Yazdıklarımın aynısını yapın fakat cihazı bilgisayara bağlarken ses açma ve güçe basın. Telefon açılır gibi olunca yada led yanınca yani herhangi bir hareketlenme gördüğünüzde ses kısma tuşuna basılı tutun. Yurtdışında aynı sorunu yaşayanlar var. Bu şekilde deneyin eğer bu da olmazsa direkt servise gönderin. Bazı Xperia Z'lerde görülen bir durum sudden death durumu. Servis cihazı sıfır yenisiyle değiştiriyor sakın burada içini açtırmayın. Ayrıca cihazınızın 1 yıl sony eurasia garantisi olması lazım. Direkt burdaki sony serviste yaptırabilirsiniz.
gecmis olsun.
en iyisi servise vermeniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: TacoNikky
Yazdıklarımın aynısını yapın fakat cihazı bilgisayara bağlarken ses açma ve güçe basın. Telefon açılır gibi olunca yada led yanınca yani herhangi bir hareketlenme gördüğünüzde ses kısma tuşuna basılı tutun. Yurtdışında aynı sorunu yaşayanlar var. Bu şekilde deneyin eğer bu da olmazsa direkt servise gönderin. Bazı Xperia Z'lerde görülen bir durum sudden death durumu. Servis cihazı sıfır yenisiyle değiştiriyor sakın burada içini açtırmayın. Ayrıca cihazınızın 1 yıl sony eurasia garantisi olması lazım. Direkt burdaki sony serviste yaptırabilirsiniz.
yine denedim olmadı teşekürler göndericem artık servise yapacak bişey kalmadı
quote:
Orijinalden alıntı: Bahago
gecmis olsun.
zaten yapacak başka bişey kalmadı göndericez artık :( teşekürler
quote:
Orijinalden alıntı: gyzing
quote:
gecmis olsun.
Geçmiş olsun hocam !!
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Saga
quote:
Orijinalden alıntı: gyzing
quote:
gecmis olsun.
bu haberlerin çoğuna baktım hiç açılmayanlarda çözümü yok galiba o yüzden sony bana yenisini mi verecek servise yollayınca?
gyzingG
kullanıcısına yanıt
belli olmaz bir yama hazırlanıyormuş haberde olduğu gibi ne zaman çıkar belli olmaz onu bekleyecek değilsin sen hemen ver servise durumu anlat senden kaynaklanan bir hata yok sorun çözülmez iseyenisini verebilirler garantisi varsa tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme