok mu ? Diğer telefonlarda sol veya sağ alttan merkeze çekince tek el moduna geçiyor veya i phone da alttaki tuşa 2kere basınca ekran aşağı iniyor.

• cadin C kullanıcısına yanıt
    Bende de sol tarafta sarilasma var, 2ufak leke gibi sebebini bilmiyorum

• Xz Premium kullanıyorum ve instagram da 'hareketlerin' özelliği uzun zamandır yok, xz1 kullanan arkadaşımda da aynı sorun var. Neden gelmiyor bu özellik bizlere?

• arkadaslar yardimci olabilir misiniz, bu ses olayini acilen cozmem lazim, sorun var mi yoksa normal mi?

ust hoparlorden alttakine oranla daha yuksek ve basli ses geliyor. alttaki daha sakin calisiyor. testleri yaptim, yabanci forumlari da okudum kimileri diyor bu normal kimileri diyor yazilimsal kimi diyor donanimsal sorun. buhoparlorlerin esit olmasi gerekmiyor mu? yoksadedikleri gibi normal mi sizde nasil?

ustteki elimi titretiyor yan tuttugumda, sagdakinden ise sadece ses geliyor, %30 40 fark var aralarinda.

rica etsem test edebilir misiniz sizin telefonlarda

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.