Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aresmar

Üzerime alınmadım, ben konuyu gayet kurallara uygun olarak takip ediyorum. Tabi ki insanların onu mu alsam, bunu mu alsam ya da dediğiniz tarz soruları yöneltmesi saçma. Ama çizdiğiniz profil konuyu rom tekelinde tutmanızı ister nitelikte. Bende ona değindim, yanlış anlaşıldıysam affola.

Açıklamak zorunda kalmaya üzülmeyin, ben anlarım o anlar ama her insanın kapasitesi aynı değil. Kapasitesi aynı olsa bunları konuşmamız gerekmezdi öyle değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crashmania

quote:

Üzerime alınmadım, ben konuyu gayet kurallara uygun olarak takip ediyorum. Tabi ki insanların onu mu alsam, bunu mu alsam ya da dediğiniz tarz soruları yöneltmesi saçma. Ama çizdiğiniz profil konuyu rom tekelinde tutmanızı ister nitelikte. Bende ona değindim, yanlış anlaşıldıysam affola.

Açıklamak zorunda kalmaya üzülmeyin, ben anlarım o anlar ama her insanın kapasitesi aynı değil. Kapasitesi aynı olsa bunları konuşmamız gerekmezdi öyle değil mi ?

Kesinlikle amacım rom tekeline filan almak değil konuyu.

Konuyu hazırlarken konuya yaptığım yardımları, hazırlayan arkadaşlara sorarsanız %10 rom/mod %90 sss ve diğer açıklamalar hakkındadır.

Biraz hakkımı yediniz fark etmeden ondan alındım bende.

• arkadaşlar merhaba
    bende bugün yarın bu cihazdan almayı düşünüyorum. Sadece Lg Opimus G ile kıyaslama şansım olmadı. Nedersiniz bu iki cihazı kıyaslayalım dersek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Vay bee tmm kardeş bu klasör işi iyi oldu teşekkür ederim alarm azabınada alışıcaz artık napalım :)

gece tel i uçak moduna alarak bırakmanı tavsiye ederim. yaklaşık 7-8 saatte %1-2 pil kaybeder ve alarm da çalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekmelburak -- 19 Nisan 2013; 16:22:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

quote:

Vay bee tmm kardeş bu klasör işi iyi oldu teşekkür ederim alarm azabınada alışıcaz artık napalım :)

gece tel i uçak moduna alarak bırakmanı tavsiye ederim. yaklaşık 7-8 saatte %1-2 pil kaybeder ve alarm da çalar

+1

Evet kapatmaktan daha iyi bir çözüm kesinlikle
  • Kaybolmasın buraya da kopyalayayım. Pil şarj vs konusunda çok soru geliyor.

Hızlı pil boşalması (Battery drain), Derin uyku (Deep sleep), Uyanık tutma kilidi (Wake lock) terimleri ne anlama gelir?

Android telefonunuzun "deep sleep" denen "derin uyku" modu vardır. Bu modda telefon en az pili harcar.

Eğer bir program işlem yapmak isterse telefonu uyandırır ve uyanık moduna geçirir. Uyanık modda telefonunuz full işlevsel durumdadır.

Güç kullanımında görünen "Uyanık tut" zamanı bir programın ne kadar süre telefonunuzu uyanık tuttuğunu gösterir.

Bazı programlar bir hatadan/takılmadan dolayı ya da kasten sürekli telefonu uyanık tutabilirler, bu duruma uyanık kalma kilidi denir (Wake Lock).

Telefonunuzda bir uygulama bunu yapıyorsa pilinizin aşırı şekilde tükendiğini görürsünüz (Battery Drain). Bu gibi durumlarda telefonu yeniden başlatmak genelde sorunu çözer ancak çözmüyorsa sorunlu programı kullanmamak / devre dışı bırakmak daha doğrudur.

Umarım biraz aydınlatabildim sizleri.

not: Bu cevabı alıntılamaylım sık sorulan sorular bölümüne koyacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 19 Nisan 2013; 16:31:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ekmelburak

quote:

Bence stamina modda bırakın,8 saatte %1 bile harcamaz.Ben şarz edip bırakıyorum sabah kalktığımda hala %100 olarak duruyor.
  • Herkese merhaba benim soyle bir sorunum var birini aradigim zaman ekran kapaniyor ve kesinlikle acilmiyor konusma bitene kadar.boyle bir sorun yasayan varmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiberOzg

Herkese merhaba benim soyle bir sorunum var birini aradigim zaman ekran kapaniyor ve kesinlikle acilmiyor konusma bitene kadar.boyle bir sorun yasayan varmi?

Yakınlık sensöründe bir terslik olabilir kılıf filan mı kapatıyor sensörü?
  • Fotoğraf ve videoyla ilgilenenler için çok hoş bir lens takımı:

Örnek bir video çekmiş birisi bu lensle:

• quote:

Orijinalden alıntı: darkblack_çnr

quote:

Orijinalden alıntı: Kyser Sozey

Herkese Selamlar,

Eski Note 2, Yeni Xperia kullanıcısı olarak bende burada yerimi alayım.

Dünden beri her yerde Siyah Xperia Z aradım ama nafile, Kanyon Sony bile bulamadı. ay sonu gelecek dediler :(

bende dayanamayıp Beyazını aldım. Yarın sabah teslim edilecek inşallah pişman olmam. İlk defa Beyaz bir telefon kullanacağım için Siyah kadar ağır ve karizmatik durmayacak sanırım.

Demeyin öyle ya bende tam beyazında karar kılmıştım sipariş edicektim bak şimdi ikilimde kaldım gene.

Ben garanti olsun diye mor aldım :)

• quote:

quote:

Herkese merhaba benim soyle bir sorunum var birini aradigim zaman ekran kapaniyor ve kesinlikle acilmiyor konusma bitene kadar.boyle bir sorun yasayan varmi?

Sanirim oyle olmus.tesekkurler ilginiz icin

• ben geçen hafta türkcellden aldım telefonu severek kullanıyorum bugün şans eseri mediamaket te gezerken teşir ürünlerini kurcalarken
    Google play dergilik falan gördüm ama benim xz de yok google play marketten baktım bulamadım :(
  • Demekki tv yi de Sony yapıcaz teşekkür ederim

• Merhaba Arkadaşlar, Sony Experia Z mkv dahil tüm videoları oynatıyor mu? Yoksa klasik olarak Sony izin vermedi mi yine? Acil cevaplarsanız sevinirim.

• Rehber ve tus takimi rengini degistirme..

Ekran goruntuleri icin

forum.xda-developers.com
    Screenshots - Post #2
    http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40387291&postcount=2

indir:

Uloz.to
    Search:sk-cz-xperia-team-dialer-jb-dark-edt-xv-xt-xz-v2-zip
    http://ulozto.net/xnoFGw2b/sk-cz-xperia-team-dialer-jb-dark-edt-xv-xt-xz-v2-zip
    (Rehber ve tus takimi)

Uloz.to
    Search:sk-cz-xperia-team-sms-jb-dark-edt-xv-t-z-zip
    http://ulozto.net/xpAoRANf/sk-cz-xperia-team-sms-jb-dark-edt-xv-t-z-zip
    (Mesajlar)

Yakinda eklenecekler

Email (20.nisan)
    Takvim (28.nisan)

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU
     *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Slider Controls v1.02

MediaFire
    SliderControls_v1.02
    http://www.mediafire.com/?v02576et0vbkf2g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 20 Nisan 2013; 16:34:13 >

• hoparlör sesinin benim için hiç bir önemi yok yani dış hoparlörle müzik dinleyen birisi değilim.zil sesi yeterliyse sıkıntı yoktur.ayrıca öyle bir telefonu asla arka cebimde taşımam.
  • Arkadaşlar ilk sayfayı tamamen okudum sorularımın cevabını bulamadım ;

1.S3 teki gibi Ram kullanımı nerden görebiliriz?
    2.Basit veya komik gelebilir ama dosyaları bulamadım albüm ve müzik dışında indirilenler veya diğer yerlere giremiyorum
    3.Ekranı Full Screen yapmak için rootlamayı düşünüyorum.Full Screen yapan varmı memnunmu ?
  • Arkadaşlar telefonda yazılım hatas vardır fabrika ayarlarına aldım ancak şimdi bilgisayarıma aldığım yedeği sony companion kitlendiği için kuramıyorum yardım edin rehber fln hepsi gitti:S
  • quote:

quote:

dostumm sende purex yüklü mü? ben 11 i yüklemiştim 12 çıkmış bilgin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.