Şimdi Ara

xperia z kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleyküm arkadaşlar xperia z kullanıyorum ne oldu bilmiyorum kamera gece çekimlerinde fotoğraf çektimi fotoğrafta bi kırmızılık beliriyor(arka plan biraz kırmızı renkte oluyor) ama gündüz (ışıklı) ortamda bu sorun olmuyor. bunu nasıl düzeltebilirim ?

• bu sorun değil yazılımsal problemdir özellikle lollipop yüklediysen krmzı mor benek oluyorsa dediğimdir eğer değilse cidden sorudndur
  • yazılımsal değil bence 5.0.2 de vardı 5.1 geldi ondada oluyor ama sebebini bulabilmiş değilim
  • 54oguz75 kullanıcısına yanıt
    Yazılım değil diyorsun 5.x.x demek lolipop serisidir 4.4.x kitkat 4.3.xjellybean neyse pc companion ile yazılımı onar bu Herşeyi siler yedek al yap en son çözüm garantiye göndermektir garantiye girince suya dayanıklılık gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lolipoptan öncede böyleydi sonra bir ara gitti sonra geldi falan böyle devam etti

garanti imkanı kısıtlı malum önümüz bayram sonra da okul için şehir dışı baya zor olmadı öyle kalacak yada bi telefoncu yapabilirse yapar. garantiden de pek umudum yok ayrıca
  • Zaten garanti sıkıntı sony nin garantisi daha sıkıntı güzel telefonlar yapıyor garanti işini beceremiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.