Şimdi Ara

XPERİA Z ARABİSTAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Gizemcesi

quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Arkadaşlar Arabistan da Xperia Z'nin Dock'u satılıyor mu ayrı olarak? Bilen veya alan var mı?

Kutu içeriğinde yok ama ayrı olarak satılması gerekiyor. Ben telefonu getirttim ve hiçbir sorun yok, çok memnunum.

ooo hayırlı ugurlu olsun demek sonunda kavuştun ;) darısı benim başıma.inşallah kısmet olursa bu perşembe de ben kavuşucam. :) tlfnu actıgında ingilizce mi arapça mı çıktı menü?bide baktın mı ekrana sharp mı japan mı die :) bizim tlfnlar ortadogu oldugundan japan olabilir düşüncesindeyim.bende bayaga taktım bu panel olayına çünkü geçen hafta istinye parkta gördüm tlfnu ekranı soluk gibiydi. 2 çeşit panel var denilmesi de ister istemez kuşku oluşturuyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: OCY77

quote:

Orijinalden alıntı: Gizemcesi

quote:

Orijinalden alıntı: Peja

Arkadaşlar Arabistan da Xperia Z'nin Dock'u satılıyor mu ayrı olarak? Bilen veya alan var mı?

Kutu içeriğinde yok ama ayrı olarak satılması gerekiyor. Ben telefonu getirttim ve hiçbir sorun yok, çok memnunum.

ooo hayırlı ugurlu olsun demek sonunda kavuştun ;) darısı benim başıma.inşallah kısmet olursa bu perşembe de ben kavuşucam. :) tlfnu actıgında ingilizce mi arapça mı çıktı menü?bide baktın mı ekrana sharp mı japan mı die :) bizim tlfnlar ortadogu oldugundan japan olabilir düşüncesindeyim.bende bayaga taktım bu panel olayına çünkü geçen hafta istinye parkta gördüm tlfnu ekranı soluk gibiydi. 2 çeşit panel var denilmesi de ister istemez kuşku oluşturuyo..

Teşekkür ederim :) gayet memnunum. dilini seçiyorsun zaten açıldığında direkt türkçeyi seçtim türkçe açıldı. ekran parlaklığı kapalıdır belki de, ben paneline bakma ihtiyacı bile hissetmedim gayet memnunum çünkü her konuda. Özellikle kamerası çok iyi.

• Arkadaslar arabistanda bu telefonun fiyati 2499 sar ile 2400 sar arasinda degisiyor su anda. Burada 6602 olan modeli var yani 4g ve lte yok ama zl de var sadece o da 100 sar civari pahaliya satiliyor ama z isteyenler zaten zl ye pek bakmaz zl nin kitlesi farkli z ninki farkli sayilir ( su gecirme konusunda) benim aldigim telefon sony magazasindan ve 2420 sar a ( garanti bankasi karti ile aldim 1202 tl civari biseye denk geldi. Dock sordugumda fiyatini 90 sar demisti ama elinde yoktu. Kutu iceriginde sadece kulaklik ve sarj unitesi (tr prizine uygun olmayanlardan) var. Ufak bir aparatla kullanabiliyorsunuz. Ekrana gelince benim ekranim sharp cikti fakat jdc ile bir fark yok. Yani incik cincik seylere takilmayin. Bu arada sar suudi arabistan riyali ortalama olarak 0.5 TL ye denk gelir. Tr de calisma durumuna gelince isim geregi surekli gelip gidiyorum buraya ve telefonlarimi buradan alirim. Kayit yaptirdiktan sonra bir sikinti yasamazsiniz ben yasamadim yillardir. Garantiye gelince buradaki saticilar international der durur ama yok oyle birsey. Arap ulkelerinde gecerli sadece. Ama bu benim icin sorun degil gidip geldigim icin. Ki bunca sene nokia n95 htc tp2 samsung s3 iphone hepsinden aldim kullandim bi sikinti yasamadim fabrikasyon olarak. Kendi hor kullanmamla alakali sorunlar oldu tabi ama can sikacak boyutta degil. Buradan aldiracaklar garanti sartlarini dusunsunler tr fiyati ile kiyaslasinlar. Benim bir ayagim burada oldugu icin sorun olmuyor fakat akillarinda bulunsun. Bi yanda 1200 tl civari fiyat arti 120 tl civari kayit parasi. ( bu arada e-devlet sifrenizle online olarak gsm bayilerine verilen 20 tl yi vermeden kendiniz kayit ettirebilirsiniz) toplam 1320-40 lira civarina gelir ve garantisi olmaz. Paralel ithalatlarla 1600 ve daha az fiyatlara satildigini okuyorum xz forumlarinda. En azindan merdiven alti dahi olsa bir muhattabiniz olabilecek yerler. Secim size kalmis. Saygilar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orsa34

Arkadaslar arabistanda bu telefonun fiyati 2499 sar ile 2400 sar arasinda degisiyor su anda. Burada 6602 olan modeli var yani 4g ve lte yok ama zl de var sadece o da 100 sar civari pahaliya satiliyor ama z isteyenler zaten zl ye pek bakmaz zl nin kitlesi farkli z ninki farkli sayilir ( su gecirme konusunda) benim aldigim telefon sony magazasindan ve 2420 sar a ( garanti bankasi karti ile aldim 1202 tl civari biseye denk geldi. Dock sordugumda fiyatini 90 sar demisti ama elinde yoktu. Kutu iceriginde sadece kulaklik ve sarj unitesi (tr prizine uygun olmayanlardan) var. Ufak bir aparatla kullanabiliyorsunuz. Ekrana gelince benim ekranim sharp cikti fakat jdc ile bir fark yok. Yani incik cincik seylere takilmayin. Bu arada sar suudi arabistan riyali ortalama olarak 0.5 TL ye denk gelir. Tr de calisma durumuna gelince isim geregi surekli gelip gidiyorum buraya ve telefonlarimi buradan alirim. Kayit yaptirdiktan sonra bir sikinti yasamazsiniz ben yasamadim yillardir. Garantiye gelince buradaki saticilar international der durur ama yok oyle birsey. Arap ulkelerinde gecerli sadece. Ama bu benim icin sorun degil gidip geldigim icin. Ki bunca sene nokia n95 htc tp2 samsung s3 iphone hepsinden aldim kullandim bi sikinti yasamadim fabrikasyon olarak. Kendi hor kullanmamla alakali sorunlar oldu tabi ama can sikacak boyutta degil. Buradan aldiracaklar garanti sartlarini dusunsunler tr fiyati ile kiyaslasinlar. Benim bir ayagim burada oldugu icin sorun olmuyor fakat akillarinda bulunsun. Bi yanda 1200 tl civari fiyat arti 120 tl civari kayit parasi. ( bu arada e-devlet sifrenizle online olarak gsm bayilerine verilen 20 tl yi vermeden kendiniz kayit ettirebilirsiniz) toplam 1320-40 lira civarina gelir ve garantisi olmaz. Paralel ithalatlarla 1600 ve daha az fiyatlara satildigini okuyorum xz forumlarinda. En azindan merdiven alti dahi olsa bir muhattabiniz olabilecek yerler. Secim size kalmis. Saygilar.

Kardeş bana dock getirebilirmisin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.