Şimdi Ara

XPERİA Z DOKUNMATİĞİ ÇILDIRDI. lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar xperia z kullanıcısıyım. dokunmatik kendiliğinden çalışıyor hiç işlem yapamıyorum sürekli bi yerlere dokunuluyormuş gibi kendi kendine hareket ediyor. telefonu sıfırladım düzelmedi. pc com. danda denedim yine olmadı .bilgisi veya deneyimi olan varsa lütfen yardım etsin . ek bilgi: tlfnun yazılımıyla oynamadım.fabrikadan nasıl cıktıysa öyle kullanıyorum

• Ekranı temizleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam herseyi yaptım :( bi ozona yatırmadığım kaldı .
  • Şarj aletinde sıkıntı olabilir mi benim tableti orjinal aletle etmeyince oluyor aynı olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarj aletinde sıkıntı olabilir mi benim tableti orjinal aletle etmeyince oluyor aynı olay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden Apple diyoruz ama anlatamıyoruz.
    Siz hala "Elma-armut" diyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu cok dikkatli kullandım usb den bile şarj etmedim. şarjıda hep orjinal şarjı ile yaptım. :( aynı sorunla karşılaşan yok mu
  • beşiktaşlı kardeşim aynı sorunlar ayyy fondada olmuş malesef nette araştırırken bi çok markada bu sorunlar olmuş aksi gibi sony de pek bulamadım bulsam nasıl çözmüşler diye bakıcam ama bulamadım .. mesele sony mi ıphone mu değil ne marka olursa olsun sonuçta tüketiciyiz malesef dışa bağımlıyız neyse konudan sapmayım :)
    bu dokunmatiklere ne oluyor acaba.
    yazılımla mı alakalı?
    telefonum yere düşmedi darbe yok su ile temasta yok niye oldu anlamadım.
    arkadaşlar acil yardım bekliyorum. bilgisi olan lütfen paylaşsın
  • telefonu son zamanlarda suya soktunuz mu?
  • Ekran koruyucusunu ucuz yollu mu taktırdın ? Eğer öyle bir sorun varsa sonradan taktığın ekran koruyucusundan dolayı oluyor. Daha önce öyle bir cihaz elime aldım sapıtıyordu ekranı, koruyucuyu çıkardım düzeldi.
  • EVET hocam ekran koruyucuyu cıkardım düzeldi epey kullandım zorladım sorun çıkartmadı sonrada telefonu sattım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.