Şimdi Ara

XPERİA Z ARABİSTAN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OCY77

quote:

Orijinalden alıntı: Gizemcesi

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

quote:

Arkadaşlar bende 2 gündür araştırıyorum annem ümreye gidicek.telefondan da hiç anlamaz.az para da degil düşün düşün en sonunda riske girdim ve 1200 tl verdim.galiba alışveriş merkezlerinde sony magazaları mevcutmuş.en azından çakma telefon olayı olmaz inşallah :) bide şimdi aldı diyelim o fiyata bulabilirse tabi. bu pasaporta işletme olayını gümrükte mi yapması gerekir yoksa biz buradan mı yapicaz.? bu vergi olayı varmış bide o nasıl oluyo? hem telefonu pasaporta işletirken 120 tl vericez bide ayrıca gidip maliyeye vergisini mi ödücez onu anlamadım.,

Türkçe menü var olmasa bile orada türkçe menü yükleyip veren yerler mevcut,
    Cihaz gelince maliye -ziraat bankası vb anlaşmalı bankalardan birine 115 tl yatır ve pasaport sahibinin e-devlet şifresi ile internet üzerinden kendi kaydını hallet abone merkezlerine 20tl vermeye gerek yok online işlem yapacagından dolayı fotokopi -mührün okunamaması gibi sebeplare maruz kalmazsın..

çok teşekkür ederim.inşallah o fiyata bulabilir.walla buyuk riske girdim.sırf bu fiyatı görünce gaza geldim.ülkemizde 1800 liralardan bahsedilio. eger orada gerçekten orjin ve 1200 tl civarındaysa iyi.

Sony, Jarir, Extrastores gibi yerlerden gzünüz kapalı alabilirsiniz. Fiyatı gerçekten çok iyi benimki alındığı yerden dolayı pahalıdır herhalde, normalde 2499 riyal çünkü. Ben siyah bulamadım beyaz almak zorunda kaldım tek moralimi bozan o oldu.

artık nasıl olucak hiçbir fikrim yok.kısmetse annemi bu akşam saat 9 da ugurlicaz.Jarir, Extrastores bunlar sanırım magaza?şimdi bi kagıda yazdım veriyim yanında bulunsun.artık orada birileri yardımcı olursa bulabilirse ucucuna 1200 tamamladım.artık bulamazsa da kısmet degilmiş dicez.sonuçta oraya telefon almaya gitmiyo.bulursa da sevaptır :)

Evet alışveriş için gitmiyor haklısınız :) eğer jarirbookstore'a falan gidebilirse 2499 sar yani 1210 tl falan gibi bir fiyata alabilir mutlaka. Onun dışında da benim gibi 1250-1300e falan bulabilirsiniz. İnşallah alabilirsiniz siz de:) Hangi renk istiyorsunuz?

wallahi renk konusunda biraz kararsız kaldım ama en son black diye yazdım kagıda modeliyle birlikte yazdım ki dil sorunu vardır annemde derdini anlatamaz direk kagıdı ver dedim :) gerçi bugun konuştuk medinedelermiş.hiç sormadım daha ilk günü :) fiyatlara baksın 1250 ye kadarsa almasını söyledim.işin gerçeği hala tereddütlerim var bu telefonda.kardeşimde de xperia var.tam modelini bilmiorumda 800 liraya aldı.ekranı biraz soluk gibi.bemde samsung wave var amoled ekran.ne biliyim yanyana getirince samsung ekranı çok parlak renkler cıvıl cıvıl.tlfnumdan memnunum fakat bada işletim sistemi çok kötü.hiç bi uygulama yok.flash sorunu var.her siteden video açmıyo hatta hiçbi siteden :) bi youtube a girebiliorum.android olsa degiştirmezdim.arabistanda da tlfn piyasasının ucuz oldugunu görünce oyle bi gaza geldim işte.hayırlısı.siz memnunmusunuz telefon nasıl?

Alıntıları Göster

Henüz telefon elime geçmedi nasıldır bilemiyorum o yüzden. Bulabilirsiniz umarım siyahı ben beyaz aldırmak zorunda kaldım. Fiyatı kolay kolay 1 milyara düşmez orada ayrıca..

• Orijinalden alıntı: Gizemcesi

Henüz telefon elime geçmedi nasıldır bilemiyorum o yüzden. Bulabilirsiniz umarım siyahı ben beyaz aldırmak zorunda kaldım. Fiyatı kolay kolay 1 milyara düşmez orada ayrıca..

arada annemle konuşuyorum.pek vakit bulamamış telefon bakmaya.bikaç yere de bakmış otellerin magazalarına.bulamamış.ümreye gittigi kafilede de bi adam o telefonu almasın galaxsi s4 alsın fln demiş.bide orada alınan tlfnların turkiye de çalışmama durumu fln var demiş.iyice şüphelenmeye başladım. renk önemi yok benim için siyah,beyaz ,mor yeter ki orjin olsun.bide burada hat kabul etsin.
  • Orijinalden alıntı: OCY77

arada annemle konuşuyorum.pek vakit bulamamış telefon bakmaya.bikaç yere de bakmış otellerin magazalarına.bulamamış.ümreye gittigi kafilede de bi adam o telefonu almasın galaxsi s4 alsın fln demiş.bide orada alınan tlfnların turkiye de çalışmama durumu fln var demiş.iyice şüphelenmeye başladım. renk önemi yok benim için siyah,beyaz ,mor yeter ki orjin olsun.bide burada hat kabul etsin.

Eğer Extrastores,Jarirbookstore,Sony gibi yerlerden alırsa zaten orijinal olur. Eğer turla falan gittiyse başka hangi mağazalar güvenilir bilirler belki. Simkilitli gelirse de bir şekilde açtırırız artık her şeyi göze aldım yapacak bir şey yok
  • quote:

"bide orada alınan tlfnların turkiye de çalışmama durumu fln var demiş" S4 uzaydan mı gelecekmiş ??? Çalışmasaydı getirttiğim xperia S-P'ler çaışmazdı...

Saglam bir satıcı/ magazadan almak istedigin cihazı al kullan,bilen bilmeyen herkese sorarsan kafanı karıştırmaktan başka birşey yapmazlar ! Kafile başındaki hoca / görevlilerin orada tanıdıgı esnaflar mutlak vardır güven açısından onlarda tercih
    edilebilir
    *Fiyatların o kadar kolay düşeceğini sanmam samsung ace'de geçen yıla oranla 50-55lira fark etmiş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 30 Mart 2013; 10:59:46 >

• Bizimkiler 1250 tl ye bulmuslar aldirtsam mi Karar veremedim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke2011

quote:

"bide orada alınan tlfnların turkiye de çalışmama durumu fln var demiş" S4 uzaydan mı gelecekmiş ??? Çalışmasaydı getirttiğim xperia S-P'ler çaışmazdı...

Saglam bir satıcı/ magazadan almak istedigin cihazı al kullan,bilen bilmeyen herkese sorarsan kafanı karıştırmaktan başka birşey yapmazlar ! Kafile başındaki hoca / görevlilerin orada tanıdıgı esnaflar mutlak vardır güven açısından onlarda tercih
    edilebilir
    *Fiyatların o kadar kolay düşeceğini sanmam samsung ace'de geçen yıla oranla 50-55lira fark etmiş!

tam şuanda mağazanın açılmasını bekliolar medine de. jarir bookstore önünde.yalnız hala kafama takılan bişiy var 4g desteklemiyomuş orada ki sony xperia z gerçi çokta önemli degil benim için ama bu durum kuşku oluşturdu bende,acaba başka özellikleri de kısıtlımısır yada yokmudur diye.

• demin arabistandan jarir bookstore dan tlfnu aldırdım.fakat çokta sevinçli degilim. fiyatı haliyle türkiyeye göre çok iyi.1200 tlye geldi.fakat 4G LT denilen özelliği mevcut degilmiş.orta dogu üretimi oldugu için.gerçi çokta büyük bi eksiklik değil ülkemizin altyapı destegi ztn yok.bu panel olayıda canımı sıktı sharp ve japan display diye 2 çeşit panel kullanılıyomuş.birinde renkler soluk deniliyo.şansıma ztn kesin mat renklisi gelicektir. ne oldugunu anca geldiğinde görücem. bide sony müşteri hizmetlerini de arayıp biraz fikir edineyim dedim.güncellemeleri alamzassınız dedi.canım sıkıldı.inşallah tlfnlar kayıt altında tutuluyo diye yurt dışı alışverişimi sakıncalı bulduğunu belirtmiştir :) yoksa gerçekten güncelleme alamıcakmıyım ben?
  • quote:

demin arabistandan jarir bookstore dan tlfnu aldırdım.fakat çokta sevinçli degilim. fiyatı haliyle türkiyeye göre çok iyi.1200 tlye geldi.fakat 4G LT denilen özelliği mevcut degilmiş.orta dogu üretimi oldugu için.gerçi çokta büyük bi eksiklik değil ülkemizin altyapı destegi ztn yok.bu panel olayıda canımı sıktı sharp ve japan display diye 2 çeşit panel kullanılıyomuş.birinde renkler soluk deniliyo.şansıma ztn kesin mat renklisi gelicektir. ne oldugunu anca geldiğinde görücem. bide sony müşteri hizmetlerini de arayıp biraz fikir edineyim dedim.güncellemeleri alamzassınız dedi.canım sıkıldı.inşallah tlfnlar kayıt altında tutuluyo diye yurt dışı alışverişimi sakıncalı bulduğunu belirtmiştir :) yoksa gerçekten güncelleme alamıcakmıyım ben?

ortada olmayan bir şebeke ve ne zaman geleceği belirsiz (4G) +600 Tl. fazla verip Tr'den almaya değer mi? 3G yi hakkıyla veremiyorlar.panel konusunda 2 farklı panelden bahsediliyor ama ortadoğuya ne yollandı bilemiyorum şansınıza artık .Neden güncelleme alamayacaksınız ki?
    otomatik (telefondan) olmasa bile program ile yüklersiniz diye biliyorum güncellemeleri.
    yukarda bi yerde yazılmıştı,samsung önermelerinin sebebi kayıt kuyut işleri alakalıdır büyük ihtimal.

telefon elinize geçti mi? :) sonunda medineden aldırdım bende.siyahını 1200 tl. büyük bi ihtimal sizinki daha önce elinize ulaşıcaktır diye tahmin ediyorum.bizimkiler biraz geç gelicek 15 günü var.
  • quote:

Yeni döndüler ümreden, yarın ya da haftasonu alıyorum telefonu. Çok iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırız :)

telefon elinize geçti mi? :) sonunda medineden aldırdım bende.siyahını 1200 tl. büyük bi ihtimal sizinki daha önce elinize ulaşıcaktır diye tahmin ediyorum.bizimkiler biraz geç gelicek 15 günü var.

galaxsi sim free veya unlock yapılcak

• Dubai'de 1200 ise, orada bir fark olacağını hiç sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -N4N0

Dubai'de 1200 ise, orada bir fark olacağını hiç sanmam

Evet 1200-1300 arası değişiyormuş ve aldırdım zaten, yine de teşekkürler.
  • quote:

quote:

Yeni döndüler ümreden, yarın ya da haftasonu alıyorum telefonu. Çok iyi fiyata almışsınız, hayırlı olsun umarım sorunsuz kullanırız :)

sagol dostm.senin z de hayırlı olsun tekrar :) bekleme heycanını aynı zamanda yasadgmz ıcın tlfna kavustgnda ilk verecegn hberi mrk ediyorum :) telefon dili arapca cikarsa eger menüden nasıl degistrcez ona taktım şimdi de :) he bide senden bekledgm en önemli ve guzel hbr ekran parlaklıgı. 2 panel kullanılmıs,bizim ki ortadogu uretim.insallah parlak ekran wermişlerdir arabistana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sagol dostm.senin z de hayırlı olsun tekrar :) bekleme heycanını aynı zamanda yasadgmz ıcın tlfna kavustgnda ilk verecegn hberi mrk ediyorum :) telefon dili arapca cikarsa eger menüden nasıl degistrcez ona taktım şimdi de :) he bide senden bekledgm en önemli ve guzel hbr ekran parlaklıgı. 2 panel kullanılmıs,bizim ki ortadogu uretim.insallah parlak ekran wermişlerdir arabistana.

Haber veririm tabii, nasil degistigini de anlatirim :) iki panel de kotu degil, sharp da ciksa japandisplay da ciksa sorun cikacagini sanmiyorum. bekleyip gorelim bakalim :)

• Arkadaşlar Arabistan da Xperia Z'nin Dock'u satılıyor mu ayrı olarak? Bilen veya alan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

bu ülke bizi dolandırmaya,bizde bu ülkeyi dolandırmaya çalıştığımız sürece Türkiye olarak bir yere gelemeyiz

Yurt disindan tel getirip yuzde yuz kar yapiyor telefoncular. Mesela iphone 5 yurtdisi 1300 gorelimki bizom telefoncular kaptirdigina 1800 tl ye bile pinpon 5 16gb buluyoz... Yazik bu halki mikmek cok hoslarinq gidiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Arkadaşlar Arabistan da Xperia Z'nin Dock'u satılıyor mu ayrı olarak? Bilen veya alan var mı?

Kutu içeriğinde yok ama ayrı olarak satılması gerekiyor. Ben telefonu getirttim ve hiçbir sorun yok, çok memnunum.

• Yurtdışından telefon alacaklar dikkat!!!! Forumda başlık açılmış bu konuyla ilgili fakat gözden kaçıranlar varsa izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kameray37 -- 11 Nisan 2013; 16:54:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Arkadaşlar Arabistan da Xperia Z'nin Dock'u satılıyor mu ayrı olarak? Bilen veya alan var mı?

Kutu içeriğinde yok ama ayrı olarak satılması gerekiyor. Ben telefonu getirttim ve hiçbir sorun yok, çok memnunum.

Bizimkiler Medine de bulamamışlar daha orada da satılmıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peja -- 12 Nisan 2013; 2:42:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.