Şimdi Ara

Xperia Z için Lollipop güncellemesi yolda, T2 Ultra ve C3 modelleri de Lollipop'a kavuşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Xperia Z için Lollipop güncellemesi yolda, T2 Ultra ve C3 modelleri de Lollipop'a kavuşacak

Daha önce tüm Xperia Z ailesine Lollipop güncelleme verileceğini açıklayan Sony ardından Xperia Z3,Z3 Compact,Z3 Tablet,Z2, Z2 Tablet gibi bir çok modelini Lollipop sürümüne yükseltmişti. 

Sony'dün bu bağlantıda yaptığı açıklamayla Xperia T2 Ultra ve Xperia C3 modellerinin de Lollipop ile tanışacağını doğrulamıştı. Bu hareket her ne kadar daha önce yapılan açıklamalar ile örtüşmese de bir süredir sertifikalarda bu cihazların güncelleme alacağı zaten ortaya çıkmıştı.

Gözler ise Xperia Z serisinin kalan üyelerine çevrilirken bugün Xperia Z'nin kısa bir süre sonra güncelleme alacağı açıklandı. Google Plus hesabı üzerinden paylaşılan görselde Lollipop ile çalışan bir Xperia Z modelinin yanına Coming Soon ( Çok yakında ) ibaresi eklenmiş. Xperia Z kullanıcıları bu açıklamayla Lollipop güncellemesi için heyecanlanmaya başlayabilirler. Kısa bir süre sonra güncellemenin dağıtılmaya başlanması bekleniyor.

• Xperia Z2 kullanıcısıyım ama lolipop güncellemesi gelmedi hala bana.

• Geçenlerde Z dışında hiçbir model güncelleme almayacak diyordunuz. Dilin kemiği yok ki ne yaparsın.

• bence hiç vermesin artık 6 yı beklesin :)
  • Türkiye Xperia Z2 kullanıcılarına hala Lolipop gelmedi. (root rom vs den bahsetmiyorum)

• Türkiye de olmanız birşey değiştirmez. Cihazınızın tr rom'a sahip olup olmadığı önemli bu konuda. Bana gelmedi diyenler cihazlarının sı numarasından kontrol etsinler. Sony bence iyi iş çıkarıyor note 4 bile almadı s3 de almadı. Ki Xperia z s3 klasmanında bır cihaz. Tebrik etmek lazım Sony'yı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenomenon

Geçenlerde Z dışında hiçbir model güncelleme almayacak diyordunuz. Dilin kemiği yok ki ne yaparsın.

Merhaba,
    bu cümleyi bizim kurma lüksümüz yok malesef, Sony'den böyle bir açıklama gelmişti bizde aktarmıştık. Sonrasında T2 Ultra ve C3 ile ilgili lollipop belgelerini de aktarmıştık zaten. Şimdi de yine resmi olarak bu iki modele lollipop geleceği söylendi bizde yine bu şekilde aktarıyoruz.
  • Z2' ye TR'de gelmedi sadece. Z3'ün TR dağıtımı başlandı üstelik diğer firmalara göre geç vermesine rağmen. Diğer cihazların TR sürümü çıktı mı?

• Z1 den önce Z'ye güncelleme verecek yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Türkiye de olmanız birşey değiştirmez. Cihazınızın tr rom'a sahip olup olmadığı önemli bu konuda. Bana gelmedi diyenler cihazlarının sı numarasından kontrol etsinler. Sony bence iyi iş çıkarıyor note 4 bile almadı s3 de almadı. Ki Xperia z s3 klasmanında bır cihaz. Tebrik etmek lazım Sony'yı.

Xperia z s3 değil s4 klasmanında bir üründür.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

quote:

Türkiye de olmanız birşey değiştirmez. Cihazınızın tr rom'a sahip olup olmadığı önemli bu konuda. Bana gelmedi diyenler cihazlarının sı numarasından kontrol etsinler. Sony bence iyi iş çıkarıyor note 4 bile almadı s3 de almadı. Ki Xperia z s3 klasmanında bır cihaz. Tebrik etmek lazım Sony'yı.

Aslında tam s3 de değil s4 de değil aslında ikisi arasında kalıyor.

• quote:

quote:

quote:

S4 ile ekran boyutu aynı, ekran çözünürlüğü aynı, ram aynı, kamera aynı, hafıza kart destekleri aynı, Bluetooth teknolojileri aynı, ikisi de Android 5 alıyor. Xperia Z de ayrıca artı olarak toza suya dayanıklılık var, radyo var, lte desteği mevcut, yüksek kalite malzeme kullanılmış ve dayanıklık çok daha fazla. Bir tek batarya kapasitesi ve ekran teknolojisi ve değişebilir batarya olarak s4 önde.

Tercih ve ihtiyaçlar belirledi zamanında ona göre aldı insanlar zaten. Ben Xperia Z almıştım. Telefona aşıktım. Tek sorunu şarjı beklediğim kadar gitmiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okisht

quote:

Geçenlerde Z dışında hiçbir model güncelleme almayacak diyordunuz. Dilin kemiği yok ki ne yaparsın.

Merhaba,
    bu cümleyi bizim kurma lüksümüz yok malesef, Sony'den böyle bir açıklama gelmişti bizde aktarmıştık. Sonrasında T2 Ultra ve C3 ile ilgili lollipop belgelerini de aktarmıştık zaten. Şimdi de yine resmi olarak bu iki modele lollipop geleceği söylendi bizde yine bu şekilde aktarıyoruz.

Suçunuzu Sony'e atmayın, Siz haberi yanlış tercüme ettiniz !

Sony açıklamasında; "Z harici serilere gelecek Lolipop güncellemesi için tam bir tarih veremeyiz" dedi.

Siz ise; "Sony, Z harici serilerin Lolipop güncelleme takvimi içinde olmadığını" yazdınız.

Eee tabii Google Translate de bir yere kadar !

• Beklemedeyiz

• Root yapmadan telefonun orjinalliğini bozmadan Flashlayabiliyorsunuz telefonlarınızı niye bekliyorsunuz ki illa gelsin telefona güncelleme diye. 3 haftadır z2 yi lolipop ile kullanıyorum başkasının elinde 4.4,4 ile görünce garip geliyor artı. Rom atmanın garanti veya root ile bi alakası yok samsunglarda olduğu gibi. Kolayca verilerinizi kaybetmeden Flashlayabiliyorsunuz nihayetinde. Araştırsanız alırsınız orjinal sony nin sunduğu İskandinav ülkeleri Flashı ile. Tr ile hiç bi farkı yok ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahsepya -- 1 Nisan 2015; 13:14:46 >
  • sony kalitesini belli etti geç oldu ama z ye bile verdi adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

quote:

quote:

Merhaba,

Suçunuzu Sony'e atmayın, Siz haberi yanlış tercüme ettiniz !

Sony açıklamasında; "Z harici serilere gelecek Lolipop güncellemesi için tam bir tarih veremeyiz" dedi.

Siz ise; "Sony, Z harici serilerin Lolipop güncelleme takvimi içinde olmadığını" yazdınız.

Eee tabii Google Translate de bir yere kadar !

Merhaba,
    dilerseniz önce Sony'nin açıklamasını bir hatırlayalım :

Xperia Z için Lollipop güncellemesi yolda, T2 Ultra ve C3 modelleri de Lollipop'a kavuşacak

Açıklamayı çevirecek veya okuyacak olursanız "Android 5.0 güncellemesini yalnızca tüm Z serisi cihazların alacağını bildiriyoruz, özür dileriz" şeklinde bir anlam çıkıyor, farklı bir anlam çıkarmanın mümkün olduğunu düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okisht -- 1 Nisan 2015; 14:34:40 >

• quote:

quote:

Merhaba,

Hocam kusura bakmayın, aslında size karşı veya donanımhaber'e karşı söylemek istemedim. Genel bir eleştiri yapmak istemiştim. O haberde sony'yi atıp tutan çok olmuştu :)

• Teknode kullanıcısına yanıt
    yok s2 klasmanında bı cıhazdı ne s3 u
  • quote:

quote:

quote:

quote:

S4 ile ekran boyutu aynı, ekran çözünürlüğü aynı, ram aynı, kamera aynı, hafıza kart destekleri aynı, Bluetooth teknolojileri aynı, ikisi de Android 5 alıyor. Xperia Z de ayrıca artı olarak toza suya dayanıklılık var, radyo var, lte desteği mevcut, yüksek kalite malzeme kullanılmış ve dayanıklık çok daha fazla. Bir tek batarya kapasitesi ve ekran teknolojisi ve değişebilir batarya olarak s4 önde.

Tercih ve ihtiyaçlar belirledi zamanında ona göre aldı insanlar zaten. Ben Xperia Z almıştım. Telefona aşıktım. Tek sorunu şarjı beklediğim kadar gitmiyordu.

Bende kullandım gold bilgisayar ile papaz olduk paramın iadesini aldım bir sene sonra. Tasarım harikası bir cihaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.