Bildirim
xperia Z kulaklık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: dtmehmethan
4 ay önce aldığım xperia z telefonumun kulaklından çok az ses geliyor.bu nedenle değiştirmek istiyorum.sony uyumlu kulaklık tavsiyeleriniz neler arkadaşlar.
bu sorun telefondan kaynaklanıyor.. kaliteli ses var ama az çıkıyor..
rootlayıp purexaudio v21 modunu yüklemeni tavsiye ederim.. -
quote:
4 ay önce aldığım xperia z telefonumun kulaklından çok az ses geliyor.bu nedenle değiştirmek istiyorum.sony uyumlu kulaklık tavsiyeleriniz neler arkadaşlar.
Kesinlikle telden kaynaklanıyor root yapıp cm 10.2 yükledikten sonra denedim şaşırdım açıkcası bu kadar iyiymiymiş dedim.Kulaklık kaliteli gayet. -
quote:
Orijinalden alıntı: htcando
quote:
Kesinlikle telden kaynaklanıyor root yapıp cm 10.2 yükledikten sonra denedim şaşırdım açıkcası bu kadar iyiymiymiş dedim.Kulaklık kaliteli gayet.
Ben de yapmak istiyorum ama nasıl yapacam, bilmiom hiçbir şey.zor mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X