Şimdi Ara

Xperia Z için Lollipop güncellemesi yolda, T2 Ultra ve C3 modelleri de Lollipop'a kavuşacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

yok s2 klasmanında bı cıhazdı ne s3 u

Cihazların özelliklerini karıştırdım pardon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Geçenlerde Z dışında hiçbir model güncelleme almayacak diyordunuz. Dilin kemiği yok ki ne yaparsın.

Merhaba,
    bu cümleyi bizim kurma lüksümüz yok malesef, Sony'den böyle bir açıklama gelmişti bizde aktarmıştık. Sonrasında T2 Ultra ve C3 ile ilgili lollipop belgelerini de aktarmıştık zaten. Şimdi de yine resmi olarak bu iki modele lollipop geleceği söylendi bizde yine bu şekilde aktarıyoruz.

Suçunuzu Sony'e atmayın, Siz haberi yanlış tercüme ettiniz !

Sony açıklamasında; "Z harici serilere gelecek Lolipop güncellemesi için tam bir tarih veremeyiz" dedi.

Siz ise; "Sony, Z harici serilerin Lolipop güncelleme takvimi içinde olmadığını" yazdınız.

Eee tabii Google Translate de bir yere kadar !

Merhaba,
    dilerseniz önce Sony'nin açıklamasını bir hatırlayalım :

https://forum.donanimhaber.com/images//images/haber/73187/xperiazguncelleme.png

Açıklamayı çevirecek veya okuyacak olursanız "Android 5.0 güncellemesini yalnızca tüm Z serisi cihazların alacağını bildiriyoruz, özür dileriz" şeklinde bir anlam çıkıyor, farklı bir anlam çıkarmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.

Sony'nin açıklaması burada;
    Siz işinize geleni alıp haber yapıyorsunuz.
    Editörlik demek araştırıp bulmak demek, kopyala-yapıştır değil !
    http://www.xperiablog.net/2015/03/08/sony-now-says-no-comment-on-non-xperia-z-series-lollipop-plans/

Madem İngilizcen var bunları da tercüme et !

Xperia Z için Lollipop güncellemesi yolda, T2 Ultra ve C3 modelleri de Lollipop'a kavuşacak

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    Problem değil tabi ki, genel olarak eleştirilebilir bende bir sony kullanıcısı değilim ama güncelleme haberlerini kullanıcıların sevineceğini düşündüğüm için zevkle yazıyorum. Bu konuda olumsuz haberleri de vermek istemem ancak malesef olabiliyor arada. Yine de her şeye rağmen bazı ekstra cihazlar da güncelleme alacak, sevindirici bir durum Sony için
  • 3ngerek kullanıcısına yanıt
    Yeniden merhaba,

Bahsi geçen tweetlerden benim görselini attığım 4 mart tarihinde yapılan açıklama, sizin gönderdiğiniz ise 7 mart tarihinde yapılmış. Bu durumda şirket 3 gün içerisinde karar değiştirmiş olabilir. Ancak bu açıklamanın yapılmadığını veya "yalan yanlış" olduğunu göstermek. Böyle bir plan olmasaydı bu açıklama yapılmazdı ve gelen tepkiler üzerine strateji değiştirilmiş olabilir.

Daha önce de dediğim gibi güncelleme haberlerini vermek oldukça keyiflidir, bende bu tarz haberleri elimden geldiğinde ulaştırmaya çalışıyorum. Diğer cihazların güncelleme alacağına dair sertifikaları da yayınlamıştık zaten, bu da tek taraflı haber yapılmadığını gösterebilir. Bu duruma karşı bu kadar hassas iseniz eleştirilerinizi diğer haberlerin altına da beklerim. İyi günler

• Ben tek taraflı haber yapıyorsunuz veya yalan haber yapıyorsunuz demiyorum.
    Benim eleştirim şu; siz ve ekrem71 girdiğiniz haberlere özen göstermiyorsunuz.
    Ya aceleyle haber girip birçok yazım ve anlam hatalarına düşüyorsunuz, ya haberi geç giriyorsunuz, ya girdiğiniz haberlerde kaynak belirtmiyorsunuz, ya da girmiş olduğunuz haberde değişiklik olursa güncellemiyorsunuz ...

Bunlar sizin gibi popüler bir siteye yakışmıyor.
    ----
    Ben bu sitenin 10 yıldan daha fazladır üyesiyim.
    Ve maalesef ki forumunuz, toplumun aynası minvalinde birçok yanlış anlaşılma konularının üzerine kurulu.
    Eğer girdiğim her konuda bunu eleştirmiş olsaydım şuanki mesaj sayım 1000 küsür değilde bunun yüzlece katı kadar olurdu.
    Ben eleştiride bulunuyorsam; ya çok büyük bir yanlış anlaşılma vardır, ya da içeriğe değer veriyorumdur (olur da başkası görürse o da yanılmasın).
    Eleştirilerimi şahsınıza yönelik olarak algılıyorsanız kusura bakmayın. Ben içeriğe eleştiri yazarım.

@Okisht

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 1 Nisan 2015; 18:08:36 >

• BİZ Z2 KULLANICILARI HALA BEKLEMEDEYİZ....

• Geç olsun hepsi bizim olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Türkiye de olmanız birşey değiştirmez. Cihazınızın tr rom'a sahip olup olmadığı önemli bu konuda. Bana gelmedi diyenler cihazlarının sı numarasından kontrol etsinler. Sony bence iyi iş çıkarıyor note 4 bile almadı s3 de almadı. Ki Xperia z s3 klasmanında bır cihaz. Tebrik etmek lazım Sony'yı.

Xperia z s3 değil s4 klasmanında bir üründür.

Aslında tam s3 de değil s4 de değil aslında ikisi arasında kalıyor.

S4 ile ekran boyutu aynı, ekran çözünürlüğü aynı, ram aynı, kamera aynı, hafıza kart destekleri aynı, Bluetooth teknolojileri aynı, ikisi de Android 5 alıyor. Xperia Z de ayrıca artı olarak toza suya dayanıklılık var, radyo var, lte desteği mevcut, yüksek kalite malzeme kullanılmış ve dayanıklık çok daha fazla. Bir tek batarya kapasitesi ve ekran teknolojisi ve değişebilir batarya olarak s4 önde.

Tercih ve ihtiyaçlar belirledi zamanında ona göre aldı insanlar zaten. Ben Xperia Z almıştım. Telefona aşıktım. Tek sorunu şarjı beklediğim kadar gitmiyordu.

performansı düşüren full hd ekrana sahip olması idi hocam. adreno 320 720p ekranlar içindi ve bu durum cihazda performans kaybı yaşatıyordu lakin ortalama bi kullanıcının hissedeceği düzeyde değildi o nedenle de cihazın performansı s3 değil s4 klasmanında idi benim bildiğim kadarıyla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung pişmanlıktır. Xperia Z kullanıcısıydım. Exynos'lu Note 4'e geçtim. Note 4'e Lollipop hala gelmedi, artık umudu kestim. Bu gidişle Z'ye daha önce gelecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.