Şimdi Ara

Xperia Z2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değişimden gelen yeni xperia z2 cihazımda 1 adet ölü piksel olduğunu farkettim siyah renkte pek belli olmuyor ama beyaz renkte nokta gibi duruyor siyah küçük bir nokta resim çekemedim pek belli olmuyor resim çekitğimde geleli 12 gün falan oldu sizce servise götürsem sonuç ne olur götürmesem böyle kullansam ilerde bir sıkıntı yaşar mıyım ?

• Hocam benim z2'de de bir tane ölü piksel vardı kvk kutulu değişim yaptı,telefonu kvkya götürmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Columbia kullanıcısına yanıt
    Daha önce teleservice gönderilmişti cihaz kvkya versek olur sanırım ilk aldığım cihaz su geçirdi gelen cihazda ölü piksel var kafayı yiycem artık ilerde bu piksel bana sıkıntı yaratır mı peki böyle kullansak ? İlk aldık 65 gün değişim bekledik teleservicede telefonu doğru düzgün kullanamadım daha ekrana falan dayaklı film falanda almıştım bugün :(
  • Şanssızlık hocam geçmiş olsun,ileride bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum ancak imkanınız varken kvkya verin derim neden sorunlu bir ürün kullanasınız ki? Sizin yerinizde olsam baya olay çıkarırdım iyi sabretmişsiniz 65 gün.

Ellerinde cihaz olmadığından bayağı beklettiler bundada böyle bir sıkıntı çıktı pek belli olmuyor ama verirsem servise telefonsuz kalacam :(
  • Hocam eğer telefona çok ihtiyacınız varsa kvk 10 iş günü geçince yedek telefon veriyor tabi xperia z2 gibi bir şey beklememek gerek

nerede sıkıntı var hep beni buluyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung s7 edge imei
    4 yıl önce açıldı
    Galaxy s6 vs xperia z5
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.