Şimdi Ara

Xperia Z yada Z1 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar forumda yeniyim :). Forumda XZ ve XZ1 hakkında konuları okudum. Kimisinde su geçiriyor kimsinde geçirmiyor. Kimisinde telefon 50 cm yükseklikten düşüp parçalanıyor kimisi sapasağlam duruyor. Ve özellikle Z1'de bir çok hatanın olduğunu duydum. Ve telefonu almaya korkuyorum artık. Gerçekten bu sorunlar var mı? Bu iki telefondan birini kullanan varsa deneyimlerini söyleyebilirler mi? Yani dediğim gibi yukarıdaki sorunlar sizde var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soshine -- 24 Temmuz 2014; 12:05:23 >

• Ya kullanıcıya denk gelebiliyor her firmada var bu geçende bir konu vardı Z1 aldım mutluyum diye,sırf telefonu kötülemek için buraya üye olan adamlar var dikkat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

Ya kullanıcıya denk gelebiliyor her firmada var bu geçende bir konu vardı Z1 aldım mutluyum diye,sırf telefonu kötülemek için buraya üye olan adamlar var dikkat et.

Ben bu telefonu Vodafone dan tarifeye ek olarak alacağım. Diyelimki dediğim sorunlar çıktı. İade alırlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soshine

quote:

Ya kullanıcıya denk gelebiliyor her firmada var bu geçende bir konu vardı Z1 aldım mutluyum diye,sırf telefonu kötülemek için buraya üye olan adamlar var dikkat et.

Ben bu telefonu Vodafone dan tarifeye ek olarak alacağım. Diyelimki dediğim sorunlar çıktı. İade alırlar mı?

7 Gün içinde zaten iade almaları lazım,bundan sonrası Sony ile aranda.
  • Z1 gayet sık ve tipik sony cihazlari gibi saglamdir,yani en azindan dusmeye karsi sonyler digerleri gibi hemen perte cikmazlar bu acidan icin rahat olsun bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim :) Sanırım Z1 alacağım inşALLAH :)
  • Z1 kullanıcısı olarak söyleyeyim benim karşılaştığım sorunlar. Bölümde bilen bilir yalanla işim filan olmaz.

1-Ekran ekran güneş altında bazen gözükmüyor zor oluyor.
    2-Kamera ön ve arka kameradan hiç memnun değilim karıncalanma ve kumlanma yapıyor. Gündüz bazen çok güzel çekiyor bazense tırt.
    3- Ses seviyesi çok düşük değil. Ama diğerlerinden azda olsa düşük.
    4- Ve bazen hafif ekranda aptallaşma oluyor. Üst bildirim çubuğu kendiliğinden açılıyor. Klavye sapıtıyor bu güncellemeyle düzelecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    Suya soktunuzmu hiç
  • Soshine kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim Z de çok sorun var Z1 de fiziksel olarak yok ama güncellemelerden dolası az da olsa sorun var bende alacam inşAllah en yakın zamanda
  • XxTRUCKxX X kullanıcısına yanıt
    Evet hocam soktum

• %90 ı fake.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

Evet hocam soktum

Peki her hangi bir sorun oluştu mu suya sokunca?
    Suya soktuğumda hiç bir sorun olmadı sadece ekran aptallaşıyor yoğun bir suda kullanamayorsun ama suyun içinden çıkardığında silmeden rahat kullanabiliyorsun ekran su tutmuyor
  • quote:

Suya soktuğumda hiç bir sorun olmadı sadece ekran aptallaşıyor yoğun bir suda kullanamayorsun ama suyun içinden çıkardığında silmeden rahat kullanabiliyorsun ekran su tutmuyor

Hımm. Peki bu telefonu alırken nelere dikkat ettiniz? Yani kasa açıklığı var mı,kaçıncı hafta üretimi diye baktınız mı?
    Hiç bir şeye dikkat etmedim aceleye geldi zaten 1 saat içinde aldım öyle
  • quote:

Hiç bir şeye dikkat etmedim aceleye geldi zaten 1 saat içinde aldım öyle

Peki çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :) Size son bir soru sormak istiyorum :)

Ben bu telefonu alırken kasa açıklığını veya fiziki açıdan nasıl sorunlu olup olmadığını anlayabilirim? Yani telefonu aldığımda eve gidip su içerken üzerine su döküldü ve telefon su geçirdi diyelim? Bunu yaşamamak için alırken nasıl bir incelemede bulunmalıyım?
    O konuda pek anlayamıyorum bir arkadaşa z2 aldık baktım baktım hiç bir şey anlamadım malesef. ama kasa açıklığı kendini belli eder heralde
  • quote:

O konuda pek anlayamıyorum bir arkadaşa z2 aldık baktım baktım hiç bir şey anlamadım malesef. ama kasa açıklığı kendini belli eder heralde

Peki çok teşekkür ederim :) İyi akşamlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soshine -- 24 Temmuz 2014; 22:07:59 >
    iyi akşamlar hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soshine

quote:

eğer red tarifeleri ile alacaksan telefonu iade almayı geç 2 yıl içinde yaşayacağın en ufak bir sorunda tamir edilemiyorsa hiç mırın kırın etmeden hatta sana bile sormadan sıfırını gönderiyorlar tamir süresince de sana en az o ayarda bir telefon veriyorlar. iphone 4 almıştım zamanında garanti bitmesine 1 ay kala ekranda sarı leke cıktı. arayıp söyledim gelip evden aldılar yerine kullanmalık bir samsung verdiler s2 ydi sanırım 15 gün sonrada kapıma kadar getirip tamir edilemedi. bu yeni iphone unuz dediler. eğer ki red tarife ile vodafone dan alıyorsan hiç gözün arkada kalmasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.