Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon rootlu recovery moda alınca install dışında tüm fonksiyonlar çalışıyor install daha önce bir defa daha çalışmıştı bu fonksiyonun çalışmama sebebi ne olabilir bu konuda yardımınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonavrupali17 -- 19 Nisan 2013; 23:10:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burası Sık Sorulanlar başlığı, lütfen teknik konular haricindeki yorumları başka başlıklarda yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Merhaba Arkadaşlar, Sony Experia Z mkv dahil tüm videoları oynatıyor mu? Yoksa klasik olarak Sony izin vermedi mi yine? Acil cevaplarsanız sevinirim.

Yardım????
  • Wifi sorunundan bahsetmişlerdi ancak bu başlık altındaki şikayetleri de görünce vazgeçtim bu telefondan. Wifi önemli aga
  • quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Wifi sorunundan bahsetmişlerdi ancak bu başlık altındaki şikayetleri de görünce vazgeçtim bu telefondan. Wifi önemli aga

Dedikleri kadar abartı değil hocam. Güncelleme ile hallederler.

• twitter'ın resmi uygulamasından, resimli tweet'lerim gönderilemiyor. Bu sorun telefonla mı alakalı, yoksa uygulama ile mi alakalı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Wifi sorunundan bahsetmişlerdi ancak bu başlık altındaki şikayetleri de görünce vazgeçtim bu telefondan. Wifi önemli aga

Bırakın hocam kimseyi iknaya çalışmayın şahsen ben bıraktım soranlara "almayın birader" diyorum. Ne bu yaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 20 Nisan 2013; 8:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz40

quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

quote:

Bırakın hocam kimseyi iknaya çalışmayın şahsen ben bıraktım soranlara "almayın birader" diyorum. Ne bu yaaa...

Eğer biz root edip bir text dosyasında bir rakamı değiştirip wi-fi çekimini güçlendirebiliyorsak (ki benim şu an sorunum yok bu işlemden sonra) emin ol Sony daha iyisini yapacaktır.

Ayrıca Sony bu şikayetleri herhalde yeterince almıştır ve bu telefona ne kadar önem verdiklerini biliyoruz.

Kimse kimseyi ikna etmeye çalışmıyor, ne düşünüyorsak onu söylüyoruz.

Almak isteyen alır almayan almaz.

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar, Sony Experia Z mkv dahil tüm videoları oynatıyor mu? Yoksa klasik olarak Sony izin vermedi mi yine? Acil cevaplarsanız sevinirim.

Yardım????

İlk sayfayı okudun mu? sorunun cevabı yazıyor orada. Ayrıca MxPlayer kullanırsan her videoyu zaten oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresmar -- 20 Nisan 2013; 9:21:47 >

• Sözde teknik sayfası..okumuyor mu ya arkadaşlar başlığı acaba??
  • Aslında konu sahiplerine kendi konularında mesaj silme yetkisi verilmeli.
  • Sen bari yapma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonavrupali17

Telefon rootlu recovery moda alınca install dışında tüm fonksiyonlar çalışıyor install daha önce bir defa daha çalışmıştı bu fonksiyonun çalışmama sebebi ne olabilir bu konuda yardımınızı bekliyorum

Arkadaslar bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mı

• quote:

quote:

Telefon rootlu recovery moda alınca install dışında tüm fonksiyonlar çalışıyor install daha önce bir defa daha çalışmıştı bu fonksiyonun çalışmama sebebi ne olabilir bu konuda yardımınızı bekliyorum

hangi recovery i kurdun ve install derken şarjın kaçtaydı?
  • Beyler , laptopun fişini çektikten sonra telefonda yanındaydı , fişten cıkardıktan sonra hafif düzey prizin uçları telefonun ekranına temas etti.. herhangi bir manyetik dalga - etki sorunu yaratırmı ekran için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

Xzr sayın aresmar şarjım 70 lerde idi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

quote:

Xzr sayın aresmar şarjım 70 lerde idi

https://hotfile.com/dl/203768933/76f6d88/cwm-locked-bl-XZ-XZL.rar.html

Birde bununla cwm yükleyip dene bakalım.

• Arkadaşlar cihazımda örneğin web tarayıcıda veya google playstore da butonlar üstünde yatay gri çizgiler çıkıyor sebebi nedir?

http://k1304.hizliresim.com/18/n/m8gv5.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslankiral -- 20 Nisan 2013; 14:30:09 >
  • Büyük ihtimalle yapmıyorsundur ama yine de aklıma geldi; usb ile pc'ye takılıyken deneme.

@aslankiral, ekran görüntüsü atar mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Büyük ihtimalle yapmıyorsundur ama yine de aklıma geldi; usb ile pc'ye takılıyken deneme.

@aslankiral, ekran görüntüsü atar mısın?

Arkadaşlar cihazımda örneğin web tarayıcıda veya google playstore da butonlar üstünde yatay gri çizgiler çıkıyor sebebi nedir?

0

• quote:

Orijinalden alıntı: aslankiral

Arkadaşlar cihazımda örneğin web tarayıcıda veya google playstore da butonlar üstünde yatay gri çizgiler çıkıyor sebebi nedir?

Dolphin versiyonun nedir? Bendeki v9.3.2 böyle bir durum yok. Ekrandan şüphelenmemiştim ama Google Store'da nerede oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andaluz -- 20 Nisan 2013; 15:02:19 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.