Şimdi Ara

xperia z telefonumun cami catladi yere dusup acil yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonumun cami catladi yere dusup ve su an dokunmatigi tepki vermiyo. sanirim caminin degismesi gerekiyo. oncelikle bu konuda teknik servis onerisi olan var mi? ucret ne kadar tutar bunun hakkinda bilgisi olan ve yardim edebilicek olan varsa cok makbule gecer.

bir de bu telefon sirket telefonum oldugu icin pek acikcasi kurcalamisligim yok ve onemli telefon numaralarim da icinde. bu rehberi nasil pcden alabilirim onu da soyleyebilir misiniz? yardimci olucak arkadaslara simdiden cok tesekkekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mertizma

arkadaslar telefonumun cami catladi yere dusup ve su an dokunmatigi tepki vermiyo. sanirim caminin degismesi gerekiyo. oncelikle bu konuda teknik servis onerisi olan var mi? ucret ne kadar tutar bunun hakkinda bilgisi olan ve yardim edebilicek olan varsa cok makbule gecer.

bir de bu telefon sirket telefonum oldugu icin pek acikcasi kurcalamisligim yok ve onemli telefon numaralarim da icinde. bu rehberi nasil pcden alabilirim onu da soyleyebilir misiniz? yardimci olucak arkadaslara simdiden cok tesekkekkur ederim

xperia z ekran dokunmatik ekran ile dokunmatik..

pc companion die bir uygulaması var sanırım onu kurman yeterli olur.. link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi originalgsmparts -- 15 Temmuz 2015; 17:03:56 >

• Sıkıntı hala devam etmekteyse yardımcı olabiliriz.Teknik servis hizmeti veriyoruz sizin için fiyat çıkartabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.