Şimdi Ara

Xperia z1 , Htc One , Galaxy s4 , Iphone5s Hangisini Almalıyım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba , uzun zamandır araştırma yapıyorum telefon alacağım yanlış bi karar vermek istemiyorum , Lumia 820 kullanıyorum memnunum herşeyiyle güzel ama ovi mağaza ksııtlıyor kullanıcısı ve bunun üzerine telefonu değiştirmeye karar verdim , yazdığım telefonlar arasında hangisini önerirsiniz ve neden önerirsiniz , ben kamerası sağlamlığı ve mesajlaşması üstün olan telefonu tercih edeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim , Htc one aklımda ama öü piksel ve pembeleşme sorunu var diyorlar , z1 kamerası 20 mp olmasına rağmen yaptığım çekimlerde o kaliteyi canlılığı göremedim , s4 herşeyi ile iyi ama hassas bir telefon oda beni düşündürüyor , ıphone herşeyi iyi ama teknolojiyi takip etmiyor bu düşündürcü , biraz uzun oldu ama görüşlerinizi bekliyorum , yardımcı olursanız sevinirim

• Xperia z1
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_k

Xperia z1

Neden z1 tamam güzel bi telefon ama kamerası o 20 mp nin hakkını veremeyecek diye düşünyorum çekim yapmıştım deneme bölümlerinde.
  • Paran varsa i5s, yoksa tereddutsuz lg g2. Secimlerin arasinda neden yok cozmus degilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Paran varsa i5s, yoksa tereddutsuz lg g2. Secimlerin arasinda neden yok cozmus degilim.

Maddi yön sıkıntı değil , bana dediğim yönleriyle en iyisi olmalı telefon sınıfında , g2 çok hassas bi telefon evet güzel ama almayı düşünmedim açıkcası
  • tokmakcı kullanıcısına yanıt
    Ayarlamaları yaparsan çok güzel fotoğraflar çekiliyor bence de istenilen seviyede değil g2 yazmamışsınız diye demedim ama g2 düşünürseniz bence her türlü 2 sene götürür sizi kamerasını bilmiyorum ama batarya olarak yeterli istediğiniz oyunları oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_k

Ayarlamaları yaparsan çok güzel fotoğraflar çekiliyor bence de istenilen seviyede değil g2 yazmamışsınız diye demedim ama g2 düşünürseniz bence her türlü 2 sene götürür sizi kamerasını bilmiyorum ama batarya olarak yeterli istediğiniz oyunları oynarsınız

çok oyun meraklısı bi kişi değilim subway , temple run bu gibi standart oyun oynarım oda canım sıkılırsa. bana kamera kesinlikle ve kesinlikle sağlamlık ve yavaş olmamalı , lumia bu konuda çoğu telefona taş çıkarıyor işletim sistemi yavaş olan bi telefona geçersem sinirlerimi bozabilir. G2 çok hassas bir telefon inceleme fırsatım oldu , telefon bayilierinde çok beni al havasını yakalayamadım açıkcası.
    Z1 ise o kamerası canımı sıktı yoksa direk onu alacaktım , her yönden iyi diye düşünüyorum ama kamera kamera kamera ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    htc one m9
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edecek arkadaş yokmu acaba kullananların yorumları artı eksi yönleri ?
  • Saglamlik demissin ama s4 koymussun oraya

• quote:

Saglamlik demissin ama s4 koymussun oraya

S4 de sağlamlık tek eksik yönü dğer yönleriyle bence çok güzel tercihim de oda var demek istemiştim
  • quote:

Aynen katılıyorum da birader iyi ki g2 almışsın ya nedir bu g2'yi ilahlaştırmak evde duruyor one yerine geçebilecek bir telefon değil kullanan bilir zaten ama gayet iyi telefon ona lafım yok ekranı olsun pil süresi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 2 Ocak 2014; 18:47:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

Aynen katılıyorum da birader iyi ki g2 almışsın ya nedir bu g2'yi ilahlaştırmak evde duruyor one yerine geçebilecek bir telefon değil kullanan bilir zaten ama gayet iyi telefon ona lafım yok ekranı olsun pil süresi olsun

Ölü piksel , pembeleşme sorunları nasıl olacak , kırmızı renklerde yok vs bilgiler aldım doğrumudur biraz açıklarmısınz

• quote:

Orijinalden alıntı: tokmakcı

quote:

quote:

Ölü piksel , pembeleşme sorunları nasıl olacak , kırmızı renklerde yok vs bilgiler aldım doğrumudur biraz açıklarmısınz

Ölü piksel bitti pembiş kamera da yeni partilerde yok yeni kamera modülleri sorunsuz ve sorunu olanlar servise gönderiyor bu yeni modüllerle 1 haftada değişiriliyor kırmızı diye bir sorun hiç duymadım o ne

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ölü piksel bitti pembiş kamera da yeni partilerde yok yeni kamera modülleri sorunsuz ve sorunu olanlar servise gönderiyor bu yeni modüllerle 1 haftada değişiriliyor kırmızı diye bir sorun hiç duymadım o ne

Htc one ın Kırmızı renklerinde bu sorunlar yok diye duydum forumda okuduğum mesajlarda bunu demek istemiştim hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Htc one ın Kırmızı renklerinde bu sorunlar yok diye duydum forumda okuduğum mesajlarda bunu demek istemiştim hocam

Yok hocam hepsinde var(dı)

• quote:

quote:

S4 de sağlamlık tek eksik yönü dğer yönleriyle bence çok güzel tercihim de oda var demek istemiştim

S4 g2'nin yaninda çöp bir tel. G2 varken s4 alanlara bizim buralarda halis muhlis k*riz deniliyor. Bu arada yanlis anlamayin. Telegonu alacak sizsiniz. Ben sadece öneri sunarim o kadar. Ama g2 saglamlik da dahil olmak uzere sizi uzmeyecek bir tel. Icinize dert olacaksa alirsiniz bir spigen armor kilif. Tank gibi olur tel.

• G2 nin ne kadar sattığı ortada bu durum dolayısıyle ikinci el piyasasını etkiliyor açıkçası g2 benim hoşuma gitmedi kamera çok çok kötüydü güncelleme alıp duzeltildiyse bilemiyorum. İp5s ekranı küçük gelmezse ki onun dışında her özelliğiyle en iyisi ip5s al derim android olarakta marka tercihin htc olmalı.

• Yazdıklarınıza bakarak Iphone 5s derim. Iphone 5s teknolojiyi takip etmiyor derken herhalde ekran çözünürlüğü, kamera çözünürlüğü, RAM ve işlemci gibi şeyleri kastettiniz herhalde.

Ekranında gözün kalite farkını ayırt edemeyeceği piksel yoğunluğu çok lazım olan bir şey değil.

Kameralarda ise daha çok piksel illa ki daha kaliteli bir fotoğraf anlamına gelmiyor. Iphone 5s'in kamerasında piksel az, ama sensörü daha büyük olduğu için bir telefona göre yüksek kaliteli fotoğraflar çekebiliyor. Çok pikselli bir fotoğraftan bir yeri kesip almak avantajı var, ama çoğu kişi için çok gerekli değildir herhalde.

Iphone'lar için harici lens seçenekleri de var.

RAM'i az. İşlemcisi 2 çekirdek, saat hızı düşük. Yalnız işlemcisi 64 bit. Bu yüzden hızlı. RAM'i az, ama işletim sisteminden dolayı eksiklik hissedilmiyor.

Grafik işlem birimi daha zayıf, ama çözünürlüğü düşük olduğundan göreceli olarak daha kuvvetli bile sayılabilir.

Ekranının küçüklüğü internette gezmek için dezavantaj, tek elle kullanmak ve rahat taşımak için avantaj.

Fiyatı kazık, ama ödeyebilirim diyenler için sorun yok.

Kullanımı daha basit, ama kişiye göre özelleştirme şansı yok deniyor.

Itunes yüzünden bilgisayardan dosya aktarmak daha sıkıntılı.

MicroSD kartı yok.

• Guaire kullanıcısına yanıt
    İstanbulda metroya biniyorum,çoğunluğun elinde iphone var. İnanılır gibi değil !
  • iphone 5s der tek gecerım bi ı5 kullanıcısı olarak jailbreakda geldi tadından yenmıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.