Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahabraven07

quote:

Orijinalden alıntı: master08
    Ayarları kontrol ettinmi,

Evet, ne yazık ki ayarları kontrol etmiş ve internet ayarlarını da operatör sağlayıcısından indirmiş olmama rağmen bir değişiklik olmadığı için zaten kestirmiş olduğumdan kaynaklandığını düşünüyorum.

Kestirme ile ilgili

Mesajım eksik çıkmış. Kestirme ile ilgili olsa sim kartın hiç çalışmaması lazım. Ayarlardan emin isen önce reset, düzelmezse fabrika ayarlarına dönmeyi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 15 Nisan 2013; 23:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: oneyangora

Arkadaslar Sandisk 64 Gb Class 10 MicroSD Hafıza Kartı aldım telefona taktım telefon kartı algılamıyor S3 de denedim çalışıyor.sorun nerede xperia Z için ayar veya yazılımmı gerekiyor lütfen acil yardım

Fat 32 formatla destekler. Telefondan formatlayın.

http://blog.clove.co.uk/2013/02/22/sony-xperia-z-supports-64gb-microsdxc-memory-cards/

@TheSeyTan1907

Micro SD olarak b ürünü aldım. Ama elime ulaşması 20 gün kadar sürecek.

GENUINE SAMSUNG 32GB MICRO SDHC CARD UHS-I PLUS CLASS 10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EFE_ -- 15 Nisan 2013; 23:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

Kafamda bazı sorular var.
    Aksesuar olarak:

Cihazı sadece arka ve önlü ekran koruma jelatinleri ile kullanmak istiyorum. Aslında hiç birşey uygulamadan kullanmak istiyodum fakat orijinal filmin kırılmalara karşı dayanıklı olduğu üzerinde durulmuş. Bilhassa kılcal çiziklere karşı çok hassasmış. Anladığım kadarıyla şuan piyasadaki z ile uyumlu en iyi firmalar gearmaxx ile wrapsol. Benim istediğim ise uygulanacak filmin şuanki ile aynı kesimlere sahip olması. Ön yüzey dümdüz arka tarafta ise sadece mikrofon ve kameranın (led değil) açıkta bırakıldığı bi shield var mı ?

Bu iki firmadan kullanan varsa yorumları çok aydınlatıcı olur.

Yazılım olarak:

Root atmadan program kaldırmak mümkün mü. Geçen bi menüden (menüyü hatırlamıyorum) foursquare gibi programların bazılarını silmiştim. Facebook kullanmıyorum, telefonda da yer almasını istemiyorum programın. Kaldırılması mümkün mü ?

uyumlu bir ekrann koruyucusu almazsan öncelikle yakınlık sensöründe sorun yaşarsın. Ayrıca mikrofanlar ve hoparlör kapalı olacağından telefon görüşme kaliten düşecektir. V.B.

• Stamina modda bir sorun yaşıyorum telefonu yüzde yüz sarj etmeme rağmen 8saat bekleme süresi gözüküyor stamina modu actıgımda da aynı kalıyor bilgisi olan var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerAk11 -- 16 Nisan 2013; 7:43:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MerAk11

Stamina modda bir sorun yaşıyorum telefonu yüzde yüz sarj etmeme rağmen 8saat bekleme süresi gözüküyor stamina modu actıgımda da aynı kalıyor bilgisi olan var mı acaba?

cevabı ilk sayfada daha önce verildi

• quote:

quote:

Stamina modda bir sorun yaşıyorum telefonu yüzde yüz sarj etmeme rağmen 8saat bekleme süresi gözüküyor stamina modu actıgımda da aynı kalıyor bilgisi olan var mı acaba?

cevabı ilk sayfada daha önce verildi

Özür dilerim gözümden kaçmış olmalı

• quote:

Özür dilerim gözümden kaçmış olmalı

Ne demek hepimizin başına gelebilir :)
  • Sony televizyona falan NFC ile bağlanan veya bağlanmaya çalışan oldu mu hiç? ya da NFC kullanmaya çalışan oldu mu hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapnZAFO
    Sony televizyona falan NFC ile bağlanan veya bağlanmaya çalışan oldu mu hiç? ya da NFC kullanmaya çalışan oldu mu hiç?

Forumda kullananlar var neyi merak ettin?
  • Ben bu ürünle kullanıyorum, bu kulaklığı da sipariş etmiştim bugün ve ya yarın elimde olacak fakat Nfc Bravia Tv ler henüz piyasada yok sonbahar gibi çıkar muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EFE_
    uyumlu bir ekrann koruyucusu almazsan öncelikle yakınlık sensöründe sorun yaşarsın. Ayrıca mikrofanlar ve hoparlör kapalı olacağından telefon görüşme kaliten düşecektir. V.B.

Bakın benim demek istediğim de bu. Şuan sony nin fabrikasyon uyguladığı filmin aynı kesimlerine sahip olan koruyuculardan arıyorum. Kimi ekran koruyucuda ön yüzeyde kamera ve sensörler için delik var. Bana göre olmasına gerek yok. Keza aynı şekil arka yüzeyde de sadece kamera ve video mikrofonunun açık kalması yeterli. Led için ayrı delik oluşturulması film olduğunu çok belli ediyor. Kaldı ki kaliteli film firmaları zaten ürettikleri filmi ince ve sağlam yaptığından nfc ya da sensör gibi teknolojilerin çalışmasında sıkıntı üretmeyecek şekilde yapıyolar.

Düz mantık anlamayın beni, ön yüzeyde tabi ki mikrofon ve kulaklığın açık kalması gerek. Özetle şuan üzerinde duran dragontrail ile bire bir uyumlu kesimlere sahip koruyucu lazım. Stok şeklinde alıcam bi kaç sene idare etsin hesabı.
    Dün gearmaxx firmasının squc tip çift yüzey shield'ını gördüm. İstemediğim tarzdandı. (ön kamera için delikli arka taraf için mikrofon, kamera ve led delikli.) geriye wrapsol kalıyor, onun kesimleri nasıl bilmiyorum.

• Eğer TV'niz DLNA destekliyorsa Xperia Z ile aynı ağa bağlıyken Throw özelliği sayesinde resim müzik ve videolarını TV'de seyredebilirsiniz.

Biraz iş yerindeki samsung smart tv ile denedim gayet güzel çalıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahabraven07

Ben bu ürünle kullanıyorum, bu kulaklığı da sipariş etmiştim bugün ve ya yarın elimde olacak fakat Nfc Bravia Tv ler henüz piyasada yok sonbahar gibi çıkar muhtemelen.

hoparlörden memnun musunuz? ben de düşünüyorum da 250TL'yi denemek için vermek istemiyorum. İyiyse almak istiyorum

• quote:

Eğer TV'niz DLNA destekliyorsa Xperia Z ile aynı ağa bağlıyken Throw özelliği sayesinde resim müzik ve videolarını TV'de seyredebilirsiniz.

Biraz iş yerindeki samsung smart tv ile denedim gayet güzel çalıştı.

Evet bende panasonic plazmada resim ve müzik videolarını seyredebiliyorum tabiki ag üzerinden hatta linüx işletim sistemli uydu recevırıma baglanıp tv ve içindeki hard disteki mkv filmlerimi seyredebiliyorum(tv seyretmek için marketten dremdroid beta ve vlc plyer kurulmalı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavit63 -- 16 Nisan 2013; 13:04:47 >
  • Hoparlör 180 tl civarı olması lazım ve ben de alırken bildiğiniz kumar oynadım fakat çok iyi çıktı gayet memnunum tabi dinlediğiniz müzik türüne ve ya kişisel tercihlerinize göre bu durum değişebilir.İsterseniz dinlediğiniz türde bir müzik söyleyin deneyeyim hemen , şu an yanımda alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahabraven07 -- 16 Nisan 2013; 13:08:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

quote:

Orijinalden alıntı: gıdıkcı

http://www.bimeks.com.tr/urun/125952/sandisk-android-32gb-ultra-micro.aspx

Bu urun nasil sizce?

Ben burdan sipariş verdim
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sandisk-ultra-32gb-class10-micro-sd-hafiza-karti-82890042

android olunca ne oluyor?

• Diğer sayfalarda cloud storage ile ilgili soru soranları görmüştüm o kadar çok sayfa var ki bulupta cevaplayamadım, buraya ekleyelim lütfen belli ki bilmeyenler var; cloud storage olarak Box app ini google playden indirin Xperia ile anlaşmalı bir firma ve 50 gb alan sunuyor Xperia kullanıcılarına telefondan giriş yaptığınız anda promosyon aktif oluyor ve son başvuru Aralık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahabraven07 -- 16 Nisan 2013; 16:45:04 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cavit63

quote:

http://www.bimeks.com.tr/urun/125952/sandisk-android-32gb-ultra-micro.aspx

Bu urun nasil sizce?

Ben burdan sipariş verdim
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sandisk-ultra-32gb-class10-micro-sd-hafiza-karti-82890042

android olunca ne oluyor?

Hiç bir farkı yok sadece fiyat daha uygun

• Önceki sayfalarda soruldu mu bilmiyorum ama video incelemede değinilen oyunlarda oluşan sorunlar düzeltildi mi ? Yoksa kaplama gecikmesi, kare atlama gibi sorunlar hep devam mı edecek ? Mesela Gta'yı rahat oynayamamaktan söz edilmiş video incelemede veya NFS'nin desteklenmemesinden.
  • root ile ilgili olarak. dün adb sürücülerini yüklememişim.yeni farkettim.(burada sadece xperia z yazan dosyayı kurdum) ilk sıkıntımı atlattım şimdi de şöyle bir sıkıntı oluyor. *#*#7378423#*#* yapıyorum display ekranına geliyorum orada takılıyor. beyaz ekranda kalıyor. bilgisayarda enter'a basınca da hata veriyor. 6-7 kere denedim ama banamısın demedi. ne olabilir?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.