Şimdi Ara

XPERIA Z için monxDIFIED ★ ULTIMATEZ ★ Z1 ROM v3.0 (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
508
Cevap
6
Favori
23.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barış bu otadan güncellemeyi nasıl yapacaz.aktifmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

Barış bu otadan güncellemeyi nasıl yapacaz.aktifmi

Yok Goo ya koymadım demiş demin sordum. İndirip manuel flashlıcaz her zamanki gibi.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    Tamamdır birazdan sıfırdan kurulum yapıcam 2.67 üzerine wipe yapmadan flaşlamıştım.gerçi hiç problem yok ama,şu yeni rootlamayıda denemiş olurum.teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tamamdır birazdan sıfırdan kurulum yapıcam 2.67 üzerine wipe yapmadan flaşlamıştım.gerçi hiç problem yok ama,şu yeni rootlamayıda denemiş olurum.teşekkürler

Ta 1.3 den geldiğim için farketmemiştim ama superior auto modu baya gelişmiş gibi geldi bana. Resimler eskisi kadar çamur gibi değil daha bi güzel çıkıyor loş ışıkta Z1 yazılımı ve kamera lib'leri ile.
  • aresmar kullanıcısına yanıt
    2.67 ile bayagı düzelmeler olmuştu zaten
  • quote:

2.67 ile bayagı düzelmeler olmuştu zaten

Yine de denemeler yaptım loş ışıkta super oto -> super leş moda geçiyor.

Normal mod kullanmak her zaman daha iyi düşük ışık ortamında. Kat kat daha iyi sonuç veriyor normal modda elle iso ayarı yapıp çekmek.
  • Abiler romu yükledim fakat bahsettiğiniz güncellemeyi flaşlarken sorun çıktı sanırım. Yüklenmedi ve telefonu tekrar sıfırlayıp, tekrar rom yüklemek zorunda kaldım. Normal romu yükler gibi yüklemiyor muyuz güncellemeyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: huan19

Abiler romu yükledim fakat bahsettiğiniz güncellemeyi flaşlarken sorun çıktı sanırım. Yüklenmedi ve telefonu tekrar sıfırlayıp, tekrar rom yüklemek zorunda kaldım. Normal romu yükler gibi yüklemiyor muyuz güncellemeyi?

güncelleme zipini flashlayacaksın rom flashlar gibi. wipe filan etmiyeceksin direkt flashla sonra telefonu restart et o kadar. Sorun olmaması lazım.

Sen güncelleme olarak neden bahsediyorsun anlamadım yanlız. 3.0 Versiyon rom a güncelleme demiyorsundur umarım. 3.01 ve 3.02 güncellemelrinden bahsediyorum ben romu kurduktan sonra yapılan küçük güncellemeler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 6 Kasım 2013; 15:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Abiler romu yükledim fakat bahsettiğiniz güncellemeyi flaşlarken sorun çıktı sanırım. Yüklenmedi ve telefonu tekrar sıfırlayıp, tekrar rom yüklemek zorunda kaldım. Normal romu yükler gibi yüklemiyor muyuz güncellemeyi?

güncelleme zipini flashlayacaksın rom flashlar gibi. wipe filan etmiyeceksin direkt flashla sonra telefonu restart et o kadar. Sorun olmaması lazım.

Sen güncelleme olarak neden bahsediyorsun anlamadım yanlız. 3.0 Versiyon rom a güncelleme demiyorsundur umarım. 3.01 ve 3.02 güncellemelrinden bahsediyorum ben romu kurduktan sonra yapılan küçük güncellemeler.

Dediğiniz gibi romu yükledim ardından recovery menüden versiyon 3.01'i yükledim ama wipe yapmış olabilirim. Tekrar denerim, 3.01 ile 3.02 arasında belirgin bir fark var mı? Hangisini önerirsiniz?

• quote:

quote:

quote:

Dediğiniz gibi romu yükledim ardından recovery menüden versiyon 3.01'i yükledim ama wipe yapmış olabilirim. Tekrar denerim, 3.01 ile 3.02 arasında belirgin bir fark var mı? Hangisini önerirsiniz?

3.01 3.02 hata giderme yamaları. Hanigisi iyi diye birşey yok yama yani bunlar.

3.00 romu kurup sonra üstüne 3.01 ve 3.02 yamaları kurman gerek.

• 2.74 irlanda romunu flaşladım root ettim recowery yükledim yeni romu v03-00 wipe yaparak yükledim fakat 2.67 wipe yapmadan flaşladığım v03-00 room daha stabil çalışıyor tekrar kendi yedeğime döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 6 Kasım 2013; 16:12:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3.01 3.02 hata giderme yamaları. Hanigisi iyi diye birşey yok yama yani bunlar.

3.00 romu kurup sonra üstüne 3.01 ve 3.02 yamaları kurman gerek.

Anladım hocam teşekkür ederim.

• Bu arada romun kamera yazılımında biliyorsunuz sahne modlarını ancak 5MP ye indirince kullanabiliyoruz.
    Ben de merak ettim dün bir Z1 aldım elime baktım onda da Sahne modları 20MP de çalışmıyor 8MP ye indirmek gerekiyor.
    Bu saçmalık neden var anlamış değilim.

Bu arada Z1 rom'u Z de en az bir Z1 gibi düzgün ve hızlı çalışıyor.
  • romu yaklaşık 2 haftayı geçkin süredir kullanıyorum, ilk başta çok memnundum ancak kullandıkça farkettiğim eksiklikleri yazacağım,

1- şarj olayı, stock romda şarj konusunda hiç bir problem yaşamamışken bunda resmen şarj anlık bitiyor. günde 3 defa şarj etmeden günü bitirmek mümkün değil (benim gibi aktif kullananlar için) sırf bu yüzden stock rom a geçebilirim.
    2- kamera performansı da berbat, kalite çok düşük, bazı modlarda kamera durduruldu diye hata verip ana menüye dönüyor, gerideki sayfalarda stock xperia z kamera vardı onu yükleyerek bu problemden kurtulabiliriz ancak şarj olayı beni iyice soğuttu.

xperia s im varken de cyanogen mod yüklemiştim, bu tarz mod lu romlar ilk yükleyişte hızlı göze hoş geliyor ancak kullandıkça ve yukarıda dediğim gibi benim gibi aktif kullandıkça "benim düşüncem" stock rom un stabilitesinin yakınına yaklaşamıyor...

• quote:

Honami Romdaki "honami kamerası" yerine orjinal kamerayı kullanmak için:

recoveryden yüklenebilir zip dosyası:

http://www.mediafire.co...ve_Honami_Camera_XZ.zip

Bunu flashladıktan sonra "Zorla durduruldu" hatalarını yok etmek için:

ayarlar->uygulamalar->tümü -> "Camera, Camera common, Camera extension, Cameras, Picture effect, Unlimited burst" uygulamalarının verilerini temizleyin. (türkçe isimlerine bakamadım kusura bakmayın) :P

Bunları yaparsanız düzelir biz de stock room kamera uygulamasına bu şekilde geçtik

link patlamış sanırım...

• bacardi_mojito kullanıcısına yanıt
    Buradan indirebilirsiniz

http://s3.dosya.tc/server13/nMVofu/Remove_Honami_Camera_XZ.zip.html
  • Bende şarj problemi yok eskisi gibi kullanıyorum.
  • teşekkürler ancak v3,0,1 ve v3,0,2 leri yükleyince kamera düzeldi sanırım... yine de arşivde dursun.. teşekkürler :)
  • Arkadaşlar benim gibi sd kart hatası alan var mı ne yapılabilir?
  • Bu honami için apk teması.yüklemek isttiyorum dısardan ama system/app ye dosyayı attıgımda hata veriyor kurmuyor app içindeki temayı silmeye calısıyom onuda silmiyo yeni tema nasıl yüklücem simdi

@aresmar @prof.exx. @cavit63

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrtnckl -- 29 Kasım 2013; 12:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.