Ya kullanıcıya denk gelebiliyor her firmada var bu geçende bir konu vardı Z1 aldım mutluyum diye,sırf telefonu kötülemek için buraya üye olan adamlar var dikkat et.
Ben bu telefonu Vodafone dan tarifeye ek olarak alacağım. Diyelimki dediğim sorunlar çıktı. İade alırlar mı?
eğer red tarifeleri ile alacaksan telefonu iade almayı geç 2 yıl içinde yaşayacağın en ufak bir sorunda tamir edilemiyorsa hiç mırın kırın etmeden hatta sana bile sormadan sıfırını gönderiyorlar tamir süresince de sana en az o ayarda bir telefon veriyorlar. iphone 4 almıştım zamanında garanti bitmesine 1 ay kala ekranda sarı leke cıktı. arayıp söyledim gelip evden aldılar yerine kullanmalık bir samsung verdiler s2 ydi sanırım 15 gün sonrada kapıma kadar getirip tamir edilemedi. bu yeni iphone unuz dediler. eğer ki red tarife ile vodafone dan alıyorsan hiç gözün arkada kalmasın.
Çok teşekkür ederim. İçimi rahatlattın gerçekten :) O zaman Vodafone güvenilir :)
Z1 Sonynin en iyisidir kanımca hala oyle dusunuyorum z nın hatalarının gıderıldıgı saglam model z2 cok cabuk geldi sorunları var
Artık alıcaz yani. Gel beni al diyor :D İnşallah alırım ya :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme