Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: @BJK@

Hocam bende arkadaş gbi deodex İ yükledikten sonra zipli deodex İ yükledim ama. Telefon açılmadı hep sony yazısından sonra Hep kapandı. Orjinal rom û tekrardan yükledim.

Sanırım deodex işlemi sıkıntılı onu tekrardan araştırıcam. Sürümünüz 4.4.4 ise yukarda verdiğim talimatlarla deodex yapabilirsiniz sıkıntısız bi şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteux9 kullanıcısına yanıt
    Denicem tekrardan bakalım.

• quote:

Hocam bende arkadaş gbi deodex İ yükledikten sonra zipli deodex İ yükledim ama. Telefon açılmadı hep sony yazısından sonra Hep kapandı. Orjinal rom û tekrardan yükledim düzeldi,ana ekrana geçmedi bi türlü

Hocam sürümünüz 4.4.4 ise meteux9 hocamızın verdiği 450mb küsür dosyayı indirip yapınız. Ben kendim yaptığımda bende de Sony yazısında kaldı. 450mb küsür dosyayı yüklediğim de sorun olmadı.

Kamerayı yaptınız da Ayarlar-Uygulamalar-Tümü seçeneğinden Kamera ve Kameralar uygulamalarına Veri sil-önbellek sil yapınız.
  • evet 4.4.4

450mb dosya nerede peki? dün gece öyle bişi indirmedim mesala:)
  • Hocam bir link vereceğim. Bilgidirm paneli hakkında. Konuya eklerseniz arkadaşlarımızın yararına olacağı düşüncesindeyim.

Verdiğim sitede simgelerin boyları var.

ilk başlayan 4 5 6 olarak isimlenmiş linkler simgelerin altında isim olmadığı linkler.

Diğer resimlerin altında tekrar eden 4 5 6 boyutlarındaki linkler isimli olanlardır.

4 en büyük 6 en küçük boyutludur.

XDA Developers
    [MOD] Get quick settings back on kitkat in notification drop down
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2699316

• Yukarıda meteux9 arkadaşımızın beni alıntılayıp cevapladığı mesajda.
  • Güzel oldu
     [Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR

• deodex bat dosyasındaki deodex zipli klsasör yerine bu 450 mb zipli dosyayı yüklücem,sonrada verilen 2 tane apk dosyasınıda kurduktan sonra tımeshıf ve 4k yı yüklücem sıralama bu şekilde değil mi?
  • aynen deodex işlemi yapacağınıza verilen dosyayı cwm ile yükleyin sonrası size kalmış. Kamera ise kamera yönergelerini yapın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam son aşamadayım,http://d-h.st/58y

burdan nasıl dosya indirilir:) sinir oldum,nereye tıklıcaz yahu..
  • yükledim,kamerada 4K ve Timeshıft özelliği geldi fakat hata kamera kullanılmıyor deyip kapanıyor malesef.
    uygulamalardan kamera ve kameralar veri silde yaptım.şimdi nerede hata yaptık :(
  • quote:

hocam son aşamadayım,http://d-h.st/58y

burdan nasıl dosya indirilir:) sinir oldum,nereye tıklıcaz yahu..

Hangi mod bu?
  • bu arada manuel modda sadece 8 Mp var? neden böyle oldu?
  • İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN [V8]
  • bozdum sanırım telefonu,manuel de sadece 8 mp gözüküyor,timeshifte tıkladığımda ise hata mesajı alıyorum.
  • quote:

İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN [V8]

Bence kamera olmamış.

Tekrar indirin telefona atın ve telefonu kapatıp güç tuşuna basıp açın yeşil led yanınca ses açmaya basın taki pembe led yanana kadar. Sonra wipe cache ve advenced teki wipe dalvik yapın. install zip olan seçeneğe gelin oradan attığınız dosyayı yükleyin. Tekrar wipeleri yapın sistemi yeniden başlatın. Verileriniz gidebilir.

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR

• İşim vardı yazamadım kusura bakmayın arkadaslar.İlk önce root daha sonra cwm sonrasında deodex sonra xposed installer ve modlar en son kamera modunu yüklerseniz sıkıntı olmayacaktır.

• hocam sağolun kamera düzeldi,otomatik modda 15 ve 20 mp geldi.fakat timeshift ve 4k çalışmıyor.
    bu arada xposed installer tıkladığımda kırmızı ile xposed en son sürümü aktif değildir.şimdi frameworku kurmak istermisiniz diyor.
    bununla alakalı olabilir mi acaba,
    tıklayıncada cihazınız soft brick olabilme ihtimali var gibi bir uyarı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @BJK@ -- 25 Ağustos 2014; 21:28:22 >
  • quote:

hocam sağolun kamera düzeldi,otomatik modda 15 ve 20 mp geldi.fakat timeshift ve 4k çalışmıyor.
    bu arada xposed installer tıkladığımda kırmızı ile xposed en son sürümü aktif değildir.şimdi frameworku kurmak istermisiniz diyor.

Ben güncelledim sıkıntı olmadı. Ayarlar-Uygulamalardan tekrar veri önbellek yapın. Ben böyle yapınca düzelmişti. Kamera ve Kameralar uygulamasını yapın.
  • quote:

hocam sağolun kamera düzeldi,otomatik modda 15 ve 20 mp geldi.fakat timeshift ve 4k çalışmıyor.

Zaten frameworku yüklemezseniz çalışmaz 4k timeshift modları

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.