Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne oldu hocam bi haber var mı ? Cwm yi orjinal rom a dönmeden eski haline getirebilecekmiyiz dersin :)
    Çok gözüme geliyor telefona orjinal rom u flaslayıp herşeyi sıfırdan kurmak
  • Arkadaşlar kendim denedim, v7 ile v8 arasında yarı yarıya video boyut farkı olmasına rağmen kalite açısından gözle görülür bir sıkıntı yok, özellikle hafıza kartları class10 dan aşağı olanlar için ideal olabilir, zira benim hafıza kartım hızlı olmasına rağmen v8 de full hd videoda lag yapabiliyordu. Dayanamadım V7 ye geri çektim ve foto ve video eskisi gibi hızlı oldu ancak şunu da belirteyim , donma yaşayan arkadaşlar, hafıza kartının hızı gerçekten çok önemli.
  • Uygulama taşıyabilmek için sd kartı bölüp ext2 ya da ext3 bir alan oluşturmanız ve link2sd nin bunu görmesi gerek diye biliyorum. Önceki xperia ray de yapmıştım bunu. Araştırırsanız kaynaklar vardı nette. Mini partition tool filan kullanılıyordu.

Arkadaşlar. Deodex yükleme ve camera dosyaları hariç hemen tümünü başarıyla yaptım. Emek ve bilgi için herkese teşekkürler. Fotoğraf ve camera kaydı kalitesinde bariz bir artış oluyor mu? Yüklemeye değer mi? Donma, takılma çok yüksek boyutlu kayıt problemi gibi şeyler konuşulmuş. Eğer değecek gibiyse yüklemek istiyorum.

Bir de bende xposed installer yüklü. xperia xposed nedir? Nerden yüklenir ne işe yarar? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNaT -- 10 Aralık 2014; 0:03:05 >
  • hocam çok güzel anlatmışsınız,sizin bu anlatımınızla aslında kolay rootlamayada bence gerek yok,sadece 2 adım fazla atıcaz o kadar.
    elinize sağlık tekrardan.
  • Arkadaşlar çoğunuz, özellikle kullananlar farketmiştir. Speed-dial fonksiyonu kayboldu artık. Bu fonksiyonu tekrar açmanın bir yolu var mı? Paylaşan olursa çok sevinirim. z1 compact 4.4.4
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    Beğenmenize ve yararlı olmasına sevindim. Bende sizin kullanıcı adınızı oldum olası çok sevmişimdir.
  • Dün deodexed ve camera v8 dosyalarını yükledim. Garip bir şekilde camerada öyle abartı bir yavaşlık görmedim. Hızlandırmayı yüklemedim. Telefon bu haliyle gerçekten güzel oldu. Bir de quick settings de reboot seçeneğini görebilsem (oysaki xperia xposedda bu seçeneği eklediğini söylüyor ama bende görünmedi) ve speed dials çalışsa süper olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkamacar

quote:

Orijinalden alıntı: Shadoka

Ayarlar - Uygulamalar bölümünden, Track ID'yi bulup "Verileri temizle" diyebilirsiniz. Ya da kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Her iki durumda da uygulamaya ait veriler kaybolacaktır. Ne hata alıyorsunuz?

Onları çoktan denedim. Hatayı bazen gösteriyor. '' Mikrofonu başka bir proğram kullanıyor'' anlamında. Ben mikrofonu kullanacak proğramları sildim buna rağmen devam ediyor. Hatadan çok butona tıkladığım halde dinlemiyor. Sanki basmamışım gibi. Bazende kaydediliyor diyor 2 3dk dır kaydediyor. Farklı şarkılar denedim. Hep kaydediliyor diyor. Başka bu tip proğramlarda mikrofon hatası yada bulamıyor.

Yardımcı olacak bir dost var mı? :)

• Çok sıkıntı veren bir problemse telefonu yeniden yüklemeyi neden denemiyorsunuz?
  • quote:

Bu dosyaları kullanarak aşağıdaki işlemleri yaparsanız, Root işlemi başarılı olacaktır.

D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly.ftf
    D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly.ftf
    rootkitXperia_20140719.zip

1. Telefonunuzda, USB hata ayıklama modu ve Bilinmeyen kaynaklar seçeneklerini açın.
    2. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly yükleyin. Flashtool'u kapatın.
    3. RootkitXperia_20140719.zip dosyasını bir klasöre çıkartın ve içindeki "install.bat " dosyası ile Root işlemini yapın.
    4. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly yükleyin.
    5. Telefonu yeniden başlatın.

Arkadaşım linkler çakışmıyor birde bu 4.4.4 içinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosberq -- 17 Aralık 2014; 18:13:46 >

• Ben arkadaşın yerine upload edeyim. Dosyalar 4.4.4 içindir.
    Güncellemeden sonra 108 flashlanıp root işlemi yapılacak ve akabinde 157 flashlanacak.

s3.dosya.tc
    4.4.4.Root.RAR dosyas�n� indir - download
    http://s3.dosya.tc/server29/AQ5LZV/4.4.4.Root.RAR.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNaT

Ben arkadaşın yerine upload edeyim. Dosyalar 4.4.4 içindir.
    Güncellemeden sonra 108 flashlanıp root işlemi yapılacak ve akabinde 157 flashlanacak.

http://s3.dosya.tc/server29/AQ5LZV/4.4.4.Root.RAR.html

Selam arkadaşım kernel dosyalarını indiremiyorum linkler çalışmıyor senin verdiğin yalnızca root programı
  • cosberq C kullanıcısına yanıt
    xda'daki linklerde silinmiş. Aşağıdakileri kullanabilirsiniz.

• quote:

Eyvallah sağolasın.İnşallah root yapabilirim.

• Konu güncellendi .157 root yapımı eklendi.

Linkler için Shadoka teşekkürler
  • quote:

Arkadaşım kusura bakma bu dosyalar zip olarak iniyor içinde ftf dosyası yok nasıl flashlayacağım

• Camera modu çalışmıyor yav :(
    Xposed yukledık sonra xperia modundan gelıstırıcıye izin verdik
    4k ya da ötekine tıkladığımda kamera bulunamadı deyip kapanıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

Camera modu çalışmıyor yav :(

Rom deodex mi?

• cosberq C kullanıcısına yanıt
    Dosyalar ftf. Winrar ya da winzip ile açmadan Flashtool'da kullanacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

Camera modu çalışmıyor yav :(

Rom deodex mi?

Aynen baslıkda verılenı yükledim 444 olanı

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.