Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cittaslow

Bendeki 2.8.2 sürümünü buraya yükledim. 2.8.12 ve 2.8.15 sürümleri çıkmış. Onları denedinizi mi?

Teşekkür ederim.Yenilerin hepsini denedim olmadı birde 2.8.2 yi deneyeceğim müsait olunca
  • Dostlar, çok acil!

Telefonumu root'ladım. Daha sonra deodex falan yüklemeye çalışırken sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım ve şu an telefon açılmıyor. Bazen kendi kendine "Sony" yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor.

Ayrıca;

telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basmak da işe yaramadı. Herhangi bir menü gelimiyor.

Bir de şu var; bilgisayar da telefonu görmüyor o yüzden Sony Update'le onarma da yapamıyorum.

Lütfen yardımcı olun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bortecinem

Dostlar, çok acil!

Telefonumu root'ladım. Daha sonra deodex falan yüklemeye çalışırken sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım ve şu an telefon açılmıyor. Bazen kendi kendine "Sony" yazısı geliyor sonra tekrar kapanıyor.

Ayrıca;

telefon kapalıyken ses kısma tuşuna basmak da işe yaramadı. Herhangi bir menü gelimiyor.

Bir de şu var; bilgisayar da telefonu görmüyor o yüzden Sony Update'le onarma da yapamıyorum.

Lütfen yardımcı olun.

Sony nin Seus programıyla deneyin. Görmesi lazım diye düşünüyorum. Daha da açamadıysanız. Flashtool la stock rom atarsınız.
  • z1 compact D5503 14.5.A.0.270 için root yapabilen var mı arkadaşlar. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
  • Ben z1 kullanıcısıyım, Z1 5.0 sürümüne root nasıl atabilirim bi türlü beceremedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sesdeneme123

Ben z1 kullanıcısıyım, Z1 5.0 sürümüne root nasıl atabilirim bi türlü beceremedim ?

Bootloader kilidiniz açıksa yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

quote:

Orijinalden alıntı: sesdeneme123

Ben z1 kullanıcısıyım, Z1 5.0 sürümüne root nasıl atabilirim bi türlü beceremedim ?

Bootloader kilidiniz açıksa yardımcı olabilirim.

Hocam Z1 kullanıyorum bana yardımcı olanşlirmisiniz? Lolipop 5.0.2 sürümüm 270. Nasıl root yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bootloader kilidiniz açık değilse nispeten uzun bir yöntem var ama ben flashtool ile bootloader kilidini açtıktan sonra daha kısa bir yöntem kullandım. Bu konuda bilgi vermemişsiniz eğer açıksa yöntemi anlatayım size. Açık değilse eğer ilk önce ordan başlamak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Eğer bootloader kilidiniz açık değilse nispeten uzun bir yöntem var ama ben flashtool ile bootloader kilidini açtıktan sonra daha kısa bir yöntem kullandım. Bu konuda bilgi vermemişsiniz eğer açıksa yöntemi anlatayım size. Açık değilse eğer ilk önce ordan başlamak gerek.

Telefon aldığım gibi hiç bişi yapmadım

• Gençler root atmak istiyorum ama root hakkında doğru dürüst hiçbir şey bilmiyorum.bi kaynak gösterebilir misiniz ise yarar bi kaynak yoksa kendiniz bi bilgilendirme yapabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.