Şimdi Ara

>>Xperia Yuga<< | 5' Bravia, 13MP Exmor RS HD ,2GB Ram (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
5.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: assault79

TR YE gelirmi..

%99 ihtimalle ilkbaharda ikisi de(Xperia Z ve X) gelecek.
  • Arkadaşlar bence bu telefon mayısta filan gelmez, önce xperia T gelicek.2013 sonuna doğru gelebilir diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buffon77

Arkadaşlar bence bu telefon mayısta filan gelmez, önce xperia T gelicek.2013 sonuna doğru gelebilir diye düşünüyorum

Sony TR'nin bu yılki Xperia T ve V faciasına bakarsak, böyle bir şey yapmaları imkansız gibi gözükmekte. Ayrıca bu cihazlar amiral gemisi ve hangi ülkede satışa sunulacağını Sony Global belirliyor. Dolayısıyla en geç Nisan'da ikisi de gelecektir ülkemize. Ayrıca, Xperia T Xperia S ile Xperia Z arasındaki bir geçiş cihazı gibi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 29 Aralık 2012; 13:13:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkhan

quote:

Orijinalden alıntı: buffon77

Arkadaşlar bence bu telefon mayısta filan gelmez, önce xperia T gelicek.2013 sonuna doğru gelebilir diye düşünüyorum

Sony TR'nin bu yılki Xperia T ve V faciasına bakarsak, böyle bir şey yapmaları imkansız gibi gözükmekte. Ayrıca bu cihazlar amiral gemisi ve hangi ülkede satışa sunulacağını Sony Global belirliyor. Dolayısıyla en geç Nisan'da ikisi de gelecektir ülkemize. Ayrıca, Xperia T Xperia S ile Xperia Z arasındaki bir geçiş cihazı gibi geldi bana.

Umarım yanılırım, Sony Xperia T ve V'yi duyurduktan hemen sonra çıkarmadı ama artık ayrılma operasyonu da bitti bahaneleri yok.Yinede Sony'ye bu konuda güvenim yok
    Ben Xperia V'yi bekledim, imkanım olursa alıcam, 5' bence çok büyük

• Eğer bu özelliklerle ve yukarıda arkadaşın dediği fiyattan (1599)Tl'den çıkarsa kesinlikle alınmalıdır.2013'teki CES fuarında neredeyse bütün firmalar amiral gemilerini aynı özellikte çıkarıyor.(S4 Pro Adreno 320 vs)İyi olan kazansın ne diyelim.
  • Yuga için şimdide bu resim çıktı...

>>Xperia Yuga<< | 5' Bravia, 13MP Exmor RS HD ,2GB Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 1 Ocak 2013; 12:14:22 >
  • berbat
  • YUGA

ODİN

• quote:

Orijinalden alıntı: Matterhorn

YUGA

ODİN

İkisi de müthiş gözüküyor, inşallah ikisi de gelir ülkemize. Teşekkürler resimler için, XperiaBlog iyi çalışıyor bu ara. Bu arada Odin'de ön kamerayı sağ alta koymuşlar ne iş?

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

berbat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 1 Ocak 2013; 18:58:19 >

• İkiside 5" olmasına rağmen odinin ekranı daha geniş gibi duruyor...
  • Güzel olacak... Ama tuşları keşke ekrana koymak yerine 1-2 cm aşşağıya yapsalardı çünkü yanlışlıkla basılabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.