Şimdi Ara

xperia z ithal dock ile geç şarj oluyor normal mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nternetten şarj doku aldım kutudan çıkmadığı için.telefonu doka yerleştirdiğimde şarj oluyor buraya kadar sorun yok ancak dock ile şarjı çok geç oluyor.normal kablo ile 4-5 saat içinde %10 şarjdan %100 şarja geliyor.Dock ile şarj edince %10 şarjdan %100 şarja en az 10 saatte şarj oluyor.Bu dockta bir arıza mı var?yada herhangi bir ayar hatası mı var?
    yardımcı olursanız sevinirim

• Eskiden benim tabletimdede dock vardi oda normale gore yavas sarj ediyordu ama senin olan sarj suresidr cok yuksek benim s4 2-2.5 saatte sarj oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dockun çıkış güçü kaç onunla ilgili bir durum?
  • dock'un alt kısmında 5 volt 1 amper yazıyor çıkış gücü olarak
  • Xperia'lar dock algılayınca yavaş şarj ederler. Xperia P'nin docku da öyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibram_e

nternetten şarj doku aldım kutudan çıkmadığı için.telefonu doka yerleştirdiğimde şarj oluyor buraya kadar sorun yok ancak dock ile şarjı çok geç oluyor.normal kablo ile 4-5 saat içinde %10 şarjdan %100 şarja geliyor.Dock ile şarj edince %10 şarjdan %100 şarja en az 10 saatte şarj oluyor.Bu dockta bir arıza mı var?yada herhangi bir ayar hatası mı var?
    yardımcı olursanız sevinirim

tel de bir sıkıntı olmasın? orjinal kabloda prizle 1.5-2 saatte şarj ediyor normalde. seninki 4-5 saat???
  • Normal yollla bi şarzda bile o kadar uzun sürmemesi laım 2 saat gibi doluyor sanırım. İnşallah telefonda bi sıkıntı yoktur. Hem dock hem normal yolla uzun olunca aklıma sorun telde gibi geldi..
    Kullandığınız şarz adaptörü orjinal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fischmann -- 11 Temmuz 2013; 15:25:26 >
  • evet orjinal
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.