Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Ben sunu yaptım çok şık oldu ve kullanıslı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202383
  • arkadaşlar telefon ile en kaliteli fotoğrafı nasıl çekebiliceğimizi anlatan ufak bi yazı olsa nasıl olur? bir çok ayar var benim gibi daha önce akıllı telefon kullanmayanların kafası karışıyor. normal mod mu oto mod mu ben hala ayırt edemedim.
    @eminemre hocam siz bu konuda bilgiliydiniz baya sanırım sizin gözlemleriniz nedir?
  • mert1905x güzel olmuş eyvALLAH paylaşım için bende telefon gelince bunu uygulayım ALLAH izin verirse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snathius

arkadaşlar telefon ile en kaliteli fotoğrafı nasıl çekebiliceğimizi anlatan ufak bi yazı olsa nasıl olur? bir çok ayar var benim gibi daha önce akıllı telefon kullanmayanların kafası karışıyor. normal mod mu oto mod mu ben hala ayırt edemedim.
    @eminemre hocam siz bu konuda bilgiliydiniz baya sanırım sizin gözlemleriniz nedir?

Kendisi yakında bir rehber hazırlayacak söz verdi.

Dimi dimi?

@eminemre
  • beyler windows xp'de görünmüyor bunu nasıl çözerim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

Ben sunu yaptım çok şık oldu ve kullanıslı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2202383

Güzell ama alt barı ufaltınca alt barla uyumlu çalışmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Greenify programında facebook görünmüyorsa uyku moduna ekleyemiyorsanız telefonun kendi içinde gelen face i root uninstaller ile tamamen kaldırın marketten face tekrar kurun greenity açın ve uyutun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid06 -- 21 Nisan 2013; 12:33:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid06

Greenity programında facebook görünmüyorsa uyku moduna ekleyemiyorsanız telefonun kendi içinde gelen face i root uninstaller ile tamamen kaldırın marketten face tekrar kurun greenity açın ve uyutun....

Güzel fikir

Peki uyutunca facebook iletileri geliyor mu yoksa komple uyuyor mu facebook sen öne alana kadar?
  • Ben alt barı ellemedigim için sorunsuz calısıyor bende ve cok kullanıslı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Stamina moddaki led bildirim ışığı sorunu için yapılması gereken fix, Root gerektirir!

rom sürümü 434

1. Ayarlar güç yönetimi altındaki 3 güç tasarruf modunu kapatın

2. Ayarlar uygulamalar tümü eco modu kontrolu durdurmaya zorla ve verilere temizleye basın

3.SuperStamina.apk yı telefona kopyalayın

4.Telefondan Root explorer ile SuperStamina.apk tekrar buraya kopyalayın /system/app

5.SuperStamina.apk üstünde basılı tutun çıkan listeden permissions seçin, yetkileri bu şekilde düzenleyin rw-r--r--

6.Yeniden başlatın ve keyfini çıkarın

İndirme linki,
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1894078&d=1366330533

Ben henüz denemedim çalıştığını söylüyorlar ama denemek isteyen olursa sorumluluk kendisinindir. Lütfen yapmadan önce CWM yedek almayı unutmayın.

Edit: Denedim artık stamina modda da bildirim ışığı çalışıyor. İlk sayfaya eklenebilir.

denedim hocam gayet stabil çalışıyor..teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hadesperado

Slider Controls v1.02

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU  *** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

http://www.mediafire.com/?v02576et0vbkf2g

hocam yükledim ama ana ekrana koyamıyorum bi yerde yanlış mı yapıyorum acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSeyTan1907

quote:

Orijinalden alıntı: tayfunay

Stamina moddaki led bildirim ışığı sorunu için yapılması gereken fix, Root gerektirir!

denedim hocam gayet stabil çalışıyor..teşekkür ederim

Evet bu güzel oldu rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

quote:

Orijinalden alıntı: redkid06

Greenity programında facebook görünmüyorsa uyku moduna ekleyemiyorsanız telefonun kendi içinde gelen face i root uninstaller ile tamamen kaldırın marketten face tekrar kurun greenity açın ve uyutun....

Güzel fikir

Peki uyutunca facebook iletileri geliyor mu yoksa komple uyuyor mu facebook sen öne alana kadar?

Ustam şuan mesaj vede beğeniler gelmiyor daha önceden geliyordu. face girince görebiliyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

Beyler , laptopun fişini çektikten sonra telefonda yanındaydı , fişten cıkardıktan sonra hafif düzey prizin uçları telefonun ekranına temas etti.. herhangi bir manyetik dalga - etki sorunu yaratırmı ekran için ?

Darbe ile ilgili sıkıntı yoksa elektriksel olarak yok böyle birşey . Havadan nem kapmayın. Manyetik dalga yok. Zaten cam elektriksel yalıtkan direk elektrik versen bile sorun olmaz. Ama verme
  • http://www.teknoseyir.com/89947/haftalik-gundem-degerlendirmesi-15-20-nisan-2013/

Arkadaşlar 18:30'dan itibaren dinlemenizi öneririm, neden bazı kişilerin HTC One'ı övdüğü ve Xperia Z kötülediği hakkında.
  • quote:

Ben alt barı ellemedigim için sorunsuz calısıyor bende ve cok kullanıslı

Doğrudur. Ama alt barda çok devasa ya. :) yada bizim gözümüz alıştı ufağına heralde neyse güle güle kullanın. Paylaşan sağolsun..

• bi ekranının resmini koyabilirmisin merak ettim ne yaptıgını
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

http://www.teknoseyir.com/89947/haftalik-gundem-degerlendirmesi-15-20-nisan-2013/

Arkadaşlar 18:30'dan itibaren dinlemenizi öneririm, neden bazı kişilerin HTC One'ı övdüğü ve Xperia Z kötülediği hakkında.

Htc nin en sevmediğim huyu müşterilerini kobay yerine koymasıdır. Anlıycağınız bir model çıkarıyor one x diyelim alıyorsunuz hevesle bakmışsınız o eksik bu eksik 2 ay geçmeden kıçına + koyup kusura bakmayın yanlış ürermişiz der gibi. Ne oluyor hop elinizdeki telin değeri yerlerde be adam be üretici bilinçlimi yapıyorsun yoksa dalga peşindemisin amacın nedir. Her modeli öle hemen hemen yanılmıyorsam valla almaya korkar oldum alacaz. Sonrası aynı senaryo satışı düşmüşmüş düşer tabi millet korkar oldu.

• quote:

bi ekranının resmini koyabilirmisin merak ettim ne yaptıgını

Tabikide
    Küçültülmüş alt bar..

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

• Arkadaşlar cihazımda örneğin web tarayıcıda butonlar üstünde yatay gri çizgiler çıkıyor sebebi nedir?

http://k1304.hizliresim.com/18/n/m8gv5.png

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.