Şimdi Ara

[Xperia Z1 (Compact)] YENİ ROOT [.157] # XPOSED MOD # DEODEX # ADB DRIVER # TEMALAR (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
290
Cevap
11
Favori
15.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben başka bir ses yükseltme modu kullanıyorum sadece ahize sesi ile zil sesini yukseltmiyor her sesi arttırıyor. Kulaklıktan çoğu müziği son ses dinleyemiyorum o kadar yani..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habbet

Arkadaşlar ben başka bir ses yükseltme modu kullanıyorum sadece ahize sesi ile zil sesini yukseltmiyor her sesi arttırıyor. Kulaklıktan çoğu müziği son ses dinleyemiyorum o kadar yani..

Paylaşabilirsin, konuya eklerim.
  • Stereo mod v4 diye birşey. Ben burya ekleyemedim ama xda da var..

• quote:

Stereo mod v4 diye birşey. Ben burya ekleyemedim ama xda da var..

Dediğin moda baktım.Daha önce yüklemiştim hoparlorden iyi ses verse bile kulaklık takınca çok karışık sesler geliyordu yankılı bir biçimde ve telefonla konuştuğum kişiler sesimin iyi gelmediğini söylüyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: meteux9

quote:

Dediğin moda baktım.Daha önce yüklemiştim hoparlorden iyi ses verse bile kulaklık takınca çok karışık sesler geliyordu yankılı bir biçimde ve telefonla konuştuğum kişiler sesimin iyi gelmediğini söylüyordu.

Bilmiyorum valla bende o dediğiniz sorunlardan hiçbiri olmadı..
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum valla bende o dediğiniz sorunlardan hiçbiri olmadı..

Ben forumdaki mod yüklüyken yüklediğim için olmuş olabilir o sorun

• teşekkürler dostum güzel paylaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: assault79

teşekkürler dostum güzel paylaşım

Umarım işinize yaramıştır ben teşekkür ederim
  • Arkadaşlar şu alt kısımda sanal tuş ayarları yaptım kayboldu alttan kaldırınca tekrar geliyor ama hemen Kayboluyor nasıl düzelir ben bulamadım

• quote:

Arkadaşlar şu alt kısımda sanal tuş ayarları yaptım kayboldu alttan kaldırınca tekrar geliyor ama hemen Kayboluyor nasıl düzelir ben bulamadım

Hangi uygulama ile yaptınız?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar şu alt kısımda sanal tuş ayarları yaptım kayboldu alttan kaldırınca tekrar geliyor ama hemen Kayboluyor nasıl düzelir ben bulamadım

Hangi uygulama ile yaptınız?

Tamam hallettim.. Teşekkürler

• bu temayıda ilk konuya ekleyin. çok güzel duruyor
  • quote:

https://mega.co.nz/#!Mgk0mArb!Lxs7MlhvCuzxzeOlhrkpebLQdO1ccbOCxXJy01sY3ug bu temayıda ilk konuya ekleyin. çok güzel duruyor

İlk sayfaya ekledim
  • quote:

quote:

https://mega.co.nz/#!Mgk0mArb!Lxs7MlhvCuzxzeOlhrkpebLQdO1ccbOCxXJy01sY3ug bu temayıda ilk konuya ekleyin. çok güzel duruyor

İlk sayfaya ekledim

Güzel olmuş teşekkürler

• GreenGlow teması eklendi
  • iyi günler bu hazır deodex dosyasında sanırım sorun var şuan indiremiyorum daha önce indirmiş oldugumda hata veriyor yardımcı olurmusunuz
  • arkadaşlar ben cihazı root ettim cwm yide kurdum ama açılış kombinasyonu nasıl ? titremede yeşil ışık yanmıyo bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercomeco

iyi günler bu hazır deodex dosyasında sanırım sorun var şuan indiremiyorum daha önce indirmiş oldugumda hata veriyor yardımcı olurmusunuz

Merhaba, link ölmüş özür dilerim yeniledim linki 1. sayfada şuan tekrar oradaki zip dosyasını indirip adımları tekrar uygulayın kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: lleeoonn

arkadaşlar ben cihazı root ettim cwm yide kurdum ama açılış kombinasyonu nasıl ? titremede yeşil ışık yanmıyo bende

Cwm'yi kurduysan girmek için telefon açılışta iki kez titrediğinde ses kısma tuşuna basılı tut.
  • hocam verilen super su apk larınıda denedim ama su güncellemesi her seferinde başarısız oldu yazıyor.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lleeoonn -- 18 Eylül 2014; 13:57:05 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.