Şimdi Ara

Htc One Kulaklık Ses Çıkış Gücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar one m7 kullanıyorum. Yakın tarihte xperia m5 yada z5 alma niyetindeyim. Müzik düşkünü bi insan olarak daha önce hiçbir telefonda m7 deki kaliteyi ve ses yüksekliğini görmedim. Gsmarena sitesinde galaxy s5 için kulaklık ses çıkış gücü m7ye oranla yüksek olarak verilmiş olmasına rağmen denedim ama asla m7 gibi olamaz anladım. Kulaklık performansını hangi kritere dayandırarak araştırmam gerekiyor bilgisi olan var mı? Şimdi yine Gsmarena bilgilerine göre xperia m5 için kulaklık ses çıkış gücü desibel olarak m7den üstün görünüyor. Ama benim kafam hala karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende merak ediyorum bunu ve ayrıca m8 ile ilgili bilginiz var mı?Ses çıkışı konusunda,özellikle momentum in earı güzel besler mi
  • Arkadaşlar size şöyle söyleyeyim, yıllar boyu telefonda müzik dinleyerek sürekli telefon değiştirdim. Aldığım ses netliği bu güne kadar en güzel şekilde sony z1 de oldu, fakat hem arayüzü kötü hemde ses yüksekliği beni tatmin etmiyordu z1 de. Sonrasında one m7 kullandım. M7 nin stock müzik çalarında 1 yıl kadar müzik dinledim. EQ yapmadan 1 yıl beni çok iyi götürsede maffetti kulaklarımı :) şimdi m8 gold 32 gb olan modeli kullanıyorum ve kesinlikle stock müzik çaları kullanmıyorum, power amp satın aldım ve kendime güzel bir eq çektim sonrasında aldığım müzik keyfi m7 den kat be kat güzel oldu.
    Genel anlamda m7 deki kulaklık ses cıkış kalitesi 100 üzerinden 90 ise m8 de anca 95 yada 98 falan olur. Çok fark yok aralarında gözle görülür. Ama işin içine şarj konusu girince ve hoparlor ses yüksekliği ve kalitesi girince kesinlikle m8 çok daha iyi.

Bu arada Melih momentum in ear nasıl gider demişsin eskiden, şimdide kullanıyorsun sanırım o kombinasyonu
    Ben telefona ie80, ie800 , cks nin bütün serisi ni taktım kullandım. m8 için en ideal kulaklık sennheiser xc 275s olduğuna kanaat getirdim, diğer kulaklıklar dac ihtiyacı duyuyor ve telefon iyi besleyemiyor. Tavsiyem eğer kulaklık dğeiştirecek olursanız bu kulaklığı kullanmanız.

• Hocam bahsettiğiniz kulaklıgı 2 yıl önce kullanmıştım,baya eski bir model ama sennheiser ın düşük modellerrinin neredeyse hepsini kullanmış biri olarak momentumdaki ses dolgunluğunu hiç birinde bulamadım.Bundan önce mm30,,cx300,cx200,mm70,cx400,xc275c de kullandım ama aralarında dediğiniz modelde iyiydi.Sıralama yaparsam momentum>cx400>xc275c derim :D Ayrıca momentumu verdim geri metan firmasına iade ettim,yarı fiyatına cx 3.00 aldım bakalım o nasıl birde onu inceleyeceğim.Poweramp güzel onu satın almayı düşünüyorum bende onun dısında jetaudio da var ama poweramp kadar işlevsel değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.