Şimdi Ara

XPERIA Z SU GEÇİRMESİ ve kapı gibi kanıt (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cuma gunu dogubankta babama telefon aliyorduk. Esnaf ile teknoloji geyigi yapmaya basladik. Tablet Z istermisin dedi. Ha su dunyanin en cabuk su geciren telefonun tableti mi dedim gulerek. Aynen oyle dedi serviste bu durumu kabul etmiyor kapaklari acik birakmissiniz diyormus dedi. Ben attim ama gercekten oyleymis desenize dedim. Aynen oyle dedi. O zaman benim note2 suya daha cok dayanikli desene dedim. Gulustuk :)

Dostlar iphone4s imde lifeproff kullaniyordum. Su gecirdi. Dedim benim bahtsiz bedeviligim herhalde dedim. Benle birlikte alan 2 arkadasimin life proffu da su gecirdi. Yani bu sulu isler zor isler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef aynı durum benim başımada geldi.tüm kapaklar kapalıyken su geçirdi.ve arka kapakta bahsedilen kalkma olayı bendede mevcut. bizim başımıza gelenler sanırım iyice artacak.

• Geçmiş olsun hocam. Sony sayfası bu konularla doldu taştı bir çözüm bulması lazım Sony'nin
  • teknosa pismanliktir maleset

• Sony merkeze topluca mail atmak lazim xda da da bu durum soz konusi. Dunya para ver karsiligi bi hic

• iboocum kullanıcısına yanıt
    Teknosa ile hiçbir alakası yok durumun. Sony Mobile bu tür durumları servislere bildirmeli ve buna göre cihaz değişimi yapılmalı.
  • arkadaşlar çoğumuz telefonlarımızı cebimizde taşıyoruz ve telefon boyutları yüzünden cepte esniyor olabilir bu yüzden de o arkadaki açıklık oluşuyordur bence.. Bu kullanıcı hatasınamı yoksa fabrika hatasınamı girer bilmiyorum ama aklınızda bulunsun bence ...
  • chaykolic C kullanıcısına yanıt
    XperiaBlog bu sorun ile ilgili yazmıştı.
    Tüm cihazlarda arka sol tarak kalkıyor ve tam o bölgede telefonun işlemcisi yani en çok ısınan parçası bulunuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEZANGO

XperiaBlog bu sorun ile ilgili yazmıştı.
    Tüm cihazlarda arka sol tarak kalkıyor ve tam o bölgede telefonun işlemcisi yani en çok ısınan parçası bulunuyor.

yeni konu açtım bu konuyla ilgili anket düzenlemişler
  • şimdi teleservice sitesinden telefonumun durumunu inceledim ve şöyle yazıyor:
    TELEFONUNUZDA MEKANIK PARCA DEGISTIRILMISTIR, TELEFONUNUZA GUNCEL YAZILIM(SOFTWARE) YUKLENMISTIR, CIHAZINIZIN TAMIR SURECI BASARI ILE SONUCLANMISITR.

Açıkçası bu yazıyı gördükten sonra ve 1 hafta akıllı telfonsuz gezdikten sonra hiç tüketici mahkemesi ile uğraşmak istemiyorum. Sorun yoksa bunu bir kaç ay daha kullanıp, ilerde iPhone 5s almayı düşünüyorum.
    Cihaz elime ulaştığında sizlere tamirin düzgünlüğü ile ilgili haberdar edicem.
  • Bugün telefonu sevisten aldım. Hangi parçalar değiştiği çıkış kağıdında yazmıyor. Arayınca Board değişmiş diyorlar, ekran değişmemiş. Ufak leke kaldı ekranda ama sorun değil.
    Neyse darısı başınıza. Umarım herkesin sorunu çözülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WEZANGO

Bugün telefonu sevisten aldım. Hangi parçalar değiştiği çıkış kağıdında yazmıyor. Arayınca Board değişmiş diyorlar, ekran değişmemiş. Ufak leke kaldı ekranda ama sorun değil.
    Neyse darısı başınıza. Umarım herkesin sorunu çözülür.

hayırlısı olsun. kargoyla daha dün teslim aldı ankara teleservice ama hala kayde geçmedi telefon. bekliyoruz inş. hatalarını telafi ederler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.