Şimdi Ara

xperia z kitkat güncellemesinden sonra sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar telefon güncellemeden sonra takılmaya başladı. ve ayrıca bazen arama yaptığım zaman ne hoparlöre ne de ana hoparlörlere ses vermiyor aramadan hiç ses gelmiyor karşı taraf cevaplanmasına karşın ve telefon arada görüntü titremesi yapıyor bu sorun sizlere varmı yoksa ben de olan bende sorun mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet aynı sorun bende de oldu genelde takılıyor.Hatta şu an bile zor yazıyorum.Aynı zamanda telefonumda çok yavaşladı bu kitkattan geri dönüş yok mu acaba?

• Şu KitKat ne kadar sorunlu şeymiş yav.Hangi telefona yüklense sorun çıkartıyor.
  • Bende de aproximity sensor hatası yapmaya başladı... Arama yapmaya başlar başlamaz ekranı kilitliyor ve arama bitene kadar kesinlikle açmıyor...
  • Rica ederim birisi söylesin bu kitkattan jelly bean e nasıl dönüş yapılır telefonum xperia z çok yavaşladı artık elime alasım gelmiyor çok rahatsız etti lütfen adım adım nasıl yapıldığını biri anlatsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çok şükür o sorunlar yok fakat güncellemeden sonra standart temaya dönemedim. Temalarda yok. Telefonu ilk günki temaya siyah xperia z temasına nasıl alırım ? fabrika ayarlarına döndürdüm yemedi.
  • Hocam onarma yapın telefona. Bütün bilgiler silinir ama değer ben onarma yaptım sorunlar ortadan kalktı.
  • Telefonu komple resetledim yine düzenledi. Buna bir çözüm bulmalı sony

• Hocam sony e mesaj atin bence.Buyuk ihtimalle yeni gunvelleme gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Attım ama bi işe yaramadı bikaç kişi daha atmalı çevremdeki insanlarda şikayetçi

• Herkes memnun galiba

• Aynı dertten nuzdaribim ben de,güncelleme bekliyorum,tr4.3 stok rom yüklenir mi acaba flahtool ile.

• arkadaşlar 4.4.2 ye güncellemeyle telefondan verim beklemeyin.pc companionu yükleyip telefon onarmadan yazılımı tekrar yüklediğinizde problem oluşturan bir.ok sorun ortadan kalkacaktır.bahsedilen donma kasma açılmama vs hiçbir sorun kalmıyor. tek sıkıntı var ki sony de bunu kabullenmiş durumda güncelleme gelmesi muhtemel o da şarj sıkıntısı,aşırı derece fazla bir tüketim vardı.o da google play hizmetlerinden kaynaklanıyordu.güncellemeleri kaldırınca o sorun da çözüldü ve gayet stabil çalışmakta.
    http://forum.donanimhaber.com/m_93458315/tm.htm
  • sony bu güncelleme ile hem xperia z hem de xperia z1 modelini perişan etti, sony xperia z2 yı kullanmadım o yüzden onun akıbetini bilmiyorum.

Ayrıca Türkiye ye sokulan malların kalitesizliği yüzünden , biz hep teknoloji şans işi zannettik. Zaten telefon şansa iyi çıksa bile onu sony güncelleme ile perişan edip bir güzelde dalga geçti ya , o da ayrı bir komedi...

samsung S modellerinde kronikleşmiş anakart ve rom sorunları...

Htc one da kronikleşmiş kasa açıklığı, hoparlör sorunu, kamera sorunu

Apple ise donanımı olmayan ama hiçbir şeye izin vermediği için işletim sistemi düzgün çalışıldığı zannedilen bir telefon.

Hayırlı işler Niyazi ......
  • haszo kullanıcısına yanıt
    Onarım nerde kardes

• İlk yüklediğimde üst pencere aşağı inerken kasma oluyordu bazen de menüye girdiğimde donarak giriyordu.Bir hafta on gün kadar kullanıyorum şu an bir sorun yok.Arada telefonu yeniden başlatın.Üst pencere sorunum düzelmişti o şekilde.
  • Xperia serisi yazılım ile öldü bence

• Arkadaşlar kit kat güncellemeden sonra sony z de ön kamerayı kullanamıyorum. Kamera programında ön kamera seçimi yok. Bu tür problemle karşılaşan ve çözen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.