Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Turk

Camera modu çalışmıyor yav :(
    Xposed yukledık sonra xperia modundan gelıstırıcıye izin verdik
    4k ya da ötekine tıkladığımda kamera bulunamadı deyip kapanıyo

Rom deodex mi?

Aynen baslıkda verılenı yükledim 444 olanı

Sürümünüz .108 mi peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadoka

Dosyalar ftf. Winrar ya da winzip ile açmadan Flashtool'da kullanacaksınız.

Arkadaşım özür dilerim ilk indirdiğim dosyalar nedense zip olarak indi.Bugün tekrar indirdim ftf olarak indi sebebini bende anlamadım.Neyse çok teşekkür ederim yardımın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosberq -- 19 Aralık 2014; 18:58:31 >
  • meteux9 kullanıcısına yanıt
    emeğin için teşekkürler ..yanlız benim z1 6903 14.4.o.108 i flash ladıktan sonra telefonnun ekran gitti telefon açılıyor ama görüntü yok.tekrar 157 yi yükledim yine aynı kaç saattir uğraşıyorum olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: wanteddd

emeğin için teşekkürler ..yanlız benim z1 6903 14.4.o.108 i flash ladıktan sonra telefonnun ekran gitti telefon açılıyor ama görüntü yok.tekrar 157 yi yükledim yine aynı kaç saattir uğraşıyorum olmadı.

Cihazınızn için uygun olanı indirin z1 compact için olan kerneli yuklemis olabilirsiniz

• telefonu onarıp hallettim.108 i flash ladım ama rootkit programını nasıl kullanıcaz onu beceremedim.

rot yaptım ama bu kernelleri yükleyince telefon açılıyor ama ekran gelmiyor.benimki c6903 serisi uygun 108 ve 157 kernelleri nerden bulabilirim.yardım edersen sevinirim.
  • quote:

rot yaptım ama bu kernelleri yükleyince telefon açılıyor ama ekran gelmiyor.benimki c6903 serisi uygun 108 ve 157 kernelleri nerden bulabilirim.yardım edersen sevinirim.

1. Sayfada mevcut
  • Onlar exe dosyası olarak gözüküyor indirdiğimde silip ftf yapıyorum ama flashtool onları görmüyor.o ilk yüklediklerim D55x yazıyor başında sanırım Compact ın kerneli o yüzden açılmıyor du ekran.bir önerin varmı acaba?

• quote:

Onlar exe dosyası olarak gözüküyor indirdiğimde silip ftf yapıyorum ama flashtool onları görmüyor.o ilk yüklediklerim D55x yazıyor başında sanırım Compact ın kerneli o yüzden açılmıyor du ekran.bir önerin varmı acaba?

İndirdiğin sitede download now un altında bi yazı var onun yanındaki kutucuktaki tiki kaldırıp öyle indir compactın kernellerini yaparsan ekran gelmez

bu sefer ftf indi ama C6902 olarak indi bir sorun olurmu acaba.benimki 6903
  • quote:

bu sefer ftf indi ama C6902 olarak indi bir sorun olurmu acaba.benimki 6903

Olmaz. Deneyin

• Kamera ve ses modlarını kaldırmak için ne yapabilirim bir iki xda'da bakındım ama bir şey bulamadım
  • Sanırım 157 nin orjinal dosyalarını flashlamak lazım. Kamera ve ses modunu orjinale döndürmek için.
    Bu arada Noozxoide EIZO-rewire™ PRO denemenizi öneririm ses için
  • hocam recovery modda kazayra reboot yerine bootloadera bastım mavi led yanıyor ama başka bişi yok cihazda ne yapabilirim ekran gelmiyor
  • birde deodex yükleyemedim hocam bir türlü sürümüm z1 compact 4.4.4 .157 o yüzdeen mi acaba
  • Konuyu iyi düzenlemişsin tebrikler
  • Arkadaşlar recovery moda giremiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
  • hocam tüm bu işlemleri geri alıp orjinal sürümüne nasıl dönerim telefonun
  • hocam benim z1 compact var sürümü 157. söylediklerinizi aynen yaptım fakat olmadı. 108 i flashladı görünüyor ama cihaz özelliklerine baktığımda hala 157 yazıyor. sorun nedir acaba
  • hocam kusura bakma supersu yu kurunca root edilmiş dedi. teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.