Şimdi Ara

XPERIA Z 10.4.B.0.569 TÜRKÇE ORJİNAL ROM (Jelly Bean 4.3 TR STOCK ROM GÜNCEL- 1271-5145) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
2
Favori
17.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam b ende almanya dan alınma T-Mobile cihazı var ben ona Türkçe romu burada anlatıldığı gibi kurmak istiyorum. Ama cihazı Sadece Ses Kısma tuşun basılı tutuyorum telefon da herhangi bir mod açılmıyor. Açma tuşu ile birlikte ses kıma tuşuna basıyorum bu sefer de normal açılıyor. Acaba neden Burada söylendiği gibi Sadece ses kısma tuşuna basılı tuttuğum da açılmıyor.

Sanırım Almanya 4.3 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Hocam b ende almanya dan alınma T-Mobile cihazı var ben ona Türkçe romu burada anlatıldığı gibi kurmak istiyorum. Ama cihazı Sadece Ses Kısma tuşun basılı tutuyorum telefon da herhangi bir mod açılmıyor. Açma tuşu ile birlikte ses kıma tuşuna basıyorum bu sefer de normal açılıyor. Acaba neden Burada söylendiği gibi Sadece ses kısma tuşuna basılı tuttuğum da açılmıyor.

Sanırım Almanya 4.3 kullanıyorum.

Flashtolun tüm driwerslerini kurduğundan emin olduktan sonra, ftf dosyasını da gerekli klasöre attıktan sonra teli kapat, flashtolu anlatıldığı şekilde aç ve flashtolda telefon bağlama animasyonunu gördükten sonra ses kısma tuşuna basılı bir şekilde usbden pc'ye bağla

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    Teşekkr ederim sanıırım şimdi oldu birşeyler yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

Teşekkr ederim sanıırım şimdi oldu birşeyler yapıyor

Rica ederim kolay gelsin

• cavit nickli arkadaşın paylaştığı 4.3 rom u yükledim sayesinde telefon bir daha açılmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rammstein35

cavit nickli arkadaşın paylaştığı 4.3 rom u yükledim sayesinde telefon bir daha açılmadı.

Yanlış işlem yapmışsınızdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Hârimi

quote:

cavit nickli arkadaşın paylaştığı 4.3 rom u yükledim sayesinde telefon bir daha açılmadı.

Yanlış işlem yapmışsınızdır

Aynen aylardır kullanıyorum zerre sıkıntı görmedim

• Yanlış işlem yapmışsınızdır roomlar buraya denenmeden konmuyor.bende problem olmadı o kadar kişide yükledi ilk defa problem sizden duyuyorum

• mega.co linkindeki romu yükledim flash başarılı mesajını gördüm telefonu usbden çektim ama açtıktan sonraki giriş yerinde donup baştan başlıyor hep bu şekilde kendi kendine yeniden başlattı.

• quote:

mega.co linkindeki romu yükledim flash başarılı mesajını gördüm telefonu usbden çektim ama açtıktan sonraki giriş yerinde donup baştan başlıyor hep bu şekilde kendi kendine yeniden başlattı.

Flashtollu PC den komple kaldırın. Ardından driverleri falan tekrar kurun. Ftf dosyasını firmware klasörüne atın ve tekrar flashlayın...
    Ya da isterseniz telefon üzerinden yapılması gerekenler ile ilgili yardım ederim

• orjinal rom olarak flashlama yaptığımız halde neden telefon gördüğü güncellemeleri çekemiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecel2064

orjinal rom olarak flashlama yaptığımız halde neden telefon gördüğü güncellemeleri çekemiyor?

Gördüğü gümcellemeri çekemiyordan kastınız nedir.?

• mkryvz M kullanıcısına yanıt
    kardes xda dan buldugun stock romun linkini atarsan sevinirim.bekliyorum...
  • benim bi sorum olcak bu rom baska bir telefonda yani sony xperia c (c2305)de calisirmi cevaplarinizi bekliyorum
    XPERIA Z 10.4.B.0.569  TÜRKÇE ORJİNAL ROM (Jelly Bean 4.3 TR STOCK ROM GÜNCEL- 1271-5145)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emil029

benim bi sorum olcak bu rom baska bir telefonda yani sony xperia c (c2305)de calisirmi cevaplarinizi bekliyorum
    XPERIA Z 10.4.B.0.569  TÜRKÇE ORJİNAL ROM (Jelly Bean 4.3 TR STOCK ROM GÜNCEL- 1271-5145)

Kesinlikle çalışmaz. Denemeyin cihazınız softbirick olur...

• Hârimi kullanıcısına yanıt
    tamam o zaman herhalde cihazimin tugla olmasini istemem
  • 4.4.4 den burda yazılanları yapıp 4,3 e geçmeye çalışırsam bi sorun olurmu bazıları androitte sürüm düşürme yok gibi şeyler sölüyorlarda

• Hiç bir problem olmaz.
  • tmm dosyaları indiriyorum sonucu yazarım

• flash tool u çalıştırıken please wait until the end of process bu yazı ile bekliyor devam etmiyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.