Şimdi Ara

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.642
Cevap
61
Favori
419.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redkid06

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

bi ekranının resmini koyabilirmisin merak ettim ne yaptıgını

Tabikide
    Küçültülmüş alt bar..

*** XPERIA Z - SIK SORULAN SORULAR ve TEKNİK REHBER ***ANA KONU

peki bunu yapınca benim yaptıgımı yapınca ne oluyor da calısmıyor ? (merak ettim bnde yapabilirim bunu)

• Hocam jelatini alip yapıştırdığımızda suya sokunca jelatin açılıyormu? Sony mail attım geri dönüş olmadı bunun için özel jelatinde üretmesi lazım sony'nin telefonun en büyük yeniligini kullanamıyacağız eger açılıyorsa.

Birde root yaparken takılırsa telefonun acılmama riski yüksek mi?
  • rehberi hazırlayan ve emeği geçen arkdaşlara çok teşekkürler. bayağıdır bildirim ışığı için rootlamayı düşünüyodum hazır pazar günü halletim sayenizde.
    yalnız söylemek istediğim bir kaç şey var;
    rootladıktan sonra yüklediğimiz twrp recovery bazen hata veriyor, dokunmatik çalışmıyordu. zaten xda'da bir müddet sonra düzensiz çalıştığını söylemişler. düzeltilmiş halini de yakında yayınlayacaklarmış. bende eskiden aşina olduğum cwm recovery yükledim; ses tuşlarıyla falan kontrol biraz eski usül ama daha sağlıklı.
    bir de alt bardaki tuşların boyutunu küçülten arkadaşlar xda'daki konunun içerisinde olan camera fix zipini de yüklemeliler uyumu devam ettirebilmek için, uyarı olarak ilgili bölüme konu sahibi arkadaş eklerse güzel olur.

• mw ve real racing 3 ü yükledim. oyunun icindeki sesler walkman de neden gozukuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Never More

Arkadaşlar ilk sayfayı tamamen okudum sorularımın cevabını bulamadım ;

1.S3 teki gibi Ram kullanımı nerden görebiliriz?
    2.Basit veya komik gelebilir ama dosyaları bulamadım albüm ve müzik dışında indirilenler veya diğer yerlere giremiyorum
    3.Ekranı Full Screen yapmak için rootlamayı düşünüyorum.Full Screen yapan varmı memnunmu ?

1 ayarlar-uygulamalar-sağa çekince ram miktarı geliyor.

2. Dosya yöneticisiyle bakacak, file commander stock romda geliyor zaten ama total commander yüklerse daha kullanışlı olur diyebiliriz
  • @mert1905x@hadesperado@aresmar

Dostum , blackmart alpha hakkında bilginiz varmı nedir bu?
  • Arkadaşlar yeni yazılım güncellemesi gelmiş. Şuan yüklüyorum sizde telefonunuzu pc ye bağlayıp kontrol edin.
  • benim cihazda güncelleme çıkmadı
  • Orijinalden alıntı: mert1905xpeki bunu yapınca benim yaptıgımı yapınca ne oluyor da calısmıyor ? (merak ettim bnde yapabilirim bunu)

usta geri tuşu kocaman oluyor diğer home ve menü tuşu ise küçük kalıyor. mutant gibi bişeye benziyo :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redkid06 -- 21 Nisan 2013; 17:15:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: degerbal

benim cihazda güncelleme çıkmadı

Benim cihazım isviçreden gelme. Yazılım yüklendi fakat değişen hiçbirşey olmamış. Sürüm falan aynı yani, bi değişiklik farkedersem yazarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber-44

quote:

Benim cihazım isviçreden gelme. Yazılım yüklendi fakat değişen hiçbirşey olmamış. Sürüm falan aynı yani, bi değişiklik farkedersem yazarım buraya.

derleme numarası kaç oldu..????
  • quote:

quote:

quote:

10.1.A.1.434 güncellemeden öncede bu sürümdü ve kendi bilgisayarımdan güncellemiştim. Eğer farklı bi yazılım olmasaydı 703.3 mb dosya indirmezdi, pc de yüklü olduğundan direk kuruluma geçerdi.
    Garip bi güncelleme oldu bu..

• quote:

Orijinalden alıntı: LightningRaven

@mert1905x@hadesperado@aresmar

parali uygulamalari direk indirme.. yani korsan market
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10.1.A.1.434 güncellemeden öncede bu sürümdü ve kendi bilgisayarımdan güncellemiştim. Eğer farklı bi yazılım olmasaydı 703.3 mb dosya indirmezdi, pc de yüklü olduğundan direk kuruluma geçerdi.
    Garip bi güncelleme oldu bu..

belki türkiye ile ilgili bir rom güncellemesi yapmıştır.. şimdilik 434 deyiz ::)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Peki telefona yüklemeye gerek varmı sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedealer

Hocam jelatini alip yapıştırdığımızda suya sokunca jelatin açılıyormu? Sony mail attım geri dönüş olmadı bunun için özel jelatinde üretmesi lazım sony'nin telefonun en büyük yeniligini kullanamıyacağız eger açılıyorsa.

Birde root yaparken takılırsa telefonun acılmama riski yüksek mi?

Anti shatter denen bir ekran koruyucu ve değil suyla ıslanınca çıkmadığı gibi çıkarmak için bayağı kuvvet denemen lazım.
    Root yapoarken telefon takılmıyor zaten runme bat dosyası bilgisayarda takılıyor ve kabloyu çıkarsanda herhangi bir problem olmuyor.

Bu üstündeki zaten çok özel bir jelatin ve tüm xperia serilerinde var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Peki telefona yüklemeye gerek varmı sence ?

Randımanlı çalısmıyor bence gereksiz.

• Geçen telefon baya bir parmak izi olunca yıkamaya kadar verdim, musluktan hafifçe akan su ile yıkadım ve bir gün sonra arka kameranın bulunduğu yerde içeride su damlacıkları olduğunu gördüm. Suyun içerisinde 2-3 dakika beklediğinde böyle birşey olmamıştı... Değişim için geri göndermelimiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaviourknight

mw ve real racing 3 ü yükledim. oyunun icindeki sesler walkman de neden gozukuyor.

daah önce yazdığım yöntemle oyun klasörlerine ".nomedia" adlı boş dosya koyun görünmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iOC

Geçen telefon baya bir parmak izi olunca yıkamaya kadar verdim, musluktan hafifçe akan su ile yıkadım ve bir gün sonra arka kameranın bulunduğu yerde içeride su damlacıkları olduğunu gördüm. Suyun içerisinde 2-3 dakika beklediğinde böyle birşey olmamıştı... Değişim için geri göndermelimiyim?

Hocam paralel onu zor degiştirir bence deneyinde pek umutlu degilim.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.