Şimdi Ara

XPERİA Z1 FULL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Kutu ve fatura dahil tüm aksesuarları mevcuttur, garantisi bu ay bitti. Kulaklığını kullanmadım bile sıfır bi şekilde duruyor.
    Kozmetik olarak 10/10 alacak sorunsuz bir telefon işlevsel olarakta hiç bir sıkıntısı yoktur.
    Resimde görülen yerde tırnak boyutunda ton farkı vardır fiyatı ona göre tuttum cihazın açılmasını tamir görmesini istemediğim için ve en ufak bi sorun ve sıkıntı teşkil etmediğinden tamir ettirmedim. Kesinlikle tamir açılma gibi bir işlem olmamıştır telefonun ilk sahibiyim kredi kartı borcumdan dolayı satmak durumundayım. Telefonu sürekli jelatinle korulamalı bir şekilde kullandım ekranı tertemiz çiziksizdir.

Fiyat olarak 600--> 550 TL fiyat son istiyorum telefon gerçekten çok temiz gönül rahatlığıyla alınacak bir telefondur.

XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL XPERİA Z1 FULL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_mania -- 19 Mart 2016; 16:12:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Fiyat takip
  • su geçirmemesini sağlayan kapak yok sanırım şarj kısmında
  • Kronik sorun bunlarda bilindiği üzere bende rahatsız olduğum için koparmadan düzgünce çıkardım kutusunun içinde duruyor şu an her hangi bir problem teşkil etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Lumia 735 takas??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.