Şimdi Ara

Xperia Z1 Alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yakın zamanda Z1 almaya karar verdim... sizce almalı mıyım... alırsam pişman olur muyum... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

• minkara kullanıcısına yanıt
    Pek pişman olmassın ama z2 yolda
  • z2 yi bekleyin derim sırf yeni ekran teknolojisi için
  • Z2'yi bekleyin bence de hocam
  • z2 yi bekle o zaman z1 in fiyatında düşme olur
  • z2 yi bekle o zaman z1 in fiyatında düşme olur
  • z2 bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyat konusunda haklısınız aslında ama z2 yüksek fiyattan gelirse ülkemize çok bir düşme olacağını da sanmıyorum...
  • Birader hangisini alırsan birsonraki çıktığında keşke bekleseydim diyeceksin. o yüzden beklemek istemiyorsan Z1 seni her türlü karşılar
  • Şuan Z1 alsan pişman olmazsın 600-700tl benim için sorun değil diyorsan ozaman Z2 yi beklemelisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda z1 alinmaz kesinlikle cunku z2 cikinca, z1 fiyati dusecek ve suandaki z1in fiyati z2 nin olacak biraz karisik anlattim ama hem z2 cok uzun omurlu bir telefon olmus gercekten tavsiyem; bekleyin...

• Z2 çıktıktan 6 ay sonrada Z3 çıkacakmış. O zaman yine Z2 eskiyecek :) boşuna bekleme bence.. ama 6 ay beklersen Z1 çok ucuzlar herhalde :)
  • Z2 nin ekranı z1'den kat kat iyi. O yüzden z2yi bekleyin.
  • Arkadaşlar bende z1 Compact almayi düşünüyorum ( avrupadan ) z1 compact ve z1 arasında 60 70 lira fark var. Sizce hangisini almalıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ealist63

Arkadaşlar bende z1 Compact almayi düşünüyorum ( avrupadan ) z1 compact ve z1 arasında 60 70 lira fark var. Sizce hangisini almalıyım ?

z1 al tabikide. Bence ikisinide alma, z2 alırsın çıkınca. Bende bekliyorum çıkmasını, avrupada ne zaman satışa çıkacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: minkara

arkadaşlar yakın zamanda Z1 almaya karar verdim... sizce almalı mıyım... alırsam pişman olur muyum... yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...

al ve kullan derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Arkadaşlar bende z1 Compact almayi düşünüyorum ( avrupadan ) z1 compact ve z1 arasında 60 70 lira fark var. Sizce hangisini almalıyım ?

z1 al tabikide. Bence ikisinide alma, z2 alırsın çıkınca. Bende bekliyorum çıkmasını, avrupada ne zaman satışa çıkacak ?

Z2"nin ne zaman çıkacağını bilmiyorum, z1 compact bana göre z1 den daha iyi -,-

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

quote:

Z2"nin ne zaman çıkacağını bilmiyorum, z1 compact bana göre z1 den daha iyi -,-

O zaman niye soruyosun dostum onu al direk

• z2 yi bekle
  • z1 compactı bekleyenleri oku, gör, dertlerini dinle. Eğer telefona o kadar para vermek sana mantıklı geliyor ise, direkt git al Z1 i .
    Çünkü bu işin sonu yok. ben hatırlarım, 3310 ilk çıktığı günler biz bunla, marsa bile gideriz dedik, yılanda ne rekorlar kırdık, ne melodiler tasarladık.
    Şimdi gelde teknolojinin geldiği yere bak, bu işin sonu, ucu , bucağı yok. Ya paraya kıyıp VERTU al , farklı bir tarz yarat, yada Z1 al, keyfine bak. Bu telefon elbette ucuzlayacak, elbette üst serisi çıkacak, ama bu işin sonu yok. 3 ay bekleyip, 3 ay telefonsuz kalana kadar, al gitsin. Şunu hiçbir zaman unutma, bu teknoloji hiçbir zaman durmaz, ve hiçbir zaman piyasadaki en iyi telefonu kullanamayacaksın. Hep daha- iyisi gelecek, fazla kasmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.