Şimdi Ara

xperia z1 veya ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılların emektarı 5800 telefonumdan yeni bir telefona geçiş yapacağım.
    Hem ios hem de android telefonları uzun süreli olmamak kaydıyla kullandım.
    Aklımda şuan xperia z1 var. Sizden bu seviyede telefon tavsiyesi bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: thinchild

Yılların emektarı 5800 telefonumdan yeni bir telefona geçiş yapacağım.
    Hem ios hem de android telefonları uzun süreli olmamak kaydıyla kullandım.
    Aklımda şuan xperia z1 var. Sizden bu seviyede telefon tavsiyesi bekliyorum..

çok iyi bir seçim olmuş eğer marka takıntınız yok ise lg g2 modelini incelemenizi öneririm.Gerçekten çok başarılı bir telefon yapmışlar.Fiyatı da öyle çok uçuk değil.Tabi ki note III de çok iyi bir telefon.Ancak sizin tercihiniz de çok iyi modeller arasında sizin için önemli özelliklere bakın ve ona göre karar verin...
  • Z1 n3 g2 hepsi ayni telefon
    ek olarak 5s ve 1020 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarım olarak beğendiğini seç bence. Hepsi neredeyse eşit özellikteler. 2gb ram kullanamazken 3 gb rami ne diye çıkarttı? Satış politikası .

• aklımdaki soru aslında bu seviyedeki cihazlara verilen bu ciddi paralar performans olarak karşılığını verebiliyorlar mı?
  • z1 ve g2 olabilir ama malzeme kalıtesı beni z1 e itiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

z1 ve g2 olabilir ama malzeme kalıtesı beni z1 e itiyor

Tabi ki z1 malzeme kalitesi olarak daha iyi ancak inceleme testlerine bakın kamera olarak g2 nin daha net çekimler yaptığını belirtmişler.Bunun yanında işlemci ekran olarak tabi ki biraz daha iyi.
    Burada önemli bir faktör de LG G2 nin 1799 liradan piyasaya sürülmüş olması ve XPERİA Z1 in ise 2300 lira(kesin olmamakla beraber) dolaylarında olacağı belirtiliyor aradaki farka bakılırsa tercihin g2 den yana kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRE4488

quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

z1 ve g2 olabilir ama malzeme kalıtesı beni z1 e itiyor

Tabi ki z1 malzeme kalitesi olarak daha iyi ancak inceleme testlerine bakın kamera olarak g2 nin daha net çekimler yaptığını belirtmişler.Bunun yanında işlemci ekran olarak tabi ki biraz daha iyi.
    Burada önemli bir faktör de LG G2 nin 1799 liradan piyasaya sürülmüş olması ve XPERİA Z1 in ise 2300 lira(kesin olmamakla beraber) dolaylarında olacağı belirtiliyor aradaki farka bakılırsa tercihin g2 den yana kullanabilirsin.

clear zoom yapabilen bir kamera karşısında g2 nin çok şansı olmayacagını dusunuyorum. g2 onceden tanıtıldıgı ıcın son kullanıcıya ulasacak halıne geldı. z1 daha yenı oldugu ıcın son kullanıcı telefonları yok pıyasada. piyasaya gırdıkten sonra bakmak lazım bırde.z1 inde 1999 dan gırecegını dusunuyorum

• Note 3 Veya LG G2
  • Ben her telefon ile ilgili ilk bilgilerimi okur öğrenir 1 telefon ile ilgili yerli yabancı youtube ve nette ne kadar izleyebilirsem video izler performas ve tasarim hakkinda bilgi sahibi olurum sonra elime geçenleri incelerim buna gore telefonları en üst ten aşağı ya siralarim şimdi ise sıralama şudur

1.note 3 tasarımı ekranı ve performance cok iyi
    2.iphone 5s tıkanma ve kasmamazlikta lider ve ios tasarımı çok güzel
    3.htc one belki bu telefonla ilgili yüzlerce video izledim inceledim ben daha android olupta kasma takılma olmayan telefon olarak bunu gördüm o yuzden ve tabiki şık tasarımı yüzünden bu sirada
    4.lg g2 telefon cok iyi ama neden 4. Çünkü telefon izlediğim videolar kadarıyla telefon muhteşem ama çok ufakta olsa videoların bir kısmında takılma yapti o akiciligi iyi olmamis gibi geldi belki bütün özellikleri açık olan vede rami yiyen uygualamalar açıktı telefonda ama ben onu gormeyecektim
    5.xperia z1 cok guzel bir telefon ama tasarımı ve iphone 5 ten bile dar ve uzun tasarimi beni bitiriyor baska tasarım ile cikmaliydi ama performance de çok çok iyi bir cihaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.