Şimdi Ara

Xperia z2 alınır mı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Ben vatan bilgisayara gittim dün. Bende 5s-g3-z2 arasındayım. Oradaki ilgilenen birisiyle konuştuk. Bana dediği şu ;
    - Z2 malının arkasında durmuyor. 1 ay bekleyen var şuan . G3 tede buglar var en iyisi iphone dedi.Bende artık 5s alacağım büyük ihtimalle.

Demekki en cok iphone satarsa prim aliyormus,teknosada samsung mediamarktda lg vb cevaplari gelecektir he de gec,g3 un cipseti ne islemci kac ghz de,bon bon bakar oyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Dedim her şey işlemci gpu değil diyor . İşletim sistemide önemli diyor.
  • teli aldık diye kafayı 6-7 saat ekrana gömmek mi lazım

@S.Soylu
  • jakabo1982 kullanıcısına yanıt
    Bi akıllı telefonun şarjı dediğiniz doğru kabul ederek "minimum" 5 gün gidiyor ise bence düşünmelisin benim bu telefona gerçekten ihtiyacım var mı diye. Paran vardır öylesine cebimde dursun diye almışsındır ona bişey diyemem

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

quote:

Orijinalden alıntı: FatihEnesKoc.

Ben vatan bilgisayara gittim dün. Bende 5s-g3-z2 arasındayım. Oradaki ilgilenen birisiyle konuştuk. Bana dediği şu ;
    - Z2 malının arkasında durmuyor. 1 ay bekleyen var şuan . G3 tede buglar var en iyisi iphone dedi.Bende artık 5s alacağım büyük ihtimalle.

Demekki en cok iphone satarsa prim aliyormus,teknosada samsung mediamarktda lg vb cevaplari gelecektir he de gec,g3 un cipseti ne islemci kac ghz de,bon bon bakar oyle

mediamarkt da z2 inceliyordum satış danışmanı geldi bu cam düşse kırılır g3 al çok sağlam diyor. Ben de dedim ki o kadar sağlam ki şarj olurken ekran çatlıyor sustu uzaklaştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Z2'nin kasa açıklığı ve lens kayması olmayan sorunsuz bir serisi var mıdır peki ?

O binde bir gibi bir şey.
    Hepsinde olacak değil tabii ki.
    Sıcaklık değişimlerinden kaynaklanan genleşme sonucu oluşan bir montaj hatası.
  • önceki mesajımda belirttiğim gibi bazen internette acil işim oluyor ya da foto çekmem mail atmam gerekiyor o zaman telin nimetlerini kullanıyorum. ama işim olmadığı zaman teli kurcalamıyorum. ayrıca cihazı dışarıdan türkiyeye göre çok daha ucuza aldım

@S.Soylu
  • m.youtube.com/watch?v=06e6MPIGgWg bu videoyu izleyip karar verin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Z2'nin kasa açıklığı ve lens kayması olmayan sorunsuz bir serisi var mıdır peki ?

O binde bir gibi bir şey.
    Hepsinde olacak değil tabii ki.
    Sıcaklık değişimlerinden kaynaklanan genleşme sonucu oluşan bir montaj hatası.

z3'ün fiyatını abartırlarsa belki z2 alınır. 1899 a düştü hazır.
  • 2.ELDE 2 GÜNLÜK 3 GÜNLÜK DİYE ÇOK İLAN VAR
  • Reputed R kullanıcısına yanıt
    xperia z2 satılır. amerikadan getirdim. pasaport kaydı + dock aksesuar falan var. 18 ağustosta aldım tam 2 ay oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Hocam tam o kısımdayken ekran yazan yere basıp oradaki süreyi yazarsanız süper olur. Çünkü asıl işe yarayan ve pili belirleyen etken ekran kullanım süresidir.
    Bende dedigim gibi 3 saat bile olmuyor.

Ney ney ney 3 saat bile olmuyormu güldürmeyün beni %59 şarj var 3 saat 12 dk ekran süresi var şuan z2 de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alınır kardeş ben aldım 12 ay taksitle cok mutluyuz hic sorunu cıkmadı bi kere yatakta üstüne dizimle cıktım arka cam catladı 120 kg yum 120 liraya yaptırdım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Hocam tam o kısımdayken ekran yazan yere basıp oradaki süreyi yazarsanız süper olur. Çünkü asıl işe yarayan ve pili belirleyen etken ekran kullanım süresidir.

Ney ney ney 3 saat bile olmuyormu güldürmeyün beni %59 şarj var 3 saat 12 dk ekran süresi var şuan z2 de

Hocam bende LG Optimus G var 2012 telefonu
    2 buçuk saat ekran süresi görebiliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 varken alinmaz. En iyisi g2 suan. Z2 yanina bile yaklasamaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

Hocam bende LG Optimus G var 2012 telefonu
    2 buçuk saat ekran süresi görebiliyorum.

Ha dostum pardon ben z2 için diyorsunuz sandım.

• G2 varken alinmaz. En iyisi g2 suan. Z2 yanina bile yaklasamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: G2 Uzmanı

G2 varken alinmaz. En iyisi g2 suan. Z2 yanina bile yaklasamaz.

z2, g2yi tokatlar tamam g2 iyi güzelde z2nin özelliklerini bi araştır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.