Şimdi Ara

Xperia z1 , Htc One , Galaxy s4 , Iphone5s Hangisini Almalıyım ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese değerli yorumları için teşekkür ederim , Şu anda aklımda ve seçeneğimde iki telefon kaldı ( XPERİA Z1 * HTC ONE )

Z1 in servisi sıkıntılı bi sorun olsa canını sıkacak türden , htc nin pembeleşme sorunu bu yeni çıkanlarda da var , servise gönderirsen düzeliyor , yeni tel alıp servise göndermek de insanın canını sıkar , diyeceksiniz ki , ikisinede bahane buluyorsun bahane değil sonuçta 2000 tl para vereceğim yanlış bi tercih yapmak istemiyorum , bu forumda bu işlerden iyi anlayan bir çok kişi var görüşlerini alıp doğru yönde hareket etmek istiyorum , Son kez soracağım affınıza sığınarak , Z1 Mİ HTC ONE MI ????
  • tercihte bulunmama yardımcı olacak arkadaş yok mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tokmakcı

tercihte bulunmama yardımcı olacak arkadaş yok mu acaba ?

Merhaba, son tercihleriniz en mantıklı iki model. HTC One çıktığı günden beri hiç değer kaybetmedi. Açıkçası bunu hak ediyor da. Z1 en yeni telefonlardan biri, almışken uzun süre götürür. Bu ikisinden daha iyisi LG Google Nexus 5 ama bildiğim kadarıyla Türkiye'de satışı yok. Tercih yaparken en iyisi kullanıcı yorumlarını okumaktır. Bahsettiğim üç telefonun Kullanıcı Yorumlarını BURADAN okuyabilirsiniz. Sayfada aşağı doğru inerseniz pek çok yeni telefon için yorum var. Size yardımcı olacaktır.

• HTC ONE alın hocam. Ses kalitesi, ekran kalitesi, tasarım olarak gerçekten çok iyi bence z1e göre. Z1 in çerçevesi gerçekten gereksiz derecede kalın hocam. Bugün iki cihazı inceleyip HTC ONE alan biri olarak size kesinlikle HTC yi öneriyorum :). Daha önce kullanıp satmıştım dayanamadım tekrar satın aldım ONE ı
  • Bir htc one kullanicisi olarak htcden memnunum bir tek kamerasini beğenmedim bu yanliş anlasilmasin cok kotu degil kamerasi ama boyle bir telefondan güzel kamera beklerdim yakin cekimlerde iyi ama uzaktan cekimlerde kotu sony z1i hiç incelemedim ama htc one'dan daha güncel ve son sistem bir telefon olduğundan ozellikle kamera konusunda htc one'dan daha iyidir ama ses sistemi konusunda htc one'a yaklaşamaz birde htc one tasarimi daha iyi malzemesi daha kaliteli daha şekil telefon sony'de bu konuda su geçirmeme ozelligi mevcut oda bir artıdır siz neye önem veriyorsaniz ona göre seçiminizi yapın ikiside güzel telefon öncelliğiniz tasarim muzikse htc performans ve kameraysa sony diye düşünmelisiniz .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machinista

quote:

Merhaba, son tercihleriniz en mantıklı iki model. HTC One çıktığı günden beri hiç değer kaybetmedi. Açıkçası bunu hak ediyor da. Z1 en yeni telefonlardan biri, almışken uzun süre götürür. Bu ikisinden daha iyisi LG Google Nexus 5 ama bildiğim kadarıyla Türkiye'de satışı yok. Tercih yaparken en iyisi kullanıcı yorumlarını okumaktır. Bahsettiğim üç telefonun Kullanıcı Yorumlarını BURADAN okuyabilirsiniz. Sayfada aşağı doğru inerseniz pek çok yeni telefon için yorum var. Size yardımcı olacaktır.

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için , one almaya daha bi yatkınım ama ne yazıkki nerede okuyup araştırdıysamda pembeleşme sorunu bariz şekilde ortada illaki teknik servis istiyor ne yazık ki.düşündürüyor beni buda.

@chevanton

tasarım olarak z1 biraz kaba kalıyor haklısın hocam , öncelikle teşekkür ediyorum öneriniz için , ama üstteki yorumum da dediğim gibi yeni bi telefon alıp teknik servisle uğraşması biraz sinir bozucu olacak ne yazıkki pembeleşme yüz de 70 in üstünde diğer kısım şanslı kısım diyebilrm , alınca çıkma veya sonrada oluşma şansı çok yüksek , z1 de teknik servis sıkıntı bi sıkıntı olursa gönderdiğinde düşünecektir insan.

@MambaVino

ben sağlamlık ve kameraya önem veriyorum ses illaki tatmin edici seviyede olmalı hocam , one tasarım olsun bazı özellikleri olsun cezbediyor , ama bi kaç sorunu var vede bu sorunla karşı karşıya kalmam çok yüksek sizde biliyorsunuz teknik servislede uğraşması sinir bozucu malesef. kararsızlık içindeyim şunu alıp geçeyim ya diyemiyorum da sonuçta az para verilmeyecek bu telefona.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Machinista

quote:

Öncelikle teşekkür ederim yorumunuz için , one almaya daha bi yatkınım ama ne yazıkki nerede okuyup araştırdıysamda pembeleşme sorunu bariz şekilde ortada illaki teknik servis istiyor ne yazık ki.düşündürüyor beni buda.

@chevanton

tasarım olarak z1 biraz kaba kalıyor haklısın hocam , öncelikle teşekkür ediyorum öneriniz için , ama üstteki yorumum da dediğim gibi yeni bi telefon alıp teknik servisle uğraşması biraz sinir bozucu olacak ne yazıkki pembeleşme yüz de 70 in üstünde diğer kısım şanslı kısım diyebilrm , alınca çıkma veya sonrada oluşma şansı çok yüksek , z1 de teknik servis sıkıntı bi sıkıntı olursa gönderdiğinde düşünecektir insan.

@MambaVino

ben sağlamlık ve kameraya önem veriyorum ses illaki tatmin edici seviyede olmalı hocam , one tasarım olsun bazı özellikleri olsun cezbediyor , ama bi kaç sorunu var vede bu sorunla karşı karşıya kalmam çok yüksek sizde biliyorsunuz teknik servislede uğraşması sinir bozucu malesef. kararsızlık içindeyim şunu alıp geçeyim ya diyemiyorum da sonuçta az para verilmeyecek bu telefona.

"Fazla oyun oynayan birisi değilim" diyorsanız, müzik ve kaliteye önem veriyorsanız kesinlikle HTC One. ONE'da kameradaki pembeleşme sorunu servis yoluyla halledilir, ancak yine de Z1 gibi bir telefonla kamera konusunda yarışamaz.
    Kamera ve oyun en ön planda değilse seçiminizi kesinlikle HTC One olarak kullanmanızı öneririm.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.