Şimdi Ara

XPERİA Z KAPANDI AÇILMIYOR HİÇBİ TÜRLÜ LÜTFENN YARDIMM EDİNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
7.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon sorunsuz çalışıyodu ve ildışına gitcektim. Şarj 47'ydi ve şarja taktım telefon birden şarj makinesinin ucu telefona değdiği an kapandı ve hiçbi türlü açılmıyor. Denediğim yollar:
    PC Companion için pcye USB ile bağladım bilgisayar tanımadı telefonu
    Ses açma+Güç tuşuna basılı tuttum telefon yanıt vermiyor
    Şarjda yaklaşık 3-4 saat tuttum yine bi tepki yok (şarj makinesini hem s3 hem lg optimus 4x in şarj makinesiyle denedim bir şey olmadı)
    1 gün telefona hiç ellemedim sonra taktım yeniden şarja şarj ışığı kırmızı yandı ben tam sevindim 3-4 dk sonra yeniden gitti ben hala şarjda tutuyum dedim 2-3 dakka sonra bidaha geldi 5-6 dakka sonra yeniden gitti ve sonra daha hiç gelmedi. Yakın zamanda hiç suya da tutmadım. Kapanma sebebi sadece şarja takmam. Garantiye yollacağım ama Almanya'dan aldım telefonu o yüzden yollamak istemiyorum lütfen yardım edinn lütfenn :'(

• O zaman telefoncuya götür bir analiz yapsınlar kesin sonuç ordan çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

O zaman telefoncuya götür bir analiz yapsınlar kesin sonuç ordan çıkar.

Aslında telefoncuya götürdüm önce bugün aldım telefonu yapamadık olmuyo dediler ben de en son buraya yazıyım dedim
  • gyzing G kullanıcısına yanıt
    Sony PC companion'u açıp yazılım güncellemeye tıklayın, daha sonra cep telefonumu onar kısmına gelin. O kendi yazılımı indirir ve sizi yönlendirir. Telefonu bilgisayara bağlayın dediğnde ses kısma tuşu ve güç tuşuna beraber basmalısınız. Cihazın ekranı kararır ama durumu pcden takip edebilirsiniz. Umarım bu şekilde sorununuz çözülür.
    Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Sony PC companion'u açıp yazılım güncellemeye tıklayın, daha sonra cep telefonumu onar kısmına gelin. O kendi yazılımı indirir ve sizi yönlendirir. Telefonu bilgisayara bağlayın dediğnde ses kısma tuşu ve güç tuşuna beraber basmalısınız. Cihazın ekranı kararır ama durumu pcden takip edebilirsiniz. Umarım bu şekilde sorununuz çözülür.
    Kolay gelsin

sanırım tam anlatamadım ben bilgisayara bağladım telefonu PC companiondan onar yapmak için telefondan şarj ışığı da gelmedi bilgisayardan pc companionda xperia z bağlandı falan da demedi hiçbişey olmuyor sanki içi bomboş hiçbi işe yaramayan bi kutu gibi deliriceemm :'(
  • Sarj aletiniz orjinalmiydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Sarj aletiniz orjinalmiydi?

Evet kutusundan çıkan şarj makinesi yani başka şarj aleti de kullanmadım ondan başka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyzing

quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Sarj aletiniz orjinalmiydi?

Evet kutusundan çıkan şarj makinesi yani başka şarj aleti de kullanmadım ondan başka

Alıntıları Göster
    se update service ile güncelleyin.
  • gyzing G kullanıcısına yanıt
    İlk bağladığınızda görmüyor çünkü telefon açılmıyor ama ses kısma ve güç tuşuyla telefon download moduna girer. Bu sayede bilgisayardan yazılımı komple sil baştan yüklersiniz.
    Biraz daha detaylı yazayım
    1-Bilgisayarınıza Sony PC companion'u yükleyin. (Telefon pcye bağlı değil)
    2-Yüklediğiniz PC companion programını açıp yazılım güncellemeye tıklayın, daha sonra cep telefonumu onar kısmına gelin. (Telefon pcye bağlı değil)
    3-Bir süre bekleyeceksiniz çünkü telefonun en son yazılımı indiriliyor. İnternet hızınıza göre 10-15 dk sürebilir. (Telefon pcye bağlı değil)
    4-Ekranda telefonu bilgisayara bağlayabilirsiniz yazacak. Bunu dediğinde usb kablosunu telefona ve bilgisayara takın ve sonrasında telefonun ses kısma ve güç tuşuna beraber basın. PC companion'un cihazı tanıyıp işlem yapması lazım.
    Kolay gelsin

Yukarıda yazdıklarım sonuç vermezse şunu deneyin.
    Telefonu şarj aletiyle prize bağlayın. Sonra ses açma ve güç tuşuna basın. 5-10 saniye basılı tutun ve bırakın. Telefon 1 saat civarı şarjda kalsın. Daha sonra yukarıda yazanları tekrarlayın. Bunları yaparken led ışık sürekli kırmızı yanabilir bunu dert etmeyin.

• quote:

İlk bağladığınızda görmüyor çünkü telefon açılmıyor ama ses kısma ve güç tuşuyla telefon download moduna girer. Bu sayede bilgisayardan yazılımı komple sil baştan yüklersiniz.
    2-Yüklediğiniz PC companion programını açıp yazılım güncellemeye tıklayın, daha sonra cep telefonumu onar kısmına gelin. (Telefon pcye bağlı değil)
    3-Bir süre bekleyeceksiniz çünkü telefonun en son yazılımı indiriliyor. İnternet hızınıza göre 10-15 dk sürebilir. (Telefon pcye bağlı değil)
    4-Ekranda telefonu bilgisayara bağlayabilirsiniz yazacak. Bunu dediğinde usb kablosunu telefona ve bilgisayara takın ve sonrasında telefonun ses kısma ve güç tuşuna beraber basın. PC companion'un cihazı tanıyıp işlem yapması lazım.
    Kolay gelsin

Telefonu şarj aletiyle prize bağlayın. Sonra ses açma ve güç tuşuna basın. 5-10 saniye basılı tutun ve bırakın. Telefon 1 saat civarı şarjda kalsın. Daha sonra yukarıda yazanları tekrarlayın. Bunları yaparken led ışık sürekli kırmızı yanabilir bunu dert etmeyin.
    Hocam led ışığı yanmıyorsa anakart ta bir sakatlık vardır ya da pil soketi gevşemiştir. geçmiş olsun umarım düzelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GreatOttoman.

Hocam led ışığı yanmıyorsa anakart ta bir sakatlık vardır ya da pil soketi gevşemiştir. geçmiş olsun umarım düzelir.

Alıntıları Göster
    anakartta bir sorun olabilir benimde sony mp3 çalarım durduk yere böyle olmuştu. anakartı yanmış.. servise götürmenizde yarar var.
  • quote:

Kolay gelsin

senin dediğin gibi yapmaya çalıştım kırmızı led yine yandı 5-6 dk sonra yine gitti orda yazdığı gibi bilgsayara bağladım ses kısma tuşuna basılı tutarak 1-2 dk bekledim ama bişe olmayınca kapattım bildiğin başka yol var mı yoksa da yine de saol

• quote:

saolasın da led ışığı 5-6 dk yanıyo yani anakartta mı sorun var diyosun o zamn mecburen almanya'ya garantiye yollayacağım galiba :'(
  • quote:

quote:

saolasın da led ışığı 5-6 dk yanıyo yani anakartta mı sorun var diyosun o zamn mecburen almanya'ya garantiye yollayacağım galiba :'(

Alıntıları Göster
    arkadaşlar peki kendim yapamazsam mecburen Almanya'ya yollayacağım biyerde şöyle bir şey duymuştum garantide 20 gün süre varmış yapılmazsa yenisini vermek zorundaymış o doğruysa diyelim vermediler benimki siyah beyazını verirler mi ama önce yapabilirsem kendim yapacağım cevabını bilen lütfen yazsn

• quote:

Orijinalden alıntı: chaviourknight

se update service ile güncelleyin.

şimdi indirip baktım update serviceye pc companiondaki gibi telefonu algılamıyor :'(
  • Servise ver yakınımada oldu 1 haftada onardılar anakart değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpDEV

Servise ver yakınımada oldu 1 haftada onardılar anakart değişmiş

vericem de almanya'dan aldım bide almanya'ya yolluyacağım için almanya faturası faln lazım mı oraya yolladığımda?
  • quote:

quote:

vericem de almanya'dan aldım bide almanya'ya yolluyacağım için almanya faturası faln lazım mı oraya yolladığımda?

İşte onu bilmiyorum

• quote:

quote:

quote:

İşte onu bilmiyorum

tmm saol inşallah istemezler çnkü faturayı bulamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: transtürk

merhaba arkadasım senın sorunun ne yazılımsal nede soketten sıkıntı statık arzası yanı statık atlamısndan epromu bozmussun bıraz zor bı durum tamır olma durumuda 100 =50 gıbı bıseywww.sonyxperiaservis.com

eprom derken tam anlamadım biraz daha açıklar msınız bide xperia servis ortalama ücret ne kadardır onu yazar msınız lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.