< Bu konunun sahibi smsmart iken smsmart tarafına aktarılmıştır -- Ara 19 2017 4:04PM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi smsmart iken smsmart tarafına aktarılmıştır -- Ara 19 2017 4:04PM > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
960kare saniye olayı senin için fos olabilir ama ben önemsiyorum dostum. Ben fotoğrafçılık yaptığım zamanlarda da ois gerekli olmadı bana telefonda foto çekipde iş yapmayacagıma göre ois olmaması benim için pek sorun değil.Benim hangi özelliği kullandıgımı nerden biliyon sen sen kullanmıyorsun diye ?? Senin için sorun ise alma kardeşim bu telefonu. S7 al mutlu ol sen.
diyafram sabit iken yani 50mm F/1.8 gibi bir lensi düşün sabittir bu lensde diyafram. Telefonlardaki mantıkda budur. F1.8 ile F/2.0 olması telefonda çok fark etmiyor. mercimek kadar sensör var zaten marcimek kadar lens var zaten. Olay tamamen yazlım bu bi anlayın. Telefonlardaki çektiğimiz her görüntü yazılımla alakalıdır. yani %80 yazılım ise %20 donanım. Ois olsa ne olur olmasa ne olur. kötü bir yazılım ile leş bir sistem ortaya çıkar. Yazılım önemli bi anla hocam. Bana göre her telefon kötü çekiyor. kamera konusunda kriterim telefon değildir. yani ben sadece kamerası iyi oldu diye telefon almıyorum. komple bir sistem. En büyük tercih sebebim. Deklanşör tuşudur. Kamerası iyi olan telefonun deklanşör tuşu olur. Benim tercihim böyle. bunuda tek sony yapıyor. takip sistemi gene en iyi takip sistemi sony'de arada takip ettiği nesne kayıp olup tekrar görünür olsa bile takip etmekten vazgeçmiyor. Renk sensörüde benim için önemli konulardan biri. LG G6 da vazgeçmeyecekti yanlış yaptı. kamera alt yapısı için bunları istiyorum. test örnekleride beni memnun etti ki. Burda sorun ne ? sen ister S7 alırsın karışamam. Ben isterim Xz alırım KARIŞAMAZSIN. yersiz eleştiri ise amacsızlıktır. Ekran önemli bi konu ki FullHD ekranın yettiğini düşünmekteyim. 2k veya 4k aramadım. hiç Şuan ki telefonun ekranı ise 720p. bataryaya çok büyük katkısı oluyor. tutuş hissi veya premium hissi boş işler kılıflı kullanıyoruz zaten. birde sistemin rahat çalışması ve stabilite. Kasmama donmama vb. Sonyde bunlarıda buluyorum. birde koy telefonu kullanmadıgın süre boyunca pil harcamasın. android dünyasında bunu tek sony yapabilmekte. samsung ekranda saati gösterirken bile pil harcıyor bide bunu normalmiş gibi de söylüyorlar. %8-%10 gibi değerler az değil. Birde pil teknolojisi. İleri seviye hızlı şarj. Ve bataryanın uzun ömürlü olması için yeni şarj sistemi, Sony de var bu gibi teknoljiler. herşey kamera değil. Çerçeve olayı ise tamamen kişisel bir konu benim için sorun değil. sorun olan kişide almasın ve takibi tamir olunabilirlik. S7 edge ve S7 en kötü tamir olunabilirliğe sahip iki telefondur. bişey olsa tonla para alırlar garanti felan hak getire. Eleştirmek yerli olur. Yersiz olmaz. Dogru düzgün cümle kuramadan gelip yazmak ise amacsızlıktır. Fanboyluk seviyesinin son kademesine yerleşmek gibi bişey. edit: imla |
Bı telefonun fotoğraf çekimine iyi diyen açık ve net kördür.
|
Forumdaki her sayfayı okuya okuya 2 hafta önce aldım telefonu Vatan bilgisayardan. Şimdilik gayet memnunum. Çok fotoğraf çeken biri olarak sanırım eski telefonum olan lg g4 daha iyiydi. G4 ile makro rahat çekiyordum. Yani iyi odaklıyordu. Bunda biraz daha uzaktan çekmek gerekiyor. Ama yine de fotoğrafta başarılı diyebilirim. Ben özellikle ağır çekim özelliği için istiyordum bu telefonu ve gayet başarılı buldum. Örnek olması açısından ağır çekim videonun linkini koyayım.https://www.youtube.com/watch?v=464wzTOUqKM
|
47.2.A.8.24 Numaralı sürüm XZ1 ve XZ Premium cihazları için hayırlı olsun.
|
Bu konu niye bu kadar sessiz yaauv? ne güzel telefon hakettiği değeri görmedi ne yazık ki şahsi düşüncem. Ayrıca, Sony hala bu tasarımdaki mükemmelliği yeni modellerle dahi yakalayamadı. Yeni tasarımlar XZ Premium kadar iyi değil bence.
|
..
|
Kesinlikle size katılıyorum. Ekran süresinde müthiş bir artış var. Faydalı güncelleme bu olsa gerek :)
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midnightmrt -- 27 Şubat 2017; 10:56:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 27 Şubat 2017; 10:56:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|