Bildirim
[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Telefonunuzda, USB hata ayıklama modu ve Bilinmeyen kaynaklar açık değil mi? Ayrıca, kullandığınız ftf dosyalarının ismi, D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly ve D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly olmalı. Paylaştığım linkte 2. bir sayfaya yönlendiriyor. Oradaki dosyalar Z1 için. Bizimkiler "D550X" ile başlıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Shadoka
Telefonunuzda, USB hata ayıklama modu ve Bilinmeyen kaynaklar açık değil mi? Ayrıca, kullandığınız ftf dosyalarının ismi, D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly ve D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly olmalı. Paylaştığım linkte 2. bir sayfaya yönlendiriyor. Oradaki dosyalar Z1 için. Bizimkiler "D550X" ile başlıyor.
Bn safece 157 olani flashladim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkamacar -- 27 Kasım 2014; 12:23:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu dosyaları kullanarak aşağıdaki işlemleri yaparsanız, Root işlemi başarılı olacaktır.
D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly.ftf
D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly.ftf
rootkitXperia_20140719.zip
1. Telefonunuzda, USB hata ayıklama modu ve Bilinmeyen kaynaklar seçeneklerini açın.
2. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly yükleyin. Flashtool'u kapatın.
3. RootkitXperia_20140719.zip dosyasını bir klasöre çıkartın ve içindeki "install.bat " dosyası ile Root işlemini yapın.
4. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly yükleyin.
5. Telefonu yeniden başlatın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cittaslow -- 27 Kasım 2014; 13:06:29 >
-
quote:
Bu dosyaları kullanarak aşağıdaki işlemleri yaparsanız, Root işlemi başarılı olacaktır.
D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly.ftf
D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly.ftf
rootkitXperia_20140719.zip
1. Telefonunuzda, USB hata ayıklama modu ve Bilinmeyen kaynaklar seçeneklerini açın.
2. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.108_KernelOnly yükleyin. Flashtool'u kapatın.
3. RootkitXperia_20140719.zip dosyasını bir klasöre çıkartın ve içindeki "install.bat " dosyası ile Root işlemini yapın.
4. Telefonunuza, Flashtool kullanarak D550X_14.4.A.0.157_KernelOnly yükleyin.
5. Telefonu yeniden başlatın.
Tesekkur ederim evs gidince deneyecegim. Onceden 157yi flasladim. Simdi telefonu sifirsifirlamadan dediklerinizi yyapsam skntı olur mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba, Ben xperia z1 kullanıcısıyım. BUradaki 4.4.4 root u yapmak istedim fakat size bir sorum olacak. Bendeki xperia z1 in derleme numarası 14.4.A.0.157 . Bu sürüme sizdeki 108 ile biten sürümün root unu yapsam sorun çıkarmı? .157 için hangi yolu izlemem gerekiyor ? model C6903 -
Arkadaşlar telefonunu rootlayıp herhangibir uygulamayı hafıza kartına taşıyabilen var mı?
Benim cihaz rootlu ve deodex yapıldı buna rağmen Link2sd ve benzeri uygulamalarla taşıyamadım ve taşımak istediğimde şöyle bir uyarı çıkıyo ekrana:
''App2sd cihazınız tarafından desteklenmiyor. Sebebi ana harici depolama biriminin aslında dahili birim olmasıdır. Uygulama dosyalarını karta taşımak için linkleme işlemini kullanabilirsiniz.''
Linkleme işlemi dediği kısımda aktif değil çalışmıyor!
Bilgisi olan var mı? -
Sıfırlamanıza gerek yok. Anlattığım şekilde yapın yeter. Telefonu şuan sorun olmadan kullanıyorsanız sıkıntı yok demektir. -
Z1 için daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum. Ancak yukarıda anlattığım yöntem zaten .157 yüklü Z1 için yazılmıştı. Biz sadece yükleyeceğimiz kernel dosyalarını değiştirdik. Yukarıda verdiğim kernel dosyalarını Z1 için kullanamazsınız. Aşağıda linkte hem detaylı bir anlatım hemde sizin telefonunuz için gerekli olan kernel dosyalarını bulabilirsiniz.
How to Root Sony Xperia Z1 ( C6902 / C6903 / C6906 / C6943 ) 4.4.4 KitKat Build [14.4.A.0.157] -
quote:
Z1 için daha kolay bir yolu var mı bilmiyorum. Ancak yukarıda anlattığım yöntem zaten .157 yüklü Z1 için yazılmıştı. Biz sadece yükleyeceğimiz kernel dosyalarını değiştirdik. Yukarıda verdiğim kernel dosyalarını Z1 için kullanamazsınız. Aşağıda linkte hem detaylı bir anlatım hemde sizin telefonunuz için gerekli olan kernel dosyalarını bulabilirsiniz.
How to Root Sony Xperia Z1 ( C6902 / C6903 / C6906 / C6943 ) 4.4.4 KitKat Build [14.4.A.0.157]
sizin attığınız linkteki yöntemi yapınca bootloader kilidim açılacak mı? açılması mı gerekiyor
-
Bl kilidi açılmaz. Gerekte yok zaten. Bu işlem sadece root etmek için.
Miui rom u yükledim, kernel flaşlamadan açıldı telefonum yalnız Cwm ye erişemiyorum birtürlü, tekrar yüklemeyi denedim nafile
miui rom yüklü iken altarnatif bir Cwm yükleme metodu bilen var mı arkadaşlar ? -
quote:
Orijinalden alıntı: eeeonure
Miui rom u yükledim, kernel flaşlamadan açıldı telefonum yalnız Cwm ye erişemiyorum birtürlü, tekrar yüklemeyi denedim nafile
miui rom yüklü iken altarnatif bir Cwm yükleme metodu bilen var mı arkadaşlar ?
Arkadaşlar Dstrike romu yükledim ben de. Kurduktan sonra xz dual recovery çalışmaz oldu. Telefon xperia z1 c6903. Yardımcı olabilecek olan var mı lütfen acil? -
sanırım ikimizinde sorununun çözümü aynı hocam takipteyim -
quote:
Orijinalden alıntı: eeeonure
sanırım ikimizinde sorununun çözümü aynı hocam takipteyim
Aynen hocam aynı sorundan muzdaripiz. Ben romun geliştiricisine yazdım xda'da. Bana en yakın zamanda döneceğini çözümü bulacağını söyledi bakalım bekliyorum. -
quote:
Bl kilidi açılmaz. Gerekte yok zaten. Bu işlem sadece root etmek için.
Hocam BL kapalı olduğu halde Track ID çalışmıyor. Ne yapabilirim? -
Xda daki farklı bölümleri özetleyerek ve kolay uygulanacak şekilde anlatmanız çok iyi bir hizmet olmuş, Sony firmasının yazılım basıp tel satma olayına karşı tepki olarak bile böyle girişimleri desteklemek lazım, ellerinize sağlık, harika olmuş. Telefonun şarjı 2 gün rahat gidiyordu lakin şimdi %30 azalacağını tahmin ediyorum, 4k ve timeshift iştahlıymış. Eee hem tok hem ekmek bütün olmaz.
Ayarlar - Uygulamalar bölümünden, Track ID'yi bulup "Verileri temizle" diyebilirsiniz. Ya da kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Her iki durumda da uygulamaya ait veriler kaybolacaktır. Ne hata alıyorsunuz? -
quote:
Ayarlar - Uygulamalar bölümünden, Track ID'yi bulup "Verileri temizle" diyebilirsiniz. Ya da kaldırıp tekrar kurabilirsiniz. Her iki durumda da uygulamaya ait veriler kaybolacaktır. Ne hata alıyorsunuz?
Onları çoktan denedim. Hatayı bazen gösteriyor. '' Mikrofonu başka bir proğram kullanıyor'' anlamında. Ben mikrofonu kullanacak proğramları sildim buna rağmen devam ediyor. Hatadan çok butona tıkladığım halde dinlemiyor. Sanki basmamışım gibi. Bazende kaydediliyor diyor 2 3dk dır kaydediyor. Farklı şarkılar denedim. Hep kaydediliyor diyor. Başka bu tip proğramlarda mikrofon hatası yada bulamıyor. -
Yükledikten sonra benim de kafama takıldı, gerçekten çok yer kaplıyor, zira şu anda video ve fotoğraflarda gözle görülecek kadar iyileşme yaşandı telefonda ,acaba v8 den v7 geçmek için ne yapmak gerekiyor, bir de kullandığınız kadarı ile farkları neler,,
z1 compact.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X