Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 157 karnel linklerinin hiç biri açılmıyor !!!
  • V8 i yükledim 8 mp versiyon 120 fps slowmotion cekimi var ama 1080p de 60 fps bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .157 için yapılan root işleminde benimkinde sıkıntı olmadı ama abimin .157 Z1C'sinde telefon çalıştığı halde ekran gelmiyordu. Yapacaklar bence yedek alsınlar.
  • ###YENİ ROOT (.157)###

XPERIA Z1

1) Linkten Flashtool Programını İndiriyoruz ;

www.flashtool.net
    Downloads - Flashtool
    http://www.flashtool.net/downloads.php

2) Kurduğumuz program vasıtasıyla 14.4.A.0.108 Kernel'ini Telefonumuz Flashlıyoruz

.108 KERNEL :

3) Root işlemini yapıyoruz;

Bu program ile yapabilirsiniz :

4) Flashtool ile 14.4.A.0.157 Kernel'ini Telefonumuza Flashlıyoruz;

.157 KERNEL :

şu bölümü bana ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz indirdiğim kerneli firmarenin içine atıyorum sonra flashtoolu acıyorum yıldırıma tıklıorm firmvarenın içine attığım kernel orda yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannha -- 28 Şubat 2015; 6:16:55 >

• linklerdeki dosyalar ftf olarak gelmıor exe olarak gelıyor oyuzden gormuor sanırım nasıl ftf cevirecem exeyı kuruyorum pcye vırus bulastırıor nasıl ıstır anlamadım bırısı yardımcı olsun lutfen
  • hasannha H kullanıcısına yanıt
    çok çok özür dilerim yanlış yerden indiriyormulum sorunumu çözdüm :D

birşey daha soracam kernellerı flashladığımızda telefon ayarlar uygulmalar fılan sılınıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasannha

çok çok özür dilerim yanlış yerden indiriyormulum sorunumu çözdüm :D

birşey daha soracam kernellerı flashladığımızda telefon ayarlar uygulmalar fılan sılınıyor mu ?

Hayır.
  • Sonunda rootladım teşekkür ederim .d .d

• Hocam bu deodex yaparken uygulamalar mesajlar rehber vs gidiyor mu?özellikle tinted status bar mükemmel duruyor

• CWM recovery yükleyemedim yardımcı olabilecek biri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetgox

Hocam bu deodex yaparken uygulamalar mesajlar rehber vs gidiyor mu?özellikle tinted status bar mükemmel duruyor

Hayır verileriniz kaybolmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosberq

CWM recovery yükleyemedim yardımcı olabilecek biri var mı?

Cwm yükleme esasında yaptığınız işlemleri yazar mısınız?
  • Yazılanları aynen yaptım hiç hatada vermedi ama olmadı

• ilk mesajdaki modlardan başka modlar var mı? nerede bulabiliriz güncel modları
  • Lollipop güncellemesi alan var mı z1 compact için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Lollipop güncellemesi alan var mı z1 compact için?

Ben bugün güncelledim
  • İlk izlenimleriniz nasıl acaba? Sorun ya da olumlu gözlemlerinizden bahsedebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

İlk izlenimleriniz nasıl acaba? Sorun ya da olumlu gözlemlerinizden bahsedebilir misiniz?

Telefonumu çok detaylı olarak kullanan biri değilim.Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım.Beğenmediğim bazı yönleri kilit ekranında bildirimler görünüyor ben şahsen istemem görünmesini birde arka planda çalışan uygulamaları tek seferde kapatamıyoruz tek tek kapatmak gerekiyor.Telefonun kendi launcher ını beğenmiyorum apex kullanıyorum.Şuan tek istediğim biran önce root lamak
  • Kaç sefer denedim recovery mod yüklemeyi ama olmadı herhalde yada ben açamıyorum recovery modunu .Bana yardımcı olabilecek birisi varsa nasıl gireceğim recovery moda ayrıntılı olarak açıklayabilirmi?
  • Orijinalden alıntı: cosberq

Kaç sefer denedim recovery mod yüklemeyi ama olmadı herhalde yada ben açamıyorum recovery modunu .Bana yardımcı olabilecek birisi varsa nasıl gireceğim recovery moda ayrıntılı olarak açıklayabilirmi?

Eğer recovery modla ilgili sorunsuz yükleme yaptıysan telefonu kapattıktan sonra kısa süre bekle ve ardından ses kısma ve power düğmelerine birlikte basarak telefonu aç. Bu 2 tuşa bir müddet basılı tut ve bırak. Sonrasında ilk görüntü ekranı gelir gelmez kısa kısa birkaç kez ses kısma tuşuna tek başına bas bırak. Açılması gerekir recovery modun.
    Alternatif bir yöntem olarak söylüyorum. Eğer bu olmazsa ben telefona NDR utils diye bir program yükledim. Bu programda recovery modun türünü bile seçebiliyorum.
    1-philz touch recovery
    2-Teamwin recovery project
    3-clockworkmod
    seçeneklerinden birini seçerek , bu seçeneklerin altında yer alan
    -power off device
    -reboot
    -quick reboot
    -reboot the primary recovery
    -reboot the fastboot
    -reboot the flashmode
    seçeneklerinden biriyle reboot sonrası istediğin modla telefonun doğrudan açılmasını sağlayabilirsin.
    Umarım işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaT -- 20 Nisan 2015; 19:46:16 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.