Şimdi Ara

>>Xperia Yuga<< | 5' Bravia, 13MP Exmor RS HD ,2GB Ram (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam Odin olsun. Türkiye gelecek mi ? Umutlanmaya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Tamam Odin olsun. Türkiye gelecek mi ? Umutlanmaya değer mi ?

Gelmez hocam Sony Center da çalışan eleman kendi isyan etti 3. sınıf ülke olarak görüyorlar burayı diye. Tx ve V modellerini sordum hiç ümitlenmeyin dedi biz merkeze sorduk hepsi planlanmış zaten neyiin gelip gideceği.
  • Xperia Yuga'nın Türkiye pazarına sunulmayacağına dair hiçbir bilgi ve açıklama yok.

Gelebilir neden olmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Xperia Yuga'nın Türkiye pazarına sunulmayacağına dair hiçbir bilgi ve açıklama yok.

Gelebilir neden olmasın.

Gelmez kardeşim gelsede çok geç gelir Ion u bile şubatta çıkarıp kasımda bize itelemeye çalışıyorlar Turkcell ile bide Bond'un telefonu yalanıyla Xperia Acro s felan gelicek 2013 te yeni yeni. Merkezinde çalışanı isyan etti birlikle isyan ettik daha doğrusu

Ya acaip oldum şimdi. Rica etsem bir kaç kaynaktan daha teyit edip kesinlik kazandırabilsek; inanın Galaxy S4 de S3 tasarımında olursa 18 çekirdekli de olsa almam. Sony tasarımı çok başka ......

• Bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

quote:

Orijinalden alıntı: Saiki

quote:

Orijinalden alıntı: real_king

Xperia Yuga'nın Türkiye pazarına sunulmayacağına dair hiçbir bilgi ve açıklama yok.

Gelebilir neden olmasın.

Gelmez kardeşim gelsede çok geç gelir Ion u bile şubatta çıkarıp kasımda bize itelemeye çalışıyorlar Turkcell ile bide Bond'un telefonu yalanıyla Xperia Acro s felan gelicek 2013 te yeni yeni. Merkezinde çalışanı isyan etti birlikle isyan ettik daha doğrusu

Ya acaip oldum şimdi. Rica etsem bir kaç kaynaktan daha teyit edip kesinlik kazandırabilsek; inanın Galaxy S4 de S3 tasarımında olursa 18 çekirdekli de olsa almam. Sony tasarımı çok başka ......

Hocam sizin gibi benim içinde Sony ürünlerinin kalitesi kullanılabilirliği daima farklı ve tercih sebebim olmuştur, olmazsa yurt dışından alım seçeneklerine bakıcaz cihaz gerçekten çok güzel , keşke bu cihaz Sony nin dağıtım planında ki xperia nexus adını alan ürün olsa o zaman hiç değiştirmeyi düşünmeden en az 2 3 yıl kullanım garantisi olur.

• Bu telefon bence ilkbaharda Türkiye'de olur diyorum.İlk çift çekirdekli cihazı XS de CES'de tanıtılıp Nisan gibi Türkiye'ye giriş yapmıştı.Xperia T şu an satışta olan cihazlardan çok önemli artısı olan bi cihaz değildi ama Odin'in 4 çekirdekli olması bile marka açısından ve satış stratejisi olarak önemli bir etken olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acro s gelsin artık sağlam telefon görelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Bu telefon bence ilkbaharda Türkiye'de olur diyorum.İlk çift çekirdekli cihazı XS de CES'de tanıtılıp Nisan gibi Türkiye'ye giriş yapmıştı.Xperia T şu an satışta olan cihazlardan çok önemli artısı olan bi cihaz değildi ama Odin'in 4 çekirdekli olması bile marka açısından ve satış stratejisi olarak önemli bir etken olur.

Yani gelmeli . Çünkü madem kendi başına ürettiği ilk telefon ve Galaxy S4 rakibi olmak iddasında olan SONY ben de varım demek için Türkiyedede bence satmak zorunda ODİN i
  • YENİ AÇIKLAMA:
    Xperia Yuga-C6603=Xperia Z
    Xperia Odin-C6503=Xperia X
    Bu iki telefon da TÜM AVRUPA'DA satışa çıkacak. Yuga'nın Odin'den farkı, (şimdi bildiğimiz bilgilere göre, ileride değişebilir) Suya toza dayanıklı olması ve farklı tasarımı. Tahminimce Yuga=1799 TL'den, Odin de 1599 TL'den satışa çıkar ülkemizde.
    Yani yeni amiral gemi, Xperia Z(Yuga). Ayrıca Ocak başı tanıtılacağı için, ikisinin de Şubat-Mart ayında ülkemizde olacağı kanaatindeyim. Ayrıca ikisinin de kamerası 13 MP Exmor RS olacak, başlığı düzeltelim.

Güncelleme: Ayrıca, IFA'da tanıtılan telefonlarının gelmemesinin tek nedenini bu cihazlar olarak görüyorum. Ek olarak, geçen sene(2012) SE'den Sony'ye geçme süreci başladığından ürünler geç gelmişti. (Xperia S Ocak'ta duyurulmuş, Mart'ta gelmişti.)
    Bu sene (2013) çok daha erken gelecektir. Sony ülkemize en az Samsung kadar destek veriyor normalde, zaten Sony Türkiye'nin başkanı değişti bu sene.

Kaynak:http://www.xperiablog.net/2012/12/27/sony-xperia-z-yuga-to-be-announced-in-china-on-15-january-priced-similar-to-xperia-t/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 28 Aralık 2012; 0:34:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

YENİ AÇIKLAMA:
    Bu iki telefon da TÜM AVRUPA'DA satışa çıkacak. Yuga'nın Odin'den farkı, (şimdi bildiğimiz bilgilere göre, ileride değişebilir) Suya toza dayanıklı olması ve farklı tasarımı. Tahminimce Yuga=1799 TL'den, Odin de 1599 TL'den satışa çıkar ülkemizde.
    Yani yeni amiral gemi, Xperia Z(Yuga). Ayrıca Ocak başı tanıtılacağı için, ikisinin de Şubat-Mart ayında ülkemizde olacağı kanaatindeyim. Ayrıca ikisinin de kamerası 13 MP Exmor RS olacak, başlığı düzeltelim.

Güncelleme: Ayrıca, IFA'da tanıtılan telefonlarının gelmemesinin tek nedenini bu cihazlar olarak görüyorum. Ek olarak, geçen sene(2012) SE'den Sony'ye geçme süreci başladığından ürünler geç gelmişti. (Xperia S Ocak'ta duyurulmuş, Mart'ta gelmişti.)
    Bu sene (2013) çok daha erken gelecektir. Sony ülkemize en az Samsung kadar destek veriyor normalde, zaten Sony Türkiye'nin başkanı değişti bu sene.

Kaynak:http://www.xperiablog.net/2012/12/27/sony-xperia-z-yuga-to-be-announced-in-china-on-15-january-priced-similar-to-xperia-t/

İnşallah değiştirirler eski zihniyeti de bir an önce piyasaya açılırlar rahat ederiz.

• Galaxy Note 2 almadan gelirse iyi kendimi zor tutuyorum bir indirim olsa note 2 yi alacağım hemen. Hadi Sony getir Yugayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Galaxy Note 2 almadan gelirse iyi kendimi zor tutuyorum bir indirim olsa note 2 yi alacağım hemen. Hadi Sony getir Yugayı.

Yuga ve Odin ülkemize ilkbahar gibi gelir diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

YENİ AÇIKLAMA:

Valla dediginiz rakamlar cok iyimser biri 1799 dan digeride 1899 dan cikar diye tahmin ediyorum, bu cihazlar cok farkli ve en ust seviye, birde tarh onemli ben nisan mayisa razyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nisan mayıs gibi gelecekse her türlü beklenir bu telefonlar.
  • quote:

YENİ AÇIKLAMA:

fiyat konusunda çok iyimsersın ,xperia tx'in 520 € fiyatı gibi düşünülüyor denmiş sanırım o da 520*1,38*1,12=ortala 1900-2000 arası olur gibi büyük ihtimallede 1899 gibi bir rakama çıkar diye umut ediyorum

• quote:

YENİ AÇIKLAMA:

Ağzından bal aktı akşam akşam . 1900 TL de olsa değer bu sanat eserine.... ben varımm... Yeterki gelsin.
    Rica ediyorum ; Türkiyeye gelip gelmiyeceği ile ilgili SAĞLAM bir duyum alan , bizleri bilgilendirsin. Her türlü beklerim elimdeki külüstürle..

• Way be fiyat bile konuşulmaya başlanmış.

Ama arc ta olsun S te olsun ve önceklierdede hep bu fiyatlar konuşuldu sayfalarca.

S için mükemmel 2000 den aşağı olmaz mesajlarını ilgili konunun mart-nisan 2012 mesajlarında bulabilirsiniz.

Ama S sony centera gelediği an (mağazaya kurye malları getirdiğinde s in kutusuna personelden önce dokunmuştum ki) bile 1599 a almıştım.

Yani yuga da 1600ü geçmez.
  • Sony aslında sırf pazarda kendini güçlendirmek için 1500 liraya bu cihazları çıkar çıkmaz piyasaya sürse inanılmaz bir çıkışa geçer , umarım Kaz Hirai Ps3 te olduğu gibi telefon işinde de olumlu gelişmeler yapar.
  • TR YE gelirmi..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.