Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar kafayi yemek uzereyim birtane bile program indiremedim..programi indircam ama sacma sapan izinler istiyor..ornegin tangoyu indircam ama ole seylere izin istiyorki vazgeciyorum...yok sms lerimi kafasina gore silme izni yok kameraya istedigi zaman ayar verme izni yok hesap izni bu ne ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

Arkadaslar kafayi yemek uzereyim birtane bile program indiremedim..programi indircam ama sacma sapan izinler istiyor..ornegin tangoyu indircam ama ole seylere izin istiyorki vazgeciyorum...yok sms lerimi kafasina gore silme izni yok kameraya istedigi zaman ayar verme izni yok hesap izni bu ne ya...

Ünlü bir program ise yüklediğin o izinlere fazla kafanı takma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Arkadaslar kafayi yemek uzereyim birtane bile program indiremedim..programi indircam ama sacma sapan izinler istiyor..ornegin tangoyu indircam ama ole seylere izin istiyorki vazgeciyorum...yok sms lerimi kafasina gore silme izni yok kameraya istedigi zaman ayar verme izni yok hesap izni bu ne ya...

Ünlü bir program ise yüklediğin o izinlere fazla kafanı takma.

Tango ünlü bir program zaten. Viberda whatsapda öyle izinler istiyor. Zaten bu programlardan fotoğraf felande cekip yollayabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LightningRaven -- 15 Nisan 2013; 17:46:56 >
  • quote:

Lol Androide hoşgeldin!

Uygulama bilinen ve güvenilir bir uygulama ise, takma kafana o kadar.

• telefona root yapayım dedim. fakat 8. maddede takıldım. runme.bat exe dosyasını açıyorum waiting for device diyor öyle kalıyor. telefonu kapattım da deneyeyim dedim değişen birşey olmadı. bütün maddeleri harfiyen uyguladım. düşüncesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminemre

Öncelikle hayırlı olsun :)

Telefonu hiç bir şey yüklemeden wi fi üzerinden yada PC Comp. programı ile bilgisayardan güncelleyin ve bir kere fabrika ayarlarına geri dönün. Daha sonra %100 e kadar şarj ettiğiniz pili bir süre daha şarjda tutup bitene kadar kullanın. Bunu sadece bir kez yapmanız yeterli. Ondan sonra telefonunuzu %20 ile %80 arasında istediğiniz zaman şarja takabilirsiniz, bu pil ömrünü etkilemez.

Bunun yanında bu işlemlerden sorna resimlerinizi, müzikleriniz ve kişilerinizi aktarıp artık telefonu kişiselleştirebilirsiniz. Bunlar dışında telefon için özel yapmanız gereken bir şey yok. Bir de uygulamalar kısmında kullanmadığınız uygulamaları (örneğin ben facebook kullanmadığım için o uygulamayı) devre dışı bırakıp ana menüde görünmemesini ve telefonun kullanmamasını sağlayabilirsiniz.

hocam önce güncelleştirme sonrada fabrika ayarlarına mı geri dönülücek?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

Orijinalden alıntı: gıdıkcı

Dock in fiyati ne kadar olur?

http://www.aliexpress.com/store/product/Cover-mate-Desktop-Cradle-docking-station-for-Sony-Xperia-Z-free-shipping/313751_822397448.html

Çakması

Evet çakması ama ben bir tane ısmarladım.Orjinali ile arasında ne fark olacak ki.Orjinaline o kadar para vermem zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

quote:

Öncelikle hayırlı olsun :)

Telefonu hiç bir şey yüklemeden wi fi üzerinden yada PC Comp. programı ile bilgisayardan güncelleyin ve bir kere fabrika ayarlarına geri dönün. Daha sonra %100 e kadar şarj ettiğiniz pili bir süre daha şarjda tutup bitene kadar kullanın. Bunu sadece bir kez yapmanız yeterli. Ondan sonra telefonunuzu %20 ile %80 arasında istediğiniz zaman şarja takabilirsiniz, bu pil ömrünü etkilemez.

Bunun yanında bu işlemlerden sorna resimlerinizi, müzikleriniz ve kişilerinizi aktarıp artık telefonu kişiselleştirebilirsiniz. Bunlar dışında telefon için özel yapmanız gereken bir şey yok. Bir de uygulamalar kısmında kullanmadığınız uygulamaları (örneğin ben facebook kullanmadığım için o uygulamayı) devre dışı bırakıp ana menüde görünmemesini ve telefonun kullanmamasını sağlayabilirsiniz.

hocam önce güncelleştirme sonrada fabrika ayarlarına mı geri dönülücek?

Fabrika ayarlarına geri dönmek güncellemeleri geri almaz. Sadrce sistemin rahatlaması için bir öneri şart da değil aslında. Ancak kişisel kanaatim bu işlemi yapına sistem daha rahat çalışıyor. Önce güncelleme ile bir üst yazılım yüklenmeli sonra dilenirse fab. Ayarlarına dönülebilir :)

• Elbette öyle izinler istenecektir. Tango Whatsapp Viber vb. programlar sms göndermek İnternet üzerinden ücretsiz telefon görüşmesi yapmak için kullanılan programlar ki zaten istediği izinlerde kendi programları için... (Facebook ta o izinleri istiyor ama telefonla birlikte yüklü geldi diye umursamadan kullanıyorsun ) Programları yüklemeden önce kullanıcı yorumlarını oku zaten merak ettiğin soruların cevaplarını orada bulacaksın.
  • quote:

Fabrika ayarlarına geri dönmek güncellemeleri geri almaz. Sadrce sistemin rahatlaması için bir öneri şart da değil aslında. Ancak kişisel kanaatim bu işlemi yapına sistem daha rahat çalışıyor. Önce güncelleme ile bir üst yazılım yüklenmeli sonra dilenirse fab. Ayarlarına dönülebilir :)

tamam hocam teşekkür ederim alınca uygulicam :)
  • Bende satılık 1 adet siyah renk sıfır orjinal dock mevcut. Almak isteyen olursa pm den görüşebiliriz. Saygılar

• Root işleminin bütün adımlarını yapıp bitirmeme rağmen telefon rootlu gözükmüyor ve root gerektiren modları,uygulamaları yükleyemiyorum. Bu konuda bi bilgisi olan var mı
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Telefonu 4 gündür kullanıyorum fakat bugun başima bir şey geldi. Ekranda ki uygulamalara dokunuyorum fakat. Uygulamayı açmiyor. Bastığımı görüyorum ama açmiyor. Üç dört sefer deniyorum yeri geliyor tek bastıgım da açiyor. Elimdendir dedim iki arkadaşa verdim kullanmaları için durum ayni. Ana sayfa geçişlerinde herhangi bir sorun yok fakat uygulamalarda bu sorun oluyor. Fikri olan var mı Abiler ona göre servise göndermeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: buffy45
    Root işleminin bütün adımlarını yapıp bitirmeme rağmen telefon rootlu gözükmüyor ve root gerektiren modları,uygulamaları yükleyemiyorum. Bu konuda bi bilgisi olan var mı

Superuser uygulaması kuruldumu işlemlerden sonra? eğer görünüyorsa onu güncelleştirin, tekrar root checker programıyla test edin. Düzelmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ConseQui

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Telefonu 4 gündür kullanıyorum fakat bugun başima bir şey geldi. Ekranda ki uygulamalara dokunuyorum fakat. Uygulamayı açmiyor. Bastığımı görüyorum ama açmiyor. Üç dört sefer deniyorum yeri geliyor tek bastıgım da açiyor. Elimdendir dedim iki arkadaşa verdim kullanmaları için durum ayni. Ana sayfa geçişlerinde herhangi bir sorun yok fakat uygulamalarda bu sorun oluyor. Fikri olan var mı Abiler ona göre servise göndermeyi düşünüyorum.

Fabrika ayarlarına döndürmeyi denemeden boşuna servise verme. Yazılımsalsa düzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: spinoza17
    telefona root yapayım dedim. fakat 8. maddede takıldım. runme.bat exe dosyasını açıyorum waiting for device diyor öyle kalıyor. telefonu kapattım da deneyeyim dedim değişen birşey olmadı. bütün maddeleri harfiyen uyguladım. düşüncesi olan var mı?

ADB sürücülerin düzgün kurulmamıştır.
    PC Companion programın açık kalmıştır.
    USB Dbeugging modunu aktifleştimemişsindir.

gibi.
  • arkadaşım bende de aynı durum olmuştu sony companian ile yazılım onarma yaptım düzeldi o zamandan beri canavar gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buffy45
    Root işleminin bütün adımlarını yapıp bitirmeme rağmen telefon rootlu gözükmüyor ve root gerektiren modları,uygulamaları yükleyemiyorum. Bu konuda bi bilgisi olan var mı

Superuser uygulaması kuruldumu işlemlerden sonra? eğer görünüyorsa onu güncelleştirin, tekrar root checker programıyla test edin. Düzelmesi gerek.

Evet kuruldu ama root checker ile kontrol edince de rootlu değil diyor. Bir de superuser uygulamasını güncelleyerek deneyeyim sağolun

Evet güncelledikten sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Misfits_ -- 15 Nisan 2013; 20:11:24 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4ConseQui

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Telefonu 4 gündür kullanıyorum fakat bugun başima bir şey geldi. Ekranda ki uygulamalara dokunuyorum fakat. Uygulamayı açmiyor. Bastığımı görüyorum ama açmiyor. Üç dört sefer deniyorum yeri geliyor tek bastıgım da açiyor. Elimdendir dedim iki arkadaşa verdim kullanmaları için durum ayni. Ana sayfa geçişlerinde herhangi bir sorun yok fakat uygulamalarda bu sorun oluyor. Fikri olan var mı Abiler ona göre servise göndermeyi düşünüyorum.

Fabrika ayarlarına döndürmeyi denemeden boşuna servise verme. Yazılımsalsa düzelecektir.

Abi tesekkür ederim. Telefona format atacaktım kapatıp artık öncesinde telefon eski haline döndü. Tesekkür ederim abi.

• Kablosuz baglantıyı actıgımızda viber , whatapp ve facebookun otomatik calısması ve baglanmasını nasıl kapatabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.